• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hıv aıds virüsü arkadaşımın eşi........ :(((

Neyse ki 3 aydır ilişkiye girmiyorlarmış diyen sizsiniz yani bunun 3 ay önceki bir olay olduğunu söyleyen sizsiniz size bu şekilde söylendiyse demek ki aıds değil film ile örnek verilmesine gerek yok dr olan birine de sorsanız, internette de araştırsanız benzer şeylere rastlarsınız. Hepatit bile olsa 3 ayda komaya sokmaz. Hepatitin en son aşamadı hepatit c virüsüdür ki cinsel ilişkiyle bulaşmaz kanla bulaşır. Yani onu da eliyoruz. Komaya sokan her neyse bunlar değil. Ya adam eşini kandırmış 3 ay önceki durum diye ki kaç senelik evliler bilemiyorum adamın artık hastanede yatacak duruma gelmesi için en az 8 senelik filan bir olay olması lazım. Ayrıca kist nedeniyle doktor 3 aydır yasaklamış ilişkiyi diyorsunuz kist nedeniyle hiçbir dr ilişki yasaklamaz. İyice bilgilenin hastalık neymiş gidin hastaneye görüşün öğrenin arkadaşınızdan sonra buraya yazın çünkü çok saçma oldu. İyi günler..

Bakın belkide kızda bılıyordu tepkı çekmemek için sustu belki bıldığı ıcın ılıskıye gırmedı kıst bahane bana derken bılemeyeceğim arakadaslar sonuc su kı evet hastanede yatıyor ve hala duzensız atesı oldugu soylenıyor. Belkı aylardır vardı bu vırus kafamı karıstırdınız bu ınsalar evımıze geldı gıttı yedık ıctık şimdi benı korkuttunuz

ortak nokta bu virüsü çok önce kapmış olması. ben yaşanmış biir olaydan uyarlanan bir film izledim geçenlerde.
Dallas Buyers Club
adam yıllarca çekti. zayıfladı. yüzünde vücudunda yaralar oldu. düzenli olarak hastahanede yattı. ilaç tedavisi aldı. bir yığın ilaçlar denendi üstünde vs.
ama adam tanınmayacak haldeydi. nefes alamama,vs.
yani birden 3 ayda olmaz bu iş. ve beraber yaşayan çok kolay bu semptomlarıı görür.
kısacası konuda birçok şey eksik.

Bakın belkide kızda bılıyordu tepkı çekmemek için sustu belki bıldığı ıcın ılıskıye gırmedı kıst bahane bana derken bılemeyeceğim arakadaslar sonuc su kı evet hastanede yatıyor ve hala duzensız atesı oldugu soylenıyor. Belkı aylardır vardı bu vırus kafamı karıstırdınız bu ınsalar evımıze geldı gıttı yedık ıctık şimdi benı korkuttunuz:44:

Bakın belkide kızda bılıyordu tepkı çekmemek için sustu belki bıldığı ıcın ılıskıye gırmedı kıst bahane bana derken bılemeyeceğim arakadaslar sonuc su kı evet hastanede yatıyor ve hala duzensız atesı oldugu soylenıyor. Belkı aylardır vardı bu vırus kafamı karıstırdınız bu ınsalar evımıze geldı gıttı yedık ıctık şimdi benı korkuttunuz:44:
aids kan ve cinsel ilişkiden geçer. o yüzden sizin için bir sorun olmaz.

Son düzenleme:
aids kan ve cinsel ilişkiden geçer. O yüzden sizin için bir sorun olmaz.

nblym kullandıgın wc yediğin içtiğin şey fln çok düşük ihtimal ama internette yazıyor var diye :((:30: Aıds değilse bıle sadece yuksek suphe dedı başka bır vırusse bulaşıcı o da kötü of ya

Bakın belkide kızda bılıyordu tepkı çekmemek için sustu belki bıldığı ıcın ılıskıye gırmedı kıst bahane bana derken bılemeyeceğim arakadaslar sonuc su kı evet hastanede yatıyor ve hala duzensız atesı oldugu soylenıyor. Belkı aylardır vardı bu vırus kafamı karıstırdınız bu ınsalar evımıze geldı gıttı yedık ıctık şimdi benı korkuttunuz

Ya yapmayın Allah aşkına hala ne diyorsunuz. Bu kadınla adam kaç yıllık evli önce onu söyleyin biz bu virüs en az 5-6 senede etkilerini göstermeye başlar diyoruz siz belki daha önceden de vardı kız biliyordu diyorsunuz bu dereceye gelmesi için baya bir zaman geçmesi lazım. Ayrıca doktor şüphelenmiş diyorsunuz. Her ateşli gelen hastadan aıds diye mi şüpheleniyor doktorlar. Bu konuda ne kadar bilgisiz olduğunuz gün gibi ortada bu hastalık sadece ilişki yoluyla bulaşır sizin evinizde yemeleriyle içmeleriyle sarılmayla değil yani. Şunu söylüyorum bu insan aıds fillan değil. Hiç alakası yok.

nblym kullandıgın wc yediğin içtiğin şey fln çok düşük ihtimal ama internette yazıyor var diye :((:30: Aıds değilse bıle sadece yuksek suphe dedı başka bır vırusse bulaşıcı o da kötü of ya

Aıds gibi bir şüpheye düşmek çok üst seviyede bir şey değil mi daha hiçbir test yapılmadan ateşi olan bir insana hemen nasıl aıds yüksek ihtimalle deniyor aklım almıyor o zaman bir an önce testler yapılsın ne diye bekleniyor işin garip tarafı dadaha ispatlanmamış sadece şüphesi olan birşeyde buraya kesin aıds tanısı konmuş gibi konu açıyorsunuz ve arkadaşınız da emin olmadan hemen telefon açıp size söylüyor hem bir mantık kargaşası yani. :27:

Adam komada. Es arkadaşını arayip esinin tek gecelik ilişkisini anlatiyor aglayarak. Adam komadayken karicim beni affet sunlari sunlari yaptim diyemeyecegine göre onceden anlatmis. Yani kadin bu aldatma durumunu biliyor oyleyse. Kendisini tek gecelik bir iliskiyle belki de bir hayat kadiniyla aldatan bir kocayla hala beraber olunmasi ilginc.bi yanda aldatma durumu bi yanda hastalik bulasma ihtimali. Neresinden tutarsan elde kaliyor.

Kaldi ki kist tedavisinde iliskinin yasaklandigini ilk defa.buradan duyuyorum.ote yandan hiv virusunun bulasmadan 3 ay sonra komaya goturecek tablo olusturmayacagi da cok asikar bir durum. Ancak ancak bagisiklik sistemi çökmüş bi insani direkt alasagi edebilir bir ihtimal, adamda oyle bir durum olsaydi karisi bilirdi zaten. Komaya kadar bunun gribal enfeksiyon gibi atlatilan donemi var, firsatci enfeksiyonlar ve cesitli organlarda cikan kanser donemi var. Dusmeyen ates durumunda tabii ki hiv soz konusu olabilir. Gribal enfeksiyon donemini atlatmistir cesitli firsatci enfeksiyon dönemine gelmistir. Belki ates arastirmasi sonucu vucutta bir yerde bir mantar veya bir protozoa enfeksiyonu cikabilir. Ama açık ve net söylüyorum velevki boyle bi enfeksiyon varsa bu 3 ay onceki iliskiden bulasan bir hiv virusu sayesinde olmaz. Sonuc olarak ya adam yillardir tek gecelik iliskileri aliskanlik haline getirmis yillar once kapilmis bir enfeksiyon bu ve suan tam da fırsatci enfeksiyon doneminde, ya adamda virus falan yok dusmeyen ateşinin sebebi diger bin tane sebepten birisi ama adam daha onceden esine iliskisinden bahsettigi icin kadin adamin o iliskiden kapmis olabilecegini düşünüyor ve kist tedavisi gordugu icin doktorun iliskiyi yasakladigi olayini da belki kendini insanlardan manevi amacli korumak icin söylüyor bilemiyorum yani. Konuda eksik ve yanlis yerler var zaten konu sahibinin arkadasinin bu kadar ayrinti vererek konu sahibine anlatmasi da ilginc.

Bir de şöyle bir şey var kesin değil dr şüphelenmiş deniyor. Böyle bir şüphe direkt kişinin eşine söylenmez adama söylenir adam isterse karısına söyler bu kadar hassas bir mevzuyu doktor kadına söylemez. Hele ki şüphe seviyesindeyken. Diyelim ki adam yediği haltı biliyor doktora söyledi bu olabilir mi diye yine doktor test yapmadan kesinleşmeden söylemez eşine. Adam da kesinleşmeden neden aıds olmuşum desin ki eşine. Hadi eşi önceden biliyordu diyelim yahu bu hastalık belirti vermez senelerce diyoruz adam kendi bilmediği farkına varmadığı, teşhis ettirmediği bir şey eşine önceden nasıl desin aıds oalbilirim bir kadınla birlikte olmuştum diye durup dururken kimin aklına gelir bu hastalığı kapacağı dimi ama.

Bayanlar az önce şok gecırdım yakınım aynı zamanda aıle dostumuz olan bır hanım arkadas hastaneden benı aradı az önce. örnek evlılık gösterilebilecek kadar ıyıydıler . Henuz çocukları yoktu (kısmet işte).. Eşi iş gereği kıbrısa gıttığı bır vakit bir hatunla münasebeti oluyor. Tek gecelık ya 10 dakikalık.. Ya ..:KK50: Kadın kendınde hıv vırusu olup olmadığı hakkında bırsey demıyor neyse, bizim hanım arkadasın eşine ne yazıkki virüs bulaşıyor. şimdi arkadaş aradı ağlayarak anlattı eşi komada ümit yok fenalaşmış arkadasıma gecmıs olma ıhtımalı var allahım bu mubarek gunde korusun !!! Arkadasım için tetkikler yapılıyor allahtan kız 3 aydır kıst tedavısı goruyormus ılışkıyı doktor yasaklamış inş vırus gecmemiştir. :KK43:(( hanımlar işte 10 dakikalık olay 2 kişinin canı tehlıkede.. Vırusu bulaştıran kadın ne durumda haber alınamıyor. çok yazık çok.....................................

BU KONUYU BIR YERDE OKUMUŞ YADA DUYMUŞ GIBI LUTFEN EŞLERINIZE ANLATIN... CINSEL YOLLA BULAŞAN BU OLUMCUL TEHLIKE ARTIK ÇOK YAKINLARDA.................

TEKRAR TEKRAR YAZIYORUM K.BAKMAYIN ÇOK ÜZGÜN VE ŞAŞKINIM IKISIDE DOSTUMUZDU . EŞİ KORUNDUĞUNU SÖYLEMİŞ AMA NAFILE... HIC BIR ISE YARAMIYOR :KK43:((((((((((((((((((
Isim yoktu birde pesinden aglicam hatunlarla yatacak banada bulusatircak ohh valla

tetkikler sonuçlanmış mı?
Ben de merak ettim.
İnşallah geçmemiştir kadına.

Adam bu işleri karıştırırken kendini bile düşünmemiş eşini zaten umursamamıştır. Yazık!!!! :KK43::KK43: Olan hep biz kadınlara oluyor. Umarım eşi iyidir bir tek ona üzüldüm...

Back
X