Hızlı yükselen beta değeri??

beyazorkide123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2023
196
266
33
Pazar günü Adete 2 gün kala 180 çıkan beta hcg 4 gün sonra perşembe günü 1510 çıktı. Bana fazla yükseldi gibi geldi. Var mı bu durumu yaşayan ? Bir sorun mu var?

Pazar günü Adete 2 gün kala 180 çıkan beta hcg 4 gün sonra perşembe günü 1510 çıktı. Bana fazla yükseldi gibi geldi. Var mı bu durumu yaşayan ? Bir sorun mu var?
Benim beta değerlerim de 2 günde bir 2 katı olması gerekirken 3.8 katı artmıştı sizinki aşağı yukarı 3 katı yükselmiş 2 günde 1 gibi düşünürsek. Bizde ikiz olabilir diye düşünmüştük sonra kontrole gittiğimiz de tek olduğunu ama tekil gebelikler de olabiliyormuş bu şekilde yükselme doktorum sıkıntı olmadığını söylemişti. Siz zaten doktora giderseniz keseyi görebilirsiniz en iyisi doktora gitmek

merhaba ben bir kez mol uzerıne de aynı dedıgınız gıbı 3 -3,5 katı artısla gebelık yasadım. mol gebelik oyle 2-3 kat yukselmeyle olmuyor devasal buyumeler söz konusu.. sızınkı gıbı arttıgında çok şükür sağlıklı oldu şuan 31 haftalıgız

Tek gebelikte de olabilir diyorsunuz. Bu kadar hızlı yükseleceğini tahmin edemediğim için haftaya perşembeye aldım randevuyu. Bakalım inşallah sağlıkla ilerler de tek ya da ikiz fark etmez

Çok teşekkür ederim rahatlattınız beni. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…