- Konu Sahibi Plebisit82
3 Ay arayla 2 test yaptırdı eşim malesef hız da hiç düzelme olmamış
( Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinizde varikosel varmı baktırdınızmı? bizim 2 yıl boyunca 5 test yaptırdık hep ileri hız sıfırdı. ameliyattan 5 ay sonra %12 oldu bebeğim hala yok ama
İnşallah tez ve hayırlı zamanda bebeğini kucağına alırsın canım...Demek ki düzelme var ameliyatla, umudunu kaybetme eğer yaşın küçük ve işinle ilgili bir problemin yoksa...Benim sabredemememin sebebi iş değişikliği düşünüyorum ve yaşım da 30 artık olsun istiyorum. Korunmayı bırakalı bu ay 6 ay olacak...
plebisit daha önce de konuşmuştuk hatırlarsın. ilk olarak hızda sadece %2lik bir düşüş yaşamışsınız ki bu sapmalar hep oluyor. yani aslında bu ciddi bir düşüş değil. verdiği bu spermler 3 ay öncesinin spermleri dolayısıyla 3 ay önceki beslenmesinden, hayatından etkileniyorlar. düşün ki fazla sıcak bir banyo bile etkiliyor o yüzden bu kadar panik olma. ikinci olaraktan zaten korunmayalı bırakalı 6 ay olmuş. bu piyango gibi kimi insanlar hemen hamile kalıyor kimisi yüz milyonlarca sağlıklı spermi olduğu halde aylar sonra amile kalıyor o yüzden moralini bozma. 30 yaşındayım diye de panik olma güzel kardeşim. millet senin yaşında yeni yeni evleniyor, önündeki 2-3 ay ne ki? burada yılardır bu sorunla uğraşanlar var onlar ne yapsın?
üçüncü olaraktan senin eşin zaten kullanılabilecek her şeyi kullanıyor. klomen'i de doktor verdi her halde. yani doktor kontrolünde bir tedavisi var. bekle şu içtikleri bir etki göstersin. 3 ay olmasa bile en az 2 ay dolmadan testlerde ilaçların takviyelerin etkisi görünmüyor özellikle proxeed ve coq10'in hıza yardımcı olacağına eminim. inan elimizde hemen bir çözüm olsa biz kendimiz kullanırız. ama illa illa hemen hamile kalmak için bir şeyler yapmak istiyorum diyorsan sen bilirsin istersen aşılama yaptır ama onun başarı şansı da %20.
Trental ve çakşır otu kullanan var mı arkadaşlar? Bu ikisi sayıya mı hıza mı etki ediyor?
trental kan damarlarını açıp ve kanı sulandıran açan tıbbi bir ilaç. normalde bacaktaki damarlara yapılan anjiyoplasti sonrası ya da greft takıldığında veriliyor o yüzden bazı doktorlar varikoseli olanlara da veriyor. ama aman diyeyim sakın kendi kafanıza göre kullanmayın. doktorlar genelde bir takım kan testleri yapıyor da veriyor çünkü. ayrıca trental pycnogenol gibi takviyelerle aynı anda kullanılmıyor.
çakşır sperm sayısını artırıyor deniyor. kimisi fayda görmüş kimisi görmemiş. biz kullanmaya başladığımızdan beri spermiogram yaptırmadık o yüzden henüz ben de faydası var mı emin değilim. ama eşimin libidosunu belirgin derecede artırdı.
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. Keçiboynuzu yapıyorum zaten o zaman çakşır yapmayayım...
Yukarıda yazdığım ilaç ve kürler yeterli olur mu peki canım?
canım ben sana daha önce de yazmıştım. sen zaten şu an kullanılabilecek her şeyi kullanıyorsun. hatta evicapla çinkoyu fazladan kullanıyorsun diye. eşinin gereksiniminden fazla yüklüyorsun. hem e vitaminin hem de çinkonun fazlası zarar. keza proxeedle arginmaxın içindeki bazı maddeler de bir biriyle çakışıyor. yani istersen ikisini de her gün 2'şerden değil de gün aşırı kullan. bir de eşinin karaciğeri bozulmasın sonra fazla vitaminden. üstüne bir de klomen hormonal etkili bir ilaç. hepsi birden fazla gelmesin dikkat et. bence kendine göre bir çizelge çıkar ona göre ver. ben de mesela eşime çok fazla takviye veriyorum ama hepsini aynı anda vermiyorum. zaten multi vitamin içtiğinden extra çinko takviyesini haftada sadece 2 veriyorum. extra e vitamini de öyle. coq10, panax, at kestanesini her gün içerken bir gün arı propolisi içiyor bir gün l-arginine gibi... bitkilerden de keçi boynuzunu her gün içerken zencefil, deve dikeni, çakşır ve ısırgan tohumunu artık her gün içirmiyorum. eskiden içiriyordum ama hem midesi rahatsız olmaya başladı hem de ufak tefek alerjik kaşıntılar başladı.
Dün fındık da aldık ayrıca pycnogenol da kullanıyor ama bitmek üzere bitince onu da bir daha almayı düşünmüyorum...
pycnogenol'ü daha önce söylemiştim biz kullanmadık. burada kimisi övüyor kimisi hiç fayda görmedik diyor. varikoselde tavsiye edilse de kullanmadığımızdan dolayı net bir fikrim yok. biz şahsen at kestanesinden memnunuz değiştirmeyi düşünmüyoruz. bence varikoselden dolayı yine damarlara etki edecek bir şeyler kulanın. bu pycnogenol olmaz da başka bir şey olur. en en kötüsünden her gün bir avuç yaban mersini yedir. tadı çok kötü, ecza gibi kokuyor ama damarlara iyi geliyor. bir de geçende tesadüfen şu ürüne rastladım. Gotu Kola Plus 60 Kapsül,BİTKİSEL ÜRÜNLER VE GIDA TAKVİYELERİ,Sağlıklı Yaşam Market | Sağlıklı Yaşama Dair Aradığınız Herşey bu takviyenin içindeki her şey varikoselin bitkisel tedavisinde kullanılıyor. 1 kutunun 2 ay gitmesi fiyatının GNC ürünlerine göre nispeten uygun olması da dikkatimi çekti. bir dahaki sefere tek at kestanesi yerine bu ürünü almayı düşünüyorum.
Canım ben sana söyleyim o zaman Peycnogenol ve Arginmax yalnızca morfolojiyi düzeltti bizde. %65 den %70 e çıkarttı. Sayıyı ve hızı azalttı. Morfoloji zaten iyiydi boşu boşuna 3 ayımız gitti anlıyacağın. Bu yeni takviyeleri bi yapsın inşallah 1 ay sonra tekrar teste göndereceğim, çünkü yine 3 ay boşu boşuna bir daha uğraşmayalım...
merhaba,ben aranıza yeni katıldım,eşimde ileri hızlı sayısı düşük ve 2 yıldır çocuğumuz olmuyor,eşiniz proxeed plus kullandı mı ya da faydasını gördü mü,eşim kullandı ve fonksiyon kaybına neden oldu,eşim psikolojik olarak mahvoldu,çöpe atacağım böyle giderse,çakşırı kullandık ve çok memnunduk sonra doktorumuz bu ilacı verince herşey tersine döndü,lütfen biri yardım etsin,bu ilacın faydası oldu mu hiç
bir yeri iyi edelim derken bir yeride kötü etmeyelimde.valla bizde hız hiç yok denecek kadar az dı ben keçboynuzunu düzenli yaptım bide havuç suyu yaptım bir ay felan hamile kaldım.düştü gerci ama yinede kaldım .çakşır çayı almışyım eşim içmedi ama suları var hazır satılıyo onlardan 5 lt felan içmiştii