Hizmet etmesini bilmiyormuşum

allah allah kendıne köle mi arıyormuş....

nıye camasırını falan yıkıyorsun onu anlamadım ama..
sen bole herseyını yaparsan daha cok laf duycan gıbı geldı

pekı hızmet etmek zorunda mıymıssın ben olsam bunu da sorardım evıne geldıyse agırlar ıkramını saygını yapar yollarsın hızmet etmek ne demek sen kole mısın oncelıkle bu kadar yumusak olma nazık bıor sekılde lafının karsılıgını ver ve ezdırme kendını ınan onunu alamazsın yoksa allah yardımcın olsun cok sınır bozucu

Konu sahibi
Sadece kayınvaliden değil hayatta memnuniyetsiz insanlar olacaktır hep
Ama önemli olan senin buna nasıl karşılık verdiğindir

Ben senin yerinde olsam ağzımla kuş tutsam da yaranamadığım birine daha fazla yardım etmeyi keserim
Ama bunu azaltarak yap, alıştırdığın için birden kesersen olay çıkabilir
Bilmiyorum de, yoruldum de, hastayım de, zaten beğenmiyordunuz siz bi yapın ben öğreneyim de

Daha çok gençsin, değmeyen insanlar için kendini heba etme
Evini süpür, temizle, otur tv ni izle
Başkalarının çamaşırlarını kar beyaz yapıp ütüleyince madalya takmıyorlar nasılsa

Ben bu kadar yardımı anneme yapmadım yahu

Son düzenleme:

Bu ne demek annem beni size hizmet edeyim diye doğurmadı misafirimsiniz misafir umduğunu değil bulduğunu dersin olur biter. Beğenmiyorlarsa gelmezler. Ay çok sinirleniyorum böyle şeylere oğullarına gelin mi alıyorlar kendilerine hizmetçi mi ya.

niye bu kadar kendini yoruyorsun ki zaten ne yapsan kaynana beğenmiyor kusur buluyor sende yapma.kıymet bilmeyene yapmayacaksınayrıca evinde uzun süre kalmalarını istemiyorsun zaten biraz mesafeli davran her işi yapma dört dörtlük olma bazı işleri özellikle kaynanana yaptır ben bilmiyorum yoruldum hastayım de böyle yaparsan belki bu kadar sık gelmezler

Utanmadan yüzüne mi söylüyor bir de ? çok tuhaf ya. Bence takma kafanı. Tekrar sitem ederse " gelinlerim de bana yapsın inşaallah " de geç

Böylesine ağzınla kuş tutsan yaranamazsın.
En iyisi hiç duymayın umursamayın.
Alındığınıza değmez.
Beğenmiyorlarsa hizmetini beğendiği yere gitsin.

beğenmiyosa kendi yapsın bi zahmet, Allah Allah ne insanlar var ya pesss

Allahda size bol bol sabır versin arkadaşım..

bi daha yapmıcan olacak bitecek nankörlüğünde bu kadarı...benim kv'de nişanlıykende oğluna benim için bilmem çay bardağını kaldırmadı falan demiş bende dedim ki bakale yolun başındayız sevgili anacın kendine hizmetçi arıyosa iş bulma kurumuna gitsin dedim bi daha ses seda yok o zaman bu zamandır normalde sessiz birisiyim ama hakkımıda yedirtmem

bişey yapma...
belki o zaman anlar..
hem hizmet bilmemek ne demek...
sen elinde geldiği kadarıyla yapıyomuşsun işte ikramını..
altın tepside kristal bardakta mı yapıyomuş kendisi...
yaranılmaz bu insanlara yaaaa...
hizmetçisi olsan yine yaranılmaz...

Son düzenleme:
Eksik olan neymiş?
Kibarca, annecim neyi yapamıyorum, söyleyin de hatamı telafi edeyim deyin, bu saydıklarınızdan sonra eksik bişey bulacağını hiç sanmıyorum..
Evelensin gevelensin kendince, kibarca söylediğiniz için tartışma ortamı da oluşturamaz. Debelenir durur karşınızda..

kimse yanlış anlamasın lütfen ama bi daha söylerse bence hizmet etmeyi bilmemem doğal sonuçta kimsenin hizmetçisi değilim de herşeyi anlarımda başkasının çamaşırını yıkamak asmak ütülemek sonuçta mahremiyet diye bişi var kayınvaliden bayağı rahat biri kafana takma hatta ben bu işlerden anlamıorum söylüorum oğluna bir yardımcı almıyor dersin :)

yuhh artık onca sey yapıyorsun daha ne istiyormus. sende deseydin ben bilmiyorsam siz öğretin diye allam ya!

Kadını tuvalete götürmüyosunn

acaba kendisine hizmetten mi bahsediyor yoksa senin eşine davranış şeklini mi eleştiriyor?

benim sevgilimin annesi de oğluna ne yapacağını şaşırır gelince. bana da bir kere şey demişti. ben herşeyi titizlikle ütülerim hiç ayırt etmeden. ben de biz evde çamaşır filan ütülemeyiz dedim ( 4 kişilik aile yetişmiyor artık). aaaaaa olur mu öyle şey erkeğin atletinin ütülü olması lazım asla öyle göndermem filan dedi. ben de valla ben ütülemiyorum ilerde de ütülemeyi düşünmüyorum dedim:) şimdiden alışsın herşeyin kendi istediği gibi olmayacağına.

Hizmetci ariyor!! Görümcemlere diyorki, oğullarınıza sakın okumuş veya şehirli bir kız almayın. Gidin köyden bir kız bakın beğenin, onlar size cok güzel hizmet eder..
Bende o zaman dedim, siz kendinize hizmetci mi arıyorsunuz yoksa oğullarınızın sevip anlaşabileceği bir eş mi istiyorsunuz. Hizmet isteyen hizmetci tutsun, kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil dedim.. Tabi hic ses etmedi!!

hizmetci ariyorsa gitsin tutsun ozman

kimseye hizmetcilik yapmak zorunda degilsin

icinden geliyorsa saygindan yaparsin ama zorla kimse birseyler yaptirmaya hakki yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…