Hizmet hastanesinde doğum yapanlar.

çalışnaların güler yüzlü olması çok önemli dediğin gibi canım , gerçekten morale ihtiyacımız olacak . inşallah bizler de arkadaşların gibi güzel sorunsuz mutlu doğumlar gerçekleştiririz. benim de 6 sından sonra ikinci kontrolüm 19 unda , senden 1 gn sonra orada olacağım :sm_cool:

Itırekim teşekkürler sen ücretler hakkında bilgi vermişsin.. epidural ile normal doğum ne kadar oluyor acaba bu konuda bilgin var mı?

epidurali sormayı unutmuşum :kedi: 6 ekim de gittiğimde dediğim gibi daha detaylı konuşacağım, o zaman soracağım epidural farkını da . öğrenince paylaşırım buradan yine .

slm arkadaslar bende ekim annelerindenim bebeğim kısmetse hizmet hastanesinde dünyaya gelecek bende doktorum meltem hanım ile tanıstım hastaneyle umarım memnun kalırız . Bir arkadasımız 20 eylülde doğum yaptı 1250 tl ödediler normal doğum için dogumu epiduralsizdi bir arkadas 1600 tl yazmıs acaba epiduralli fiyatmıydı diye merak ettim şimdi. Çocuk doktoru paylasımlarıda cok önemli aynı hastanede prof özgür bey var fakat muayenesi 150 tl lale hanım ile ilgili bilgisi olanlar paylasımda bulunurlarsa sevinirim ..her aradıgımızda ulasabiliyor muyuz ve her gittiğimizde test yaptırıyor mu merak ettim . Yeni anne ve babalardan duyduğuma göre maalesef ssk gibi kurumla gidildiğinde bir cok cocuk doktorunun gereksiz test istediği konusunda uyarı aldım bu konuda benim için cok mühim şimdiden herkese hayırlı doğumlar...

merhaba mcd

çok kalmış bebeğine kavuşmana, ne güzel Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benimde doktorum Meltem Hanım şu anda 30. haftadayım ve 12. haftadan itibaren Meltem Hanım a gidiyorum . çok memnunum Meltem Hanımdan . inanılmaz güler yüzlü, tatlı, anlayışlı sabırlı bir dr. sen o na yeni mi gtmeye başlıyosun, ya da doğum için mi Onu tercih ediyorsun ? :uhm:

ben son kontrolümde gittiğimde muhaseye doğum fiyatlarını ssorduğumda bana bu fiyatları söylediler; 1600 normal , 1900 sezaryen. ama epiduralli mi onu sormadım. bu hafta kontrolüm var gittiğimde muhasebeden daha detaylı bilgi isteyeceğim bende. senin arkadaşının verdiği fiyat daha iyiymiş. O nasıl memnun kalmış mı , doğumu nasıl geçmiş ?

çocuk doktoru olarak da egemiz Lale Hanım ı tavsiye etmişti bana. (bu topik te sayfa 2 deki yazışmalarımıza bakabilrisin)
Egemiz çok memnunmuş,çok ilgili ve gereksiz test yaptırmayan bir doktor olduğunu söylemişti.

Son düzenleme:
Merhaba mcd
Senin doğuma çok az kalmış. Sorunsuz bir doğum olur inşallah. Merak ettiğim hastane için çantanı hazırladın mı hazırladıysan neler koydun. benim ilk bebek olduğu için nasıl bir çanta hazırlayayım karar veremiyorum . internette bakıyorum evi taşıyorlar hastaneye :)

selamlar ... ben basından beri meltem hanıma gidiyorum ve gercektende cok memnunum. takip süresi cok ii gecti umarım dogumda o derece ii gecer. Hastane cantamız 3 haftadır hazır. kendim için 3 kullan at kilot 3 normal kilot 2 emzirme sütyeni 1 atlet 2 gecelik terlik 2 corap allık lohusa tacı rolon havlu fırca antibakteryel sabun ve mendil ped kolonya gögüs pedi bebeğim için 3 iç 3 dış takım 2 penye bir kalın battaniye 5 bez altacma unıbaby mendil pişik kremi koyduk fotograf makinası kamera hazırladık bugun aklıma geldi babamızda fotograflarda cici cıksın diye onada bir gömlek ayarlamayı düşündüm .. ve en önemlisi dosyamız onuda valizde tutmak gerekiyor. Çalısıyorsak aldıgımız raporda işlenmesi için dosyada olmalıymıs benden hatırlatması

Çocuk doktorlarından civar hastanelerde olan medical park vs bilgisi olan varsa ve paylasırsa cok sevinirim ..

merhaba arkadaşlar,
benim doktorum dışarıdan gelecek ethica ve hizmet hastanesini önerdi,geçen hafta bu hastanelere gittim ama açıkçası ne odalarını beğendim ne de temizliklerini,daha sonra jfk,medical park,medicana ve hospitalium a gittik,isim yapmış hastanelerin odalarının bu kadar kötü olmaları beni hayal kırıklığına uğrattı,içlerinde medicana b.evleri beğendim.

lohusa çamaşırları satan yerlerde var .Ben emin önündeki havuzlu handan aldım fiyatını tam olarak hatırlamıyorum ama ucuz bişiydi . baya bayada kilot gibi şekil olarak falanda sağlam yırtılıp dagılcak gibi durmuyo hayırlısıyla kullansam artık bilgi veririm

arkadaşlar merhaba,

bende bakırköy tarafında oturuyorum ve hizmet veya çamlık hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum, yazılarda genelde personel vs konuşulmuş, yenidoğan yoğun bakım ünitelerini araştırmıyor musunuz? mesela hizmet hastanesinde varmı varsa kaç haftadan itibaren bakabiliyorlar? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

arkadaşlar bende meltem hanıma gideceğim bu ay kısmetse sizin doğumlarınız nasıl olacak normalmi sezeryanmı cevaplarsanız çok seviiirim herkese hayırlı doğumlar sağlıkla kalın

arkadaşlar bende meltem hanıma gideceğim bu ay kısmetse sizin doğumlarınız nasıl olacak normalmi sezeryanmı cevaplarsanız çok seviiirim herkese hayırlı doğumlar sağlıkla kalın

Meltem hanım a göre "bütün doğumlar normaldir, o an geldiğinde bir aksilik olursa sezaryen olmak zorunda olursa ona da ancak o karar verebilir"

bunlar aynen Meltem hn. ın cümleleri :))
özetle canım Meltem hanım doğum şeklini hastasına bırakan dr. lardan değil. ama o öyle güven veren bir doktor ki , bir üçüncü dördüncü seçenek var dese hiç tereddüt etmez öyle doğum yapmak istersin.

ben Aralık da doğumyapıcam ve bir aksilik olmazsa normal olacak a.s

Merhaba. Benim doktorum Hakan Peker. Kendisi daha önce Dora Hospital'da çalışıyordu. Ancak şimdi Hizmet Hastanesine (yeni ismi Memorial Hizmet Hastanesi) geçti. Ben de artık muayenelerim için Hizmet Hastanesine gidiyorum. Ablamın doğumunu yaptırmıştı kendisi. İnşallah benim de doğumumu yaptıracak:) Kendisi mükemmel bir doktor. Hem çok bilgili, hem çok güleryüzlü. Mutlaka tavsiye ederim.

cnm teşekkür ederim allah hayırlı ve kolay doğum nasib etsin sende melem hanıma gidiyosun heralde

evet canım. Meltem Hanım a 3.ayımda tavsiye üzerine gitmeye başladım. ve çok memnunum. keşke daha önce duysaymışım onu. herkese tavsiye ediyorum şimdi onu.

merak ediyorum meltem hanım normal doğum taraftarı demişsniz
diyelim ben normal doğum yapabilirim ama korkuyorum yapmak istemiyorum normal doğumamı zorluyor kendisi???

kızlar bu arada dün hastanede muhasebeyle konuştum
son aldığım bigilere göre sgk lı isen ;
normal doğum 1200 TL
sezaryen 1900 TL
bebeğin doğumundaki ilk aşılar, zeka görme ve işitme testi dahil.
bebeklerin hepsine hastanenin kullan at kıyafetlerinden giydiriyorlarmış. kendi kıyafetlerinin giyilmesini istiyorsanız, önceden hemşirelere bırakıyormuşsunuz .
biz annelere kuaför ve doğum sonrası fotoğraf hizmeti var mış.

şimdilik hastane ile ilgili öğrendiklerim bu kadar. odaları göremedim 19 ekim de gittiğimde de oraya bakacağım, onu da paylaşırım sizlerle.

daha fazla bilgisi olan varsa paylaşsın kızlar.

ITIREKIM paylaşımların için teşekkür ederim bende seninle aynıı bilgilere sahibim bende 21 ekimde gidicem allah izin verirse ama doğum footoları çekilmesi çok gzl dimi güzel bi düşünce

bu arada kaç haftalık hamilesin cnm?

merak ediyorum meltem hanım normal doğum taraftarı demişsniz
diyelim ben normal doğum yapabilirim ama korkuyorum yapmak istemiyorum normal doğumamı zorluyor kendisi???

zorlayıp zorlamadığını bilemem ama sanırım korkunu azaltmak için sana detaylı olarak anlatacaktır. ona güvendiğin zaman zaten korkun kalmaz diye düşünüyorum.
"normal doğum" diye düşününce bana da korkutucu geliyor ama en sağlıklısı o, sezaryen sonrası daha kötü, ve Meltem hanıma güvenimden normal doğum yapmak istiyorum. ne ve nasıl olursa olsun olacak ve bitecek bir şey sonuçta. :)

ITIREKIM paylaşımların için teşekkür ederim bende seninle aynıı bilgilere sahibim bende 21 ekimde gidicem allah izin verirse ama doğum footoları çekilmesi çok gzl dimi güzel bi düşünce

evet bence de doğum fotolarını Zeynep Hn. diye bir bayan çekiyormuş. alt katta da odası var dediler ama daha gidip konuşmadık. ek ücret karşılığı öncesi ve doğum anınını da çekiyor galiba.

bu arada kaç haftalık hamilesin cnm?

ben bugün itibariyle 30+2 haftalık hamileyim ? ya sen ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…