- 23 Ağustos 2016
- 270
- 236
- 18
- 33
- Konu Sahibi Gunesinkalbi
-
Regl günümde normal testte bile çıkmıştı 4,gün sonra mutlaka çıkar tabi aksi de görülmemiş değil...,Gunaydin arkadaslar. Buradan daha hizli ve daha cok cevap alabilecegim icin konuyu buraya aciyorum
Dun gece amcamin kizi aradi, erkek arkadasiyla birseyler yasadigini ve regl olmadigini soyledi. Her ay duzenli olmasina ragmen bu ay 4 gun gecikmis.
Hizli gebelik testi almis dun gece ve bu sabah onu yapacakti.
Size sorum regl 4 gun gectikten sonra bile eger hamilelik varsa o testte cikar mi?
Su an hastaneye gidemeyecekmis onu da belirteyim, kan testi yapip tum ihtimalleri dusunmekten kurtulabilecegini bende soyledim.
eğer gec yumurtlama olduysa yani gec döllenme sonucu ile bi hamilelik olustuysa idrar testinde de gec cikabilir.Gunaydin arkadaslar. Buradan daha hizli ve daha cok cevap alabilecegim icin konuyu buraya aciyorum
Dun gece amcamin kizi aradi, erkek arkadasiyla birseyler yasadigini ve regl olmadigini soyledi. Her ay duzenli olmasina ragmen bu ay 4 gun gecikmis.
Hizli gebelik testi almis dun gece ve bu sabah onu yapacakti.
Size sorum regl 4 gun gectikten sonra bile eger hamilelik varsa o testte cikar mi?
Su an hastaneye gidemeyecekmis onu da belirteyim, kan testi yapip tum ihtimalleri dusunmekten kurtulabilecegini bende soyledim.
Cikar ama cikmama ihtimalide var.
Korunurlarsa bu ihtimalleri hic dusunmeyeceklerinide soyledinizmi bilsinler.
Bazen kocaman insanlara korunma yontemlerinide ogretmek gerekiyor sanirim :/Tabikii soyledim guya korunmuslar... Oysaki o kadar da mantikli bir insan nasil boyle bir hata yapmistir aklim almiyor. Cinsellik yasamasindan bahsetmiyorum istedigini yapabilir fakat bari korunsaydi.
Bazen kocaman insanlara korunma yontemlerinide ogretmek gerekiyor sanirim :/
varsa çıkar
eğer gec yumurtlama olduysa yani gec döllenme sonucu ile bi hamilelik olustuysa idrar testinde de gec cikabilir.
çok küçük ihtimal ama olabilir. mesela benim de cok duzenliydi ama son iki yıldır mart ayinda hep gec yumurtlar oldum.Yillardir hep duzenliymis gec yumurtlama olur mu ki? Bilmedigimden soruyorum.
Regl günümde normal testte bile çıkmıştı 4,gün sonra mutlaka çıkar tabi aksi de görülmemiş değil...,
Elbette çıkar...
çok küçük ihtimal ama olabilir. mesela benim de cok duzenliydi ama son iki yıldır mart ayinda hep gec yumurtlar oldum.
bu ay yumurtası catlamadiysa kiste cevirdiyse adeti ondan da gecikmis olabilir. 1 hafta gecince idrar testini tekrarlasın daha olmadi doktora muhakkak gitsin. Allah korusun hamile kaldiysa aldirmayi düşünüyorsa zaman da önemli. Ahhh yaaa keske bi iş yaparken sonunu da düşünseler
ben evli olduğum halde ilk yil cocuk istemiyorum diye deli gibi korundum, eşimin beynini yedim resmen korunma icin. gerci simdi de istiyorum ama hamile kalamiyorum boşa korunmuşum
Çıkmazsa da emin olmak için kan testi versin. Kesin sonuçUmarim cikar o da ne yapacagina bakar.
çok küçük ihtimal ama olabilir. mesela benim de cok duzenliydi ama son iki yıldır mart ayinda hep gec yumurtlar oldum.
bu ay yumurtası catlamadiysa kiste cevirdiyse adeti ondan da gecikmis olabilir. 1 hafta gecince idrar testini tekrarlasın daha olmadi doktora muhakkak gitsin. Allah korusun hamile kaldiysa aldirmayi düşünüyorsa zaman da önemli. Ahhh yaaa keske bi iş yaparken sonunu da düşünseler
ben evli olduğum halde ilk yil cocuk istemiyorum diye deli gibi korundum, eşimin beynini yedim resmen korunma icin. gerci simdi de istiyorum ama hamile kalamiyorum boşa korunmuşum
Çıkmazsa da emin olmak için kan testi versin. Kesin sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?