Evet anlattım. Başta güzelce konuşmaya calıştı, baktı faydası yok, gelmeyin o zaman dedi. Yine fayda yok :)
Sordum.. O zamanda yok ben öyle demek istemedim yok şaka yaptım gibi cevaplar geliyor..
Her defasında da aynı "şaka" olmaz ki.
Sizi daha coşkuyla hizmet etmeniz için motive etmeye çalışıyor gibi geldi bana, hırs yapın, daha daha daha hizmet edin, çılgınca hizmet edin...
bence bir kere geldiklerinde hastalan, ve 3 gün yataktan cikama, cok agrin olsun mesela regl sancisi ? görsün anyayi konyayiböyle okuyunca neredeyse kendi kayinvalidemi öpüp basima koycam.
ayyy nedir bu kaynanalardan çektiği gelinlerinnn yaaa...
daha evlenmeden bende korkamaya başladımbenimki bana daha iyi davranıyor evlenince görcem balım neler yapcak, valla bende ağzının payını veririm.. sözlüm annem iyi kadındır seni kızı gibi seviyor diyor ama bakalım görcez :44:
Merhaba arkadaslar..
Kv'dem moralimi bozmakta bire bir. Neymiş, ben hizmet etmesini bilmiyormuşum. Bize her geldiğinde bunu dile getiriyor.
Kahvaltılarını hazırlıyorum, öğlen yemeği, akşam yemeğin yapiyorum. Cay, kahve, su, şudur budur. Hic birşeye el vurmaz. Ben ne yapayım daha? Camaşırlarını yıkıyorum, ütülüyorum katlıyorum. Unuttuğum yapmadığım birşey mi var?
Acayıp sinir oluyorum.. Hic birşey yapmayacağım, görecek o zaman hizmeti..
Sevgilerle
Nil
bence bir kere geldiklerinde hastalan, ve 3 gün yataktan cikama, cok agrin olsun mesela regl sancisi ? görsün anyayi konyayiböyle okuyunca neredeyse kendi kayinvalidemi öpüp basima koycam.esinlede agiz birligi yap, baktin hic olmuyor bir kac gün disaridan pide pizza v.s ismarliyin . yüzüne bir tokat gibi yaptigin hizmeti carparsin o zaman.
Herkesin kayınvalidesi böyle olacak diye birşey yok
Senin ki iyi davranıyormuş, boşa kendini doldurma şimdiden
Ön yargılı bakarsan yanlış ta anlayabilirsin insanları
Olmayacağı varsa da olur siz ters tepince
Sakin ol, nasıl muamele görürsen öyle muamele edersin..
ayyy nedir bu kaynanalardan çektiği gelinlerinnn yaaa...
daha evlenmeden bende korkamaya başladımbenimki bana daha iyi davranıyor evlenince görcem balım neler yapcak, valla bende ağzının payını veririm.. sözlüm annem iyi kadındır seni kızı gibi seviyor diyor ama bakalım görcez :44:
kader senin yorumlarına hastayımmm okuyunca huzur buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?