Hızma

yeniuye01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
732
362
103
Merhaba garip gelecek ama cok hwvesim vardi takip cikarmali hizma aldim bugun. Yasim 35 . Bugune kadar hic takmadim. Sizce bu yasta garip mi olur ? Birisi genc kiz misin dedi de
Cok takmadim ama acaba insanlar ayiplar mi ? Devamli takmayacagim zaten arada sirada

Kime ne senin hızmandan? Kimseyi ilgilendirmez hoşuna gidiosa istiyorsan tak. 45 yaşında saçlarını mavi yapıp vücudunu dövme dolduran insanlar var. Küçück bi hızma tak hevesini al bende dudak üstümü deldircem cesaret gelsnde :)

Kendinizi nasıl iyi hissediyorsaniz öyle hareket edin..Bosverin başkalarının beğenip begenmemesini. Siz beğendi iseniz gerisi boş :)

Aman aplaa bulaşmaa...
Burnumda simsiyah lekesi var ben gibi duruyor şimdi mecburen takıyorum kazak giysem düşer hoop yenisini tak uyurken düşer saçım dolanır düşer cok pismanm cook.

Teee lisedeyken deldirmisdim. Guzel duruyordu ama ben alisamamistim. Rahatsz ediyordu bi ay felan kullandim belki gecer diye gecmedi. Bi dahada hic takmadim

Taktım bir ara geçen sene falan hemde daldırıp sonra çıkardım. Hiç bir sorun olmadı.
O zaman yaşım 33tü. Biraz kilo vereyim saçıma rasta takacağım. :) o zaman 35 te yapmış olacağım.

Yaş dediğiniz nedir ki.İnsan kendini hangi yaşta hissediyorsa, o yaştadır.
Sizin hızmanız kimseyi ilgilendirmez.Tıpkı küpenizin,kolyenizin,giyiminizin kimseyi ilgilendirmediği gibi.
Kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız öyle davranın.

Kendinize yakıştıyorsaniz kullanın bence.kimin ne dediği önemli değil.ben başkasında görüyorum çok da beğeniyorum

Benim KV takıyor. Çok çirkin yaa ben hiç beğenmiyorum. Siz seviyorsanız tabi ki takabilirsiniz. Yaşla ilgisi yok.

Kimseyi ilgilendirmez bende cok seviyorum ara sira takarim hizmanin yasi mi oluyormus

:))))
45 yaşındayım, hızma da takıyorum halhal da, saçlarıma bir sürü renkli tokalar, aksesuarlar da takarım.
Ayıp olmaz, böyle şeylerin yaşı da olmaz, bazı ülkelerin kültüründe sizin kullanmak istediğiniz aksesuarları kullanan 80-90 yaşında kadınlar var, onları kimse ayıplıyor mu?

29 yaşındayım burnumu deldireli 6 ay oluyor mutluyum içinizde kalmasın deldirin bence:) hızma takan arkadaslar bu ucu çengel gibi olan hızmalar var yaa onları nasıl takıyorsunuz ben bi türlü takamadım uğraştıkça kanatıyorum orayı var mı bunun bi püf noktası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…