Benim doktorum Sait Halil. Aynı doktorda 3 arkadaşım doğum yaptı ve hastaneden çok memnun kaldılar. arkadaşlar hemşirelerin ve çalışanların çok güler yüzlü olduğunu söylediler. Sonuçta insanın en çok morale ihtiyacı olacak. Normal doğum yapanlar bir gün sezeryan yapanlar iki gün hastanede kalıyorlar. Ben arkadaşlarımı ziyarete gittiğimde odaları gördüm beğendim. Ama ücreti tam hatırlamıyorum bende 18 inde gideceğim kontrole o zaman soracağım.
Itırekim teşekkürler sen ücretler hakkında bilgi vermişsin.. epidural ile normal doğum ne kadar oluyor acaba bu konuda bilgin var mı?
slm arkadaslar bende ekim annelerindenim bebeğim kısmetse hizmet hastanesinde dünyaya gelecek bende doktorum meltem hanım ile tanıstım hastaneyle umarım memnun kalırız . Bir arkadasımız 20 eylülde doğum yaptı 1250 tl ödediler normal doğum için dogumu epiduralsizdi bir arkadas 1600 tl yazmıs acaba epiduralli fiyatmıydı diye merak ettim şimdi. Çocuk doktoru paylasımlarıda cok önemli aynı hastanede prof özgür bey var fakat muayenesi 150 tl lale hanım ile ilgili bilgisi olanlar paylasımda bulunurlarsa sevinirim ..her aradıgımızda ulasabiliyor muyuz ve her gittiğimizde test yaptırıyor mu merak ettim . Yeni anne ve babalardan duyduğuma göre maalesef ssk gibi kurumla gidildiğinde bir cok cocuk doktorunun gereksiz test istediği konusunda uyarı aldım bu konuda benim için cok mühim şimdiden herkese hayırlı doğumlar...
arkadaşlar bende meltem hanıma gideceğim bu ay kısmetse sizin doğumlarınız nasıl olacak normalmi sezeryanmı cevaplarsanız çok seviiirim herkese hayırlı doğumlar sağlıkla kalın
cnm teşekkür ederim allah hayırlı ve kolay doğum nasib etsin sende melem hanıma gidiyosun heralde
kızlar bu arada dün hastanede muhasebeyle konuştum
son aldığım bigilere göre sgk lı isen ;
normal doğum 1200 TL
sezaryen 1900 TL
bebeğin doğumundaki ilk aşılar, zeka görme ve işitme testi dahil.
bebeklerin hepsine hastanenin kullan at kıyafetlerinden giydiriyorlarmış. kendi kıyafetlerinin giyilmesini istiyorsanız, önceden hemşirelere bırakıyormuşsunuz .
biz annelere kuaför ve doğum sonrası fotoğraf hizmeti var mış.
şimdilik hastane ile ilgili öğrendiklerim bu kadar. odaları göremedim 19 ekim de gittiğimde de oraya bakacağım, onu da paylaşırım sizlerle.
daha fazla bilgisi olan varsa paylaşsın kızlar.
merak ediyorum meltem hanım normal doğum taraftarı demişsniz
diyelim ben normal doğum yapabilirim ama korkuyorum yapmak istemiyorum normal doğumamı zorluyor kendisi???
ITIREKIM paylaşımların için teşekkür ederim bende seninle aynıı bilgilere sahibim bende 21 ekimde gidicem allah izin verirse ama doğum footoları çekilmesi çok gzl dimi güzel bi düşünce
bu arada kaç haftalık hamilesin cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?