Hizli gebelik testi

Gunesinkalbi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
270
236
18
33
Gunaydin arkadaslar. Buradan daha hizli ve daha cok cevap alabilecegim icin konuyu buraya aciyorum
Dun gece amcamin kizi aradi, erkek arkadasiyla birseyler yasadigini ve regl olmadigini soyledi. Her ay duzenli olmasina ragmen bu ay 4 gun gecikmis.
Hizli gebelik testi almis dun gece ve bu sabah onu yapacakti.
Size sorum regl 4 gun gectikten sonra bile eger hamilelik varsa o testte cikar mi?
Su an hastaneye gidemeyecekmis onu da belirteyim, kan testi yapip tum ihtimalleri dusunmekten kurtulabilecegini bende soyledim.

Regl günümde normal testte bile çıkmıştı 4,gün sonra mutlaka çıkar tabi aksi de görülmemiş değil...,

eğer gec yumurtlama olduysa yani gec döllenme sonucu ile bi hamilelik olustuysa idrar testinde de gec cikabilir.

Cikar ama cikmama ihtimalide var.

Korunurlarsa bu ihtimalleri hic dusunmeyeceklerinide soyledinizmi bilsinler.

Tabikii soyledim guya korunmuslar... Oysaki o kadar da mantikli bir insan nasil boyle bir hata yapmistir aklim almiyor. Cinsellik yasamasindan bahsetmiyorum istedigini yapabilir fakat bari korunsaydi.

Streste olabilir ama duzenliyse korkarimki... buarada kizlar su cok guzel korunma yontemlerinizi soyleyinde bizede faydali olun.. en kesin cozumleri anlatin lutfen

Yillardir hep duzenliymis gec yumurtlama olur mu ki? Bilmedigimden soruyorum.
çok küçük ihtimal ama olabilir. mesela benim de cok duzenliydi ama son iki yıldır mart ayinda hep gec yumurtlar oldum.

bu ay yumurtası catlamadiysa kiste cevirdiyse adeti ondan da gecikmis olabilir. 1 hafta gecince idrar testini tekrarlasın daha olmadi doktora muhakkak gitsin. Allah korusun hamile kaldiysa aldirmayi düşünüyorsa zaman da önemli. Ahhh yaaa keske bi iş yaparken sonunu da düşünseler

ben evli olduğum halde ilk yil cocuk istemiyorum diye deli gibi korundum, eşimin beynini yedim resmen korunma icin. gerci simdi de istiyorum ama hamile kalamiyorum boşa korunmuşum

N

Anladim eger hamilelik varsa bebegin aldirilmasina asla gonlum razi gelmez. Kesinlikle ailesine bildiririm durumu. Bende bir evlat annesiyim ufacik gunahsiz yavruya kiyilsin istemem. O da soyleyecegimi biliyor sart kostum.

Yorumunuz icin tesekkur ederim Allahim sizi en kisa zamanda bebisinize kavustursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…