Hıv aıds virüsü arkadaşımın eşi........ :(((

bılmıyorum eğitim araştırma hastanesındekı doktor bu testleri istemiş . Açıkcası bukadar bılıyorum detay öğrenınce yazarım ama belki farklı bır suphe daha oldu bılemıcem ama durum ne yazık ki bu ,

VİKİPEDİDE yazabılır hanfendi. internette çok farklı yorumlarda var bılmıyorum eğitim araştırma hastanesındekı doktor bu testleri istemiş . Açıkcası bukadar bılıyorum detay öğrenınce yazarım ama belki farklı bır suphe daha oldu bılemıcem ama durum ne yazık ki bu , ınandırıcı gelmeyebılır herkes çalışan ınsan kımsenın zamanına ve hakkına gırmeyecek kadar düşünceli biriyim şu dediğin fake olayı için !!! iyi gunler

Örnek evliliğe bak 10 dakika diye sadakatsizlik sayılmıyor sanırım 3 gün mü olması gerekti anlamadım ? Bari örnek evlilik deme şuna karısını aldatmış canından olacak canından edecek ... Olaya bak allahım ya .. Kadına geçmiş olsun ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bazen dusunuyorumda hiv zina yapanlara gercekden allahin bi cezasi.adam cezasini bulmus, ama karisina yazik.alah korusun onu cok uzuldum.

Malesef öyle değil. Yani sadece zina ile geçmiyor. Doktorsanız HIVli hastanızı tedavi ederken iğne pırtıp sizi ve sevdiklerinizi aylarca hop oturup hop kaldırtabiliyor. HIVli olduğunu bilmeyen birinin bağışladığı kanla geçebiliyor. Daha eminim bir sürü masum insana zarar veriyordur bu hastalık. Sadece zina yapanları yaralamıyor.

cnm öncesı oyleydı neblym yanı bu olayı bılmesekte oyle olacaktı gözümde. evlılık 4duvar arasında işte.

Internet sitelerinde çogu zaman ayni seyler yaziyor.

HIV BELİRTİLERİ ( Primer HIV Enfeksiyonu )

HIV , vücuda alındıktan 1 – 6 hafta içerisinde ilk çoğalma döneminde akut enfeksiyona neden olur. Bu dönemde belirtiler ve klinik bulgular HIV enfeksiyonuna özgü değildir ve değişkendir. HIV belirtileri, grip benzeri belirtileri andırır. Genelde belirtiler virüs bulaşmasından 10-15 gün sonra başlar ve 2-3 hafta kadar devam edebilir. Yukarıda belirtilen şikayetlerin tamamı olmayabilir. Bazı insanlarda ise virüs bulaşmasına rağmen hissettikleri hiç bir yakınma olmayabilir. HIV belirtileri ve görülme sıklıkları şu şekilde sıralanabilir;

1. Ateş ( %96 )
2. Lenf bezlerinde büyüme ( lenfadenopati )( %74 )
3. Farenjit ( %70 )
4. Deri Döküntüleri ( %70 )
5. Kas ve Eklem Ağrıları ( % 54 )
6. İshal ( ( % 32 )
7. Baş Ağrısı ( %32 )
8. Bulantı ve Kusma ( %27 )
9. Karaciğer ve Dalak Büyümesi ( %14 )
10. Pamukçuk ( %12 )

AIDS BELİRTİLERİ

HIV virüsü vücutta bağışıklı eksikliğine yol açtıkça fırsatçı enfeksiyonlar veya kanserle ortaya çıkabilir. Yaygın kullanımda HIV ile ilgili tüm hastalıklar genel olarak AIDS ile anılmakta ise de aslında HIV virüsü vücuda alındıktan sonra geçirilen tüm dönemler HIV enfeksiyonu, bunun son basamağıda AIDS dönemidir. Bu dönemde bağışıklık eksikliği iyice belirgin bir hale gelir. AIDS belirtileri ve bulguları daha yoğun bir halde vücutta kendini göstermeye başlar.

1. Halsizlik
2. Baş Ağrıları
3. Vücut ağırlığının %10’undan fazla kilo kaybı
4. Nedeni Bilnmeyen Ateş
5. Kronik Diyare ( İshal )
6. Deride Pullanmalarla
7. Yaygın ve Sık Herpes Virüs Enfeksiyonları
8. Ağızda Mantar Enfeksiyonları

HIV bulaştıktan sonra, AIDS belirtileri kişinin yaşam koşullarına ve vücut direncine göre 2 - 10 yıl, hatta bazen daha uzun bir süre sonra ortaya çıkar. HIV bulaştığı vücutta çeşitli hücrelere, özellikle CD4 kan hücrelerine yerleşerek çoğalır. Zarar gören CD4 hücreleri giderek azalır ve bunun sonucu olarak vücudun bağışıklık sistemi yıkıma uğrar.
Vücut direnci zayıflayan hastada, normalde zararsız olan, hafif geçen ya da ender rastlanan bazı hastalıklar belirir. Ayrıca lenf bezlerinde büyümeler, ağız ve deride tekrarlayan uçuk, yara ve lekeler, nedeni bilinmeyen uzun süreli ateş, gece terlemeleri, kilo kaybı, ishal, öksürük görülür. Tüberküloz, pamukçuk, diğer bakteri, mantar ve protozoon hastalıkları fırsatçı enfeksiyonlar ortaya çıkar. Kişide bu HIV belirtilerin ancak birkaç tanesinin bir arada bulunması durumunda AIDS düşünülebilir. Kaposi sarkomu ve bazı lenfomalarda HIV belirtilerini düşündürebilir. Kesin tanı için HIV testi yapılır.

Bak ilk baslarda evet ates oluyor. Dedigim gibi grip salgini gibi birsey oluyor ve çogu insan bundan dolayi hiv'ye ogradigini bile bilmez çünkü çok siradan bir gripmis gibi geliyor. Ve her insanin baska biri ile cinsellikten sonra (heleki tr'de) aklina hiv gelmiyor. Yani nasil hastanede bu oluya variyorlar zaten tuhaf. Ve adamin komada olmasi ve durumun iyi olmamasi bilime göre dahada bir tuhaf.

Neticede siz ne yorum yazarsaniz yazin, ben bu olaya inanmiyorum. Tekrar siz ve bu konuda yorum yazanlara iyi forumlar diliyorum. Bosunada birbirimize mesaj yazmayalim, polemige gerek yok.

Son düzenleme:
ben anlam veremiyorum ztn bu erkeklerin derdi ne.. hem yuva kurmak için en sadık sıfır km eş ararlar. bulurlar evlenirler. sonrada aldatmak için her fırsatı kollarlar. nasıl bi zihniyettir anlamadımki ben. yazık ya kadına.. allah yardımcısı olsun. ötekinide affetsin

Bu adamın komada olması için bu ilişkiyi yıllar önce yaşamış kuluçka dönemi geçirilmiş olması gerekiyordu .Uzun bir kuluçka dönemi var diye biliyorum.Bir anda komaya düşemez.Bu olay yıllar önce mi olmuş?Ve eşine bulaşır yılar önce yaşanan şey..

Son düzenleme:
Bu adamın komada olması için bu ilişkiyi yıllar önce yaşamış kuluçka dönemi geçirilmiş olması gerekiyordu .Bu olay yıllar önce mi olmuş?Ve eşine bulaşır yılar önce yaşanan şey..

katılıyorum sana arkadaşım. adam bence farketmiş olmalı. belirtileri kesin oluyodur. olmuşturda. demek eşinden sakladı bu durumu. çok ilginç

Bilinmesi gereken bilimsel bir gerçeklik ise, hastalığa yakalanıldığı varsayıldığında bulaş sonrası Anti-HIV antikorlarını sentezlemesi için bir süre gerekli olduğudur. Bu göz önüne alındığında şüpheli bir temastan hemen sonra, ELİSA testi yaptırmanın anlamı yoktur. Hemen bir ELİSA testi yapılır ve sonuç negatif çıkar ise aranan
Anti HIV antikorları henüz oluşmadığından, virus ile temas edilmiş olsa bile, test sonucu "yalancı negatif" olarak saptanıp,yanlış bilgi verebilir.

Antikor ölçen testlerin HIV antikoru bulması farklı zamanlarda olabilir.Bu durum kişiden kişiye de değişebilir. Bu döneme pencere dönemi de denir. Bir çok kişi de antikor 2 ile 8 hafta arasında ortaya çıkar.
Bu süre ortalama 25 gün olarak kabul edilir.

HIV virusu ile enfekte olduğunu düşünüp test yaptırmak isteyen kişiler, doktorları farklı bir öneride bulunmadıkça, temastan en erken 6 hafta sonra HIV antikoru araştıran ELİSA testi yaptırabilir.
Bu süre antikorların saptanabileceği yeterli süredir.

KENDINIZ YAZMIŞSINIZ İŞTE _? 2 İLA 8 HAFTA ARASINDA BAZI TIBBI DURUMLAR ORTAYA CIKIYORMUS KI 3.5 AY OLMUŞ HANFENDİ.... DOKTOR BIR COK TEST YAPTRMŞ OLMA OLASILIĞI VARMIŞ VE ARAŞTIRMALAR DEVAM EDİYORMUŞ........................ DOKOTORUN BILGISINI TECRUBESINI BURDA TARTISACAK DEĞİLİZ ZATEN !! DÜŞMEYEN AĞIR BIR ATEŞLE HASTANEYE KALDIRILIYOR HEPSİ BU

Bu adamın komada olması için bu ilişkiyi yıllar önce yaşamış kuluçka dönemi geçirilmiş olması gerekiyordu .Bu olay yıllar önce mi olmuş?Ve eşine bulaşır yılar önce yaşanan şey..

Evet ben de buna katılıyorum. Eşinden bir doktor bu testleri istediyse hele ki komadaysa bana son evrelerinde gibi geliyor ki Aidsin son evreleri öyle 3,5 ay sonra falan olmuyor. Öyle her şey güzel güzel giderken pat bir gecede de komalık da olmuyor bildiğim kadarı ile, uzun ve zahmetli bir hastalık bu. Ya sizden gizliyorlardı ki bu durumda da Kıbrıs olayını siz nerden duydunuz anlamadım. Çok açık nokta var konu sahibi konu fake olmasa bile size doğru aktarılmayan şeyler var.

Son düzenleme:

bılmıyorum arkadasım. şuan yuksek atesle yatıyor ates sadece ılacla dudup yıneliyormus. Olay yıllar once değil bana anlattığı kadar 3.5ay oncesı bır bırlıktelığı olmış belkı ıhtmal o uzerıne ama farklı bırseyde olabılır tabıkı

Eğer 3,5 ay önce HIV virüsü bulaştıysa tabiki de şimdi test yapılsa HIV pozitif çıkabilir. Ama 3,5 ay içerisinde HIVden komalık olmaz. Ya da doktorum o testi istemesine gördüğü her ne sebep olduysa o bulgu 3,5 ayda oluşmaz. Durumu cidden ağır bir noktada olmalı ki doktor tüm testleri istemiş. O da hastalığın ilerlemiş evreleri olduğunu gösteriyor ki bu da 3,5 ay değil.

arkadasım fake değil , bana anlatılan bu kıbrısa gtmş iş gereği 3.5ay kadar fln önce orda yasadığı bırseyle ılgılı olabılır dıye anlatmış korunduğunu soylemış eşinede doktorada belki daha eski.. Belki çok farklı bırsey oldu bılemeyeceğim dediğin gbı belki daha eskıdır arkadasım soyleyemedı bılmıyorum yada eşi ona!!!

Arkadaşım ben sadece sana yanlış aktarılan şeyler olabilir demek istedim, sen burda üzülüp kendini paralarken durum başka olabilir dedim. Aslında senin konuyu açış sebebin de sanırım bundan çok kadınları bilinçlendirmekti. Onu da zaten her aldatılma konusunda yapıyorlar. Affediyorsunuz madem gidip bir test yaptırın diye. Onun dışında eşlere durduk yerde anlatılacak bir hikaye gibi durmuyor. Sen eşine anlatıp aba altından sopa gösterebilir misin?

Kimbilir bu kaçıncı ilişkisi... 3,5 ayda daha kuluçka süresinde olması gerekir..

aids sadece ilişki yoluyla bulaşmıyor.. eğer konu gerçekse umarım kadına bulaşmamıştır..

ps: bu o arkadaş değilmiş :)

Son düzenleme:

Ben anladim ki insanoglu acimasiz olmus. Hemen ne isi var yaninda, adam cezasini vermis. Ne hali varsa gorsun vs... Yani bir insanin olumu/ hayati tehlikesi olan durumdan bahsediyoruz. Kadin Allah belani versin geber git dese ona da binbir turlu laf yazilir. Bir kahvenin bile kirkyil hatiri var derlermis, kimbilir neler paylastilar. Hayati tehlikesi olan kocasinin yaninda gayet normal. Simdi kadinin aldatilmayi 1.siraya koymamasini neden anlayamiyorsunuz ki. Karsisinda normal bir durum olur tepkileri de oyle olur. Ama olum tehlikesinden bahsediyoruz ya. Ama siz de haklisiniz insanlarin kalbi acimiyor artik. Birbirlerine neler yapabiliyorlar. Naif de bulmadim degil kendimi...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

ya zaten kız da bır kaç gunudr griptı dısaşrı cıkacaktık olmadı fln. Acaba eşinden grip gectı adamda da vırus var ağır mı geldı bılemedım kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…