hızlı kilo vermek için neler yapılır?

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
kızlar 1 buçuk aydır diyetteyim her gün 1 saat boyunca spor yapıyorum ve günde aldığım kalori 600'ü geçmiyor 1 buçuk aydır aç kalma sonucu 5 kilo verdim.. sizce daha hızlı nasıl zayıflayabilirim? bildiginiz hızlı sonuç gösteren diyetlerr var mı ? :(

Son düzenleme:
bence konunun bian önce kapattır. birazdan taşlamaya gelirler :)

Geldim valla taşlamaya :9: Çünkü cidden günde 600 kalori tüketmek, aç kalmak kilo vermek için mantıklı yöntemler değil. Bıraktığı anda geri alacak kat kat fazlasını, üstelik kastan mı yağdan mı gittiği belli değil.

Konu sahibi beslenme programını bir diyetisyenle ayarlaman ve bukadar yıpratıcı diyetler yerine sağlıklı dengeli beslenmeye yönelmen daha doğru olur, o yüzden herhangi bir diyet ya da beslenme programı önermiyorum ama diyetisyenimin bir kaç önerisini seninle paylaşıyım.

-Bir kere bol su içmek çok önemli bir günde içtiğin su iki litreden fazla olmak zorunda.

- İkinci olarak protein ağırlıklı beslenip karbonhidratı azaltmak gerek. O yüzden mutlaka ara öğünlerde yoğurt, ayran, ufak porsiyon sütlü dondurma gibi besinler tüketmeye çalışıyorum.

- Ana öğünlerde ise ben genelde ekmek tüketmiyorum kahvaltılar hariç, bir porsiyon et/tavuk/balık istediğim kadar salata ve istediğim kadar pişmiş sebze tüketiyorum.

- Geç saatlerde birşeyler yememeye çalışıyorum bu da çok önemli

Tüm bunlara kısmen dikkat ettiğim ama aralarda birsürü ekstra kaçamaklar yaptığım - her gün en az bir defa sütlü tatlı yediğim, günde enaz 3-4 kokteyl içtiğim 2 haftanın sonunda - 4 kilo vermiştim, daha iradeli bir şekilde uygulandığında aç kalmadan istediğin hızla kilo vermeni sağlar eminim.

kızlarr taşlamayınn benii lütfenn :) 2 ay önce diyete başladm. önce diyetisyenin verdiği listeye uydum 15 gün kadar hiç bi sonuç alamadım.alamayıncada kafama göre gittim acıktığım zaman hafif şeyler yedim ekmek yemedim spor yaptım işte kendi kafama göre yaptığım diyettle 5 kilo verdim.şimdi başka bi diyet yapıyorum 3 gün oldu başlayalı zaten tartılmıyorum artık ölçüyorum üstten 4 alttan 6 cm eksildim bu programla,bir haftalık diyette her gün başka bi besin grubundan yiyorum mesela bugün sebzeyse yarın meyve işe yaramaya başladıı.göbeğim içinde her gece yatmadan önce biberiye yagı sürüp üstünü strec filmle sarıyorumm bu sefer kesin kararlıyım 65 kiloyum 55e düşücemm inşş :) kilomu korumak için diyetisyene başvurucam neler yiyip neler yememem için ;)

Canım bence bu yaptığın hiç sağlıklı değil metabolizmanı bozacaksın 600 kalori çok az bence daha düzenli beslenmelisin sporada devam tabi :)

Geldim valla taşlamaya :9: Çünkü cidden günde 600 kalori tüketmek, aç kalmak kilo vermek için mantıklı yöntemler değil. Bıraktığı anda geri alacak kat kat fazlasını, üstelik kastan mı yağdan mı gittiği belli değil.

Konu sahibi beslenme programını bir diyetisyenle ayarlaman ve bukadar yıpratıcı diyetler yerine sağlıklı dengeli beslenmeye yönelmen daha doğru olur, o yüzden herhangi bir diyet ya da beslenme programı önermiyorum ama diyetisyenimin bir kaç önerisini seninle paylaşıyım.

-Bir kere bol su içmek çok önemli bir günde içtiğin su iki litreden fazla olmak zorunda.

- İkinci olarak protein ağırlıklı beslenip karbonhidratı azaltmak gerek. O yüzden mutlaka ara öğünlerde yoğurt, ayran, ufak porsiyon sütlü dondurma gibi besinler tüketmeye çalışıyorum.

- Ana öğünlerde ise ben genelde ekmek tüketmiyorum kahvaltılar hariç, bir porsiyon et/tavuk/balık istediğim kadar salata ve istediğim kadar pişmiş sebze tüketiyorum.

- Geç saatlerde birşeyler yememeye çalışıyorum bu da çok önemli

Tüm bunlara kısmen dikkat ettiğim ama aralarda birsürü ekstra kaçamaklar yaptığım - her gün en az bir defa sütlü tatlı yediğim, günde enaz 3-4 kokteyl içtiğim 2 haftanın sonunda - 4 kilo vermiştim, daha iradeli bir şekilde uygulandığında aç kalmadan istediğin hızla kilo vermeni sağlar eminim.

Katılıyorum. Vücut direnmeye başlıyor.

Back
X