Hizli gebelik testi

Bende aynisini soyledim nedense hastaneye gitmek daha zor geliyormus su durumda. Hizli gebelik testine de yuzde yuz guvenebilir mi bilmiyorum.
Yüzde yüz değildir elbette bazen olsa bile negatif gösterebiliyor. Hastaneye gitmek zor geliyorsa sağlık ocağına gitsin kan versin....böyle düşün düşün nereye kadar ? Ayrıca hamile ise o çocuk ne olacak ?

eğer hamilelik çıkmadığı halde gecikmene de bir sebep bulamazlarsa. adetine yakın bol tarçın tüketirsen gecikebiliyor.

Tabii çıkar. Yaptı mı testi kuzeniniz? Sonuç ne?

aynı şey bendede geçerli deli gibi korunmak için çabaladık ama korunmayı bırakalı 1 yılı geçti hala hamile kalamıyorum sanırım yaş ve zaman meselesi bi yöndende.

kızım var ve ikinciye hamileyim öncesindede boş bir gebelik geçirdim. ve üçündede korunurken hamile kaldım. yani hiçbir korunma yöntemi de %100 değil. bu arada benim adetimde çok düzenlidir ve bir gün geciktiğinde üçünde de çıkmıştı normal testlerde ki hızlısı varsa onda kesin çıkar.

İdrarda kolay kolay çıkmıyor ya. Benim 3 hafta sonra çıktı mesela

Neyle korunuyordunuz merak ettim.

Ay merak ettim bende sonuç ne çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…