D defne-e Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2015 167 35 98 32 15 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi defne-e #1 arkadaslar istanbul/pendik hattından ankaraya gıden hızlı trenler hakkında bılgısı olan varmı kac saat suruyor ankara ve tam olarak ankarada nerede bırakıyor asker zıyaretıne gıdıcemde hıc bılmıyorum oraları :)
arkadaslar istanbul/pendik hattından ankaraya gıden hızlı trenler hakkında bılgısı olan varmı kac saat suruyor ankara ve tam olarak ankarada nerede bırakıyor asker zıyaretıne gıdıcemde hıc bılmıyorum oraları :)
D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.997 62.936 798 Bursa 15 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi defne-e #2 Tcdd sitesi ayrıntılı Asker Ankara'nın neresinde Garda bırakıyor tren Hani geçen parlama oldu ya orda Ulus gençlik parkı yakın Eğer asker etimesgut vs de ise dolmuş var biraz yürüyünce sorarsanız gösterirler Mamak ta ise de oralardan otobüs vardı onu da sorunca gösterirler merkezi bir ter sıkıntı olmaz sormak
Tcdd sitesi ayrıntılı Asker Ankara'nın neresinde Garda bırakıyor tren Hani geçen parlama oldu ya orda Ulus gençlik parkı yakın Eğer asker etimesgut vs de ise dolmuş var biraz yürüyünce sorarsanız gösterirler Mamak ta ise de oralardan otobüs vardı onu da sorunca gösterirler merkezi bir ter sıkıntı olmaz sormak
GelenKutusu Mutlu ve 2 çocuklu bir bekar... Üyelik İptali Kayıtlı Üye 18 Eylül 2014 8.450 29.964 798 15 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi defne-e #3 Bayramda kullanmıştım 4,5 saat sürmüştü Molasız otobüsler 5 saat zaten Nesi hızlıydı bilemedim.
D defne-e Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2015 167 35 98 32 15 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi defne-e #4 damdan .!.: Tcdd sitesi ayrıntılı Asker Ankara'nın neresinde Garda bırakıyor tren Hani geçen parlama oldu ya orda Ulus gençlik parkı yakın Eğer asker etimesgut vs de ise dolmuş var biraz yürüyünce sorarsanız gösterirler Mamak ta ise de oralardan otobüs vardı onu da sorunca gösterirler merkezi bir ter sıkıntı olmaz sormak Genişletmek için tıkla... etımesgutta evet tesekkur ederım
damdan .!.: Tcdd sitesi ayrıntılı Asker Ankara'nın neresinde Garda bırakıyor tren Hani geçen parlama oldu ya orda Ulus gençlik parkı yakın Eğer asker etimesgut vs de ise dolmuş var biraz yürüyünce sorarsanız gösterirler Mamak ta ise de oralardan otobüs vardı onu da sorunca gösterirler merkezi bir ter sıkıntı olmaz sormak Genişletmek için tıkla... etımesgutta evet tesekkur ederım