Hizmet hastanesinde doğum yapanlar.

normal doğum yada sezeryan ikiside zaten anneyi zorlayıcı şeyler ama ben asla normal yapamam bu benim için travmatik olur diyen bir anne doğumdada ciddi sorunlar yasatabilir sanmam zorlayacagını... Benim bebeğim 40haftasını pazar günü dolduracak pazartesiden cumaya kadar bekleyeceğini soyledi olmazsa suni sancı yada bebeğin durumuna göre sezeryan olacagını soyledi bebeğimin kafası biraz büyük catımda vasatmıs bu şekil bile normal doğuma engel değil dedi kendisi bebek zorlanırsa sezeryan düşünürüz dedi sezeryandan cok cokkorkuyorum ama bebeğimin durumunu meltem hanım biliyor sezeryan derse olacak yani..

Mrb ITIREKİM epiduralli fiyatlarını öğrendin mi hastaneden.

Mrb ITIREKİM epiduralli fiyatlarını öğrendin mi hastaneden.

:kedi: onu sormayı unutmuştum canım ama şimdi telefonla arayıp onu da sordum. sempatiksalakcinni
normal doğumda epidural farkı olarak +640,
sezarten de +300 alıyorlarmış.

çok geldi bana gerçi. özlellikle normal doğumda niye o kadar anlamadım

sezeryan olacaksa epiduralsiz olmaz zaten de normal yapacaksak da epidural istememek lazım demekki ! bu ne yaaa...:1shok:

mcd sana hayırlı saağlıklı doğumlar diliyorum canım. inşallah sağlıcakla tez zamanda bebeğine kavuşursun. senin için ve bebeğin için en sağlıklısı hangi yöntemse öyle olsun inşallah.

gelişmeleri bize burdan bildir canım merak ederiz seni. :1hug:

Teşekkürler inşallah herşey yolunda gider hepimizi için bende bugün kızıma madem bekledin doğal yollardan doğacaksan pazar gününü bekle dedim :) Haberleşmeye çalısırım sizlerlede .. sanırım 640 tl ile sezeryanla normal doğum arasındaki farkı kapatıyorlar bu bizim hayatımızın en önemli tecrübesi ve herkes kadar bizimde canımız tatlı :) ben ne yaparım bilmiyorum ama şimdiden epidural düşünüyorum anın tadını cıkarmak için...

ben 24 haftalık hamileym cnm senin doğumun aralığın sonuna falan denk gelio sanırım allah hepimizin yardımcısı olsun bende normal doğum yapmayı istiyorum ama hayırlısı olsun diyelim dimi benide doktorum yönlendirdi meltem hanıma o yüzden nedense görmeden güven duydum meltem hanıma çünkü diğer doktorumuda çok seviorum

cnm allah yardıcın olsun işallah çabucak atlatırsın sağlıkla hayırla alırsın bebişini kucağına inşallah kendine iyi bak haberdar et bizi

teşekkürler hepimiz inşallah sağlıkla atlatır sağlık ve huzurla büyütürüz

merhaba arkadaşlar.Ben Bakırköyde oturuyorum ve 9 haftalık hamileyim doktor ve hastane arayışı içindeyim Meltem eğilmeze gitmeyi düşünüyorum yazdıklarınıza göre çokk yoğunmuş kaç gün önceden aramam gerekiyo ve nasıl bir dr. bilgi verirseniz sevinirim.Benim ilk hamilelliğim sizin gibi tecrübeli bayanlardan bilgi almam gerek.Birazda korkuyorum.opuyorumnanaktan

korkacak bişi yok öncelikle keyfini cıkar aklinialirimsmile ilk zamanlar kendinle ilgili kaygıların ne kadar baskın olsada her muayenede onu biraz daha büyümüş gördükçe kaygın ona doğru yön değiştirecek . İlk muayne için 10 gün sonrasına en erken randevu alırsın ama hafize hanımı ararsan 5577070 ten 556 dahili sana gelmen için uygun bir gün verecektir.

teşekkürler Mcd birde bulantılarım ve kusmalar olmasa keyfini çıkırıcam.Ama olsun bebeğim iyi olsunda ben onları çekmeye razıyım. Sen meltem hanıma gidiyosun değilmi?Peki ssklıya muayene fyatı nedir?bilmiyorumkismile

cnm hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıkla alırsın bebeğini kucağına işallah benimde ilk hamileliğim meltem hanımı doktorum tavsiye etti bana bende raştırdım biraz ama doktorum tavsiye ettiği için gömeden güven duydum doğrusu haa bu arada randevu için 10 gün önceden ara derim 2 hafta öncede arayabilirsin yardımcı olabildiysem sevinirim...

Teşekkürler canım seninde Allah tamamı erdirsin.Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşlh.Benim bebiş biraz alttaymış dr öyle söylemişti oyüzden biraz endişeliyim inşallah zamanla çıkıcak yukarıya.Yardımın için teşekürler.Senin bebiş kaç haftalık?opuyorumnanaktan

benim doktorum sait bey. kısmetse kasımda doğum kasımda. şimdiye kadar doktorumla herşey yolundaydı. umarım doğumda sonunsuz olur. doğumdan sonra umarım burada tavsiye yazısı yazabilirim. :)

benim doktorum sait bey. kısmetse kasımda doğum kasımda. şimdiye kadar doktorumla herşey yolundaydı. umarım doğumda sonunsuz olur. doğumdan sonra umarım burada tavsiye yazısı yazabilirim. :)

Allah tamamına erdirsin canım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Sorunsuz ve kolay bi doğum geçirirsin inşallah.Tavsiyelerini beklicem.Çok kararsızım hastane konusundaopuyorumnanaktan

57 yada 59 gibi bişi olması lazım katılımın.şimdi tam cıkaramadım nst fiyatı ssklı 30 normal 50 .. bende senin kadar minikken gitmiştim meltem hanıma ikili test süreci ve daha sonraki tahlillerindede diğer hastanelerdeki gibi gereksiz yükün altına sokmuyor.Benim ikili test sonucuna bakıp 3 lüyü yaptırtmamıstı onun yerine baska bişi bakmıstı. illede 3 lü olcak demedi yani.

Peki nst, ikili test ne anlama geliyo?Doğumu sen hizmettemi yapmayı düşünüyosun?

cnm benim bebeğim 24+1 haftalık benim doğumum allah izin verirse ocak sonuna denk geliyo bende hizmette doğum yapıcam allahın izniyle

kızlar bu arada hizmet hastanesinin doğumhanesini gören varmı odaları falan görmek istesek gösterirlermi acaba merak ediyorum bide bebeğin boyunu kilosunu ilk muayenesini falan doğumhanede yapıyolar heralde dimi bilen varsa cvplayabilirmi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…