kızlar bu arada dün hastanede muhasebeyle konuştum
son aldığım bigilere göre sgk lı isen ;
normal doğum 1200 TL
sezaryen 1900 TL
bebeğin doğumundaki ilk aşılar, zeka görme ve işitme testi dahil.
bebeklerin hepsine hastanenin kullan at kıyafetlerinden giydiriyorlarmış. kendi kıyafetlerinin giyilmesini istiyorsanız, önceden hemşirelere bırakıyormuşsunuz .
biz annelere kuaför ve doğum sonrası fotoğraf hizmeti var mış.
şimdilik hastane ile ilgili öğrendiklerim bu kadar. odaları göremedim 19 ekim de gittiğimde de oraya bakacağım, onu da paylaşırım sizlerle.
daha fazla bilgisi olan varsa paylaşsın kızlar.
Mrb ITIREKİM epiduralli fiyatlarını öğrendin mi hastaneden.
normal doğum yada sezeryan ikiside zaten anneyi zorlayıcı şeyler ama ben asla normal yapamam bu benim için travmatik olur diyen bir anne doğumdada ciddi sorunlar yasatabilir sanmam zorlayacagını... Benim bebeğim 40haftasını pazar günü dolduracak pazartesiden cumaya kadar bekleyeceğini soyledi olmazsa suni sancı yada bebeğin durumuna göre sezeryan olacagını soyledi bebeğimin kafası biraz büyük catımda vasatmıs bu şekil bile normal doğuma engel değil dedi kendisi bebek zorlanırsa sezeryan düşünürüz dedi sezeryandan cok cokkorkuyorum ama bebeğimin durumunu meltem hanım biliyor sezeryan derse olacak yani..
ben 24 haftalık hamileym cnm senin doğumun aralığın sonuna falan denk gelio sanırım allah hepimizin yardımcısı olsun bende normal doğum yapmayı istiyorum ama hayırlısı olsun diyelim dimi benide doktorum yönlendirdi meltem hanıma o yüzden nedense görmeden güven duydum meltem hanıma çünkü diğer doktorumuda çok seviorumzorlayıp zorlamadığını bilemem ama sanırım korkunu azaltmak için sana detaylı olarak anlatacaktır. ona güvendiğin zaman zaten korkun kalmaz diye düşünüyorum.
"normal doğum" diye düşününce bana da korkutucu geliyor ama en sağlıklısı o, sezaryen sonrası daha kötü, ve Meltem hanıma güvenimden normal doğum yapmak istiyorum. ne ve nasıl olursa olsun olacak ve bitecek bir şey sonuçta. :)
evet bence de doğum fotolarını Zeynep Hn. diye bir bayan çekiyormuş. alt katta da odası var dediler ama daha gidip konuşmadık. ek ücret karşılığı öncesi ve doğum anınını da çekiyor galiba.
ben bugün itibariyle 30+2 haftalık hamileyim ? ya sen ?
Teşekkürler inşallah herşey yolunda gider hepimizi için bende bugün kızıma madem bekledin doğal yollardan doğacaksan pazar gününü bekle dedim :) Haberleşmeye çalısırım sizlerlede .. sanırım 640 tl ile sezeryanla normal doğum arasındaki farkı kapatıyorlar bu bizim hayatımızın en önemli tecrübesi ve herkes kadar bizimde canımız tatlı :) ben ne yaparım bilmiyorum ama şimdiden epidural düşünüyorum anın tadını cıkarmak için...
korkacak bişi yok öncelikle keyfini cıkar aklinialirimsmile ilk zamanlar kendinle ilgili kaygıların ne kadar baskın olsada her muayenede onu biraz daha büyümüş gördükçe kaygın ona doğru yön değiştirecek . İlk muayne için 10 gün sonrasına en erken randevu alırsın ama hafize hanımı ararsan 5577070 ten 556 dahili sana gelmen için uygun bir gün verecektir.
merhaba arkadaşlar.Ben Bakırköyde oturuyorum ve 9 haftalık hamileyim doktor ve hastane arayışı içindeyim Meltem eğilmeze gitmeyi düşünüyorum yazdıklarınıza göre çokk yoğunmuş kaç gün önceden aramam gerekiyo ve nasıl bir dr. bilgi verirseniz sevinirim.Benim ilk hamilelliğim sizin gibi tecrübeli bayanlardan bilgi almam gerek.Birazda korkuyorum.opuyorumnanaktan
cnm hayırlı olsun allah tamamına erdirsin sağlıkla alırsın bebeğini kucağına işallah benimde ilk hamileliğim meltem hanımı doktorum tavsiye etti bana bende raştırdım biraz ama doktorum tavsiye ettiği için gömeden güven duydum doğrusu haa bu arada randevu için 10 gün önceden ara derim 2 hafta öncede arayabilirsin yardımcı olabildiysem sevinirim...
benim doktorum sait bey. kısmetse kasımda doğum kasımda. şimdiye kadar doktorumla herşey yolundaydı. umarım doğumda sonunsuz olur. doğumdan sonra umarım burada tavsiye yazısı yazabilirim. :)
57 yada 59 gibi bişi olması lazım katılımın.şimdi tam cıkaramadım nst fiyatı ssklı 30 normal 50 .. bende senin kadar minikken gitmiştim meltem hanıma ikili test süreci ve daha sonraki tahlillerindede diğer hastanelerdeki gibi gereksiz yükün altına sokmuyor.Benim ikili test sonucuna bakıp 3 lüyü yaptırtmamıstı onun yerine baska bişi bakmıstı. illede 3 lü olcak demedi yani.
Teşekkürler canım seninde Allah tamamı erdirsin.Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşlh.Benim bebiş biraz alttaymış dr öyle söylemişti oyüzden biraz endişeliyim inşallah zamanla çıkıcak yukarıya.Yardımın için teşekürler.Senin bebiş kaç haftalık?opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?