hızlı kilo veriyorum?

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Kizlar diyet yaptigim zaman cok hizli kilo veriyorum oyle şok diyet falan da yapmiyorum bol bol yemek oluyor diyetimde. Mesela gecen yaz 3 hafta gibi bi surede 11 kilo vermistim. Oyle cok kilolu falanda degildim 68 kiloydum 57 ye dustum. Spor falanda yapmiyodum Mesela alkol aliyordum hatta. Benim merak ettigim şok diyet yapmadigim halde bu kadar hizli kilo veriyorum acaba bunlar kastan mi gidiyor?

bu ne böyle nispet yapar gibi :) ya metobolizman çok hızlı yemek yeyip kilo almayanlardansın. ya da bi rahatsızlığın olabilir. doktora anlatmalısın.

Kizlar diyet yaptigim zaman cok hizli kilo veriyorum oyle şok diyet falan da yapmiyorum bol bol yemek oluyor diyetimde. Mesela gecen yaz 3 hafta gibi bi surede 11 kilo vermistim. Oyle cok kilolu falanda degildim 68 kiloydum 57 ye dustum. Spor falanda yapmiyodum Mesela alkol aliyordum hatta. Benim merak ettigim şok diyet yapmadigim halde bu kadar hizli kilo veriyorum acaba bunlar kastan mi gidiyor?
Özel bir diyet çeşidimidir ? Ne tarz bir diyet bide kastan gitmesinden ziyade bence bu şekilde hızlı kilo verme devam ederse doktora görünmeniz Allah korusun bazen hızlı kilo vermek metobolizma ile ilgili hastalıkların habercisi olabiliyor.

bu ne böyle nispet yapar gibi :) ya metobolizman çok hızlı yemek yeyip kilo almayanlardansın. ya da bi rahatsızlığın olabilir. doktora anlatmalısın.

Tam tersi su icsem yariyor hemen kilo aliyorum .s

Özel bir diyet çeşidimidir ? Ne tarz bir diyet bide kastan gitmesinden ziyade bence bu şekilde hızlı kilo verme devam ederse doktora görünmeniz Allah korusun bazen hızlı kilo vermek metobolizma ile ilgili hastalıkların habercisi olabiliyor.

Özel bi diyet falan yok sadece gunde 1 kere yiyodum ama yapilan tum yemeklerden yiyodum sadece ekmek yemiyodum.

cidden ne yapıyorsunda bu kadar hızlı kilo veriyorsun spor felanmı

Hiçbirşey yapmadim sadece rejim yaptim ve hic sporda yapmadim sadece cok hareketliydim bir de çalışıyordum

canım bide diyet listeni paylaşşsan bende kilo vermek istiyorum da
Yaptigim ozel bi diyet olmadi ama 3 haftada 11 kiloyu su sekilde verdim ilk 1,5 hafta kahvaltida yapiyordum ama sonraki haftalar onuda yapmadim onun disinda is yerinde 1 kere yemek cikiyordu ben hergun 1 kase corba cok az tavuk ve 1 kase yogurt yiyordum hic spor yapmadim ama is yerinde asiri hareketliydik ben alkol almama ragmen kilo verdim her seyin basi hareket bence

Bende bi aralar düzgün bir diyet yapıp günde 1.5 saat yürüyüp 20 günde 10 kilo vermiştim ama giderek yavaşladı.

Back
X