Hizmet hastanesinde doğum yapanlar.

benim doktorum sait bey. kısmetse kasımda doğum kasımda. şimdiye kadar doktorumla herşey yolundaydı. umarım doğumda sonunsuz olur. doğumdan sonra umarım burada tavsiye yazısı yazabilirim. :)

Mrb. gkt
Bende Sait beye gidiyorum çokta memnunum ve benimde doğum kasımda sen tam olarak kaç haftalıksın. Doğumu nasıl olacağını konuştunuz mu normal veya sezeyan?

mrb alper_gulnaz
Odaları görebilirsin istersen yanlış hatırlamıyorsam NTS ye doğumhanede yapıyorlar o zaman orayıda görme şansın olabilir. tabi yanlış hatırlamıyorsam..

mrb nirili, ben 34+5 im. henüz doğum şekli konusunda konuşmadık. 5 gün sonra randevum var. sanırım doğum şekli belli olur artık.

Kızlar merhaba

neler konuşulmuş neler
ne güzel topiğimiz hareketlenmiş

berinal ne güzel hamilelğinin başındasın. ben Meltem hanıma 3. ayımdan itibaren gitmeye başlamıştım ve keşke daha önce de ona gitseydim diye kendi kendime hayıflandım. Meltem Hn. iyi ,bilgili, samimi, güven veren bir dr. dur. gereksiz test yaptırmaz. her türlü sorunu sıkılmadan usanmadan cevaplar. Hizmet hastanesinin işletmesinini şimdi memorial aldı. herşey daha da güzelleşecektir bundan sonra. Hastaneyi ve Meltem hanımı şiddetle tavsiye ederim.

benim doktorum sait bey. kısmetse kasımda doğum kasımda. şimdiye kadar doktorumla herşey yolundaydı. umarım doğumda sonunsuz olur. doğumdan sonra umarım burada tavsiye yazısı yazabilirim. :)

inşallah zamanında sağlıcakla bebeğine kavuşursun canım. Topiğin kurucusu olarak da ilk tavsiyeyi, ilk doğum hikayesini de senden bekliyoruz

benim tahmini doğum tarihim 14 aralık olarak görünüyor ama Meltem hanım 30 kasıma kadar birer hafta arayla randevu verdi. 30 undan sonra artık heran doğabilir diye düşünücez herhalde .
Meltem hn. gördüğünde diğer dr. un gibi onu da seveceğine eminim.

ben gecen hafta 67 verdim. 12 si sgk 55 i hastane.

aaa ücretler değişmiş mi ? ben önceden toplamda 59 veriyordum. bu hafta kontrol olduğu için ödeme yapmamıştık. Memorial farkı ücretlere yansımaz inşallah diyordum ama yansımış bile galiba sempatiksalakcinni

Peki nst, ikili test ne anlama geliyo?Doğumu sen hizmettemi yapmayı düşünüyosun?

canım hamilelğinin başından itibaren tek drve tek hastaneye gitmeni doğumu da aynı yerde yapmanı tavsiye ederim. Senin gelişimin takibin daha sağlıklı ve tek elden yapılmış olacaktır.

Nst 34. haftadan itibaren bebeğin kalp atışlarının ve annedeki sancı durumunun takip edildiği bir aygıt.
2li test te kan tahlili ve ultrasonla bebeğin ense kalınlığına bakıldığı ve bebekte Down sendromu olup olmadığının ön tespitinin yapıldığı önemli bir test. olumsuz sonuç çıkarsa 3 lü test ve amniyosentez yapılıyor. olumlu çıkarsa AFP testi yapılıyor. 2 li test 11-14 . haftalar arasında yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

hamileliğin ilk zamanlarında ki sorularının cevaplarını küçük insan ve hamileyizbiz sitelerindeki yazılarda bulabilirsin . bende ilk zamanlar ne yapacağımı bilmiyordum ama bu siteleri karıştıra karıştıra bir çok şeyi öğrenmiş oldum.

Kknsan - Bebek, Doum, Hamilelik, Anne, Gebelik, ocuk, Geliim, Salk, Psikoloji, Krtaj, Kadn, Sezeryan, Hastane, Burlar, Hastalklar, Bebek mzikleri
Hamileyiz.Biz - Hamilelik ncesi, hamilelik ve doum... Tm anne adaylarnn buluma noktas...
Milupa | Bebek beslenmesi uzmanı - bebek maması

hatta milupa sitesi üye olduğunda nivea sana numunelerin ve bilgilendirme kitapçığının olduğu bir set bile gönderiyor. tavsiye derim :teytey:

Son düzenleme:
hanımlar nst için ben son 4 haftadır gidiyrum hiç dogum haneye girmedim bir hasta odasını ayırmışlar orda refakatçinle birlikte bu süreci geciriyosun. Bu arada ekim annesiyim ben inşşş ilk dogum hikayesini benden dinleyeceksiniz. 10 unda yani yarın kaydirigubbakcemile3 olmazsa engec cuma günü olur herhalde öyle konustuk meltem hanımla.

doğru canım ilk doğum senin olacak kısmetse, unutmuşum birden :kedi:

ekimde önce sen , kasımda gkt, aralık ta ben kaydirigubbakcemile3

umarım hepimiz sorunsuz bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz.

en başta da sen canım. tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. bizi gelişmelerle ilgili bilgilendir mutlaka. doğum hikayeni de merakla bekliyor olacağız. a.s.

Son düzenleme:

cnm allah yardımcın olsun işallah hayırlı haberlerini bekliyoruz sağlıkla hayırla alırsın bebeğini kucağına işallah...

merhaba ıtırekim.Yardımların için çooook teşekkür ederim.Birilerin yardımına çook ihtiyacım vardı.Bu semtte hiç tanıdığım olmadığı için endişeleniyordum artık.Hepinize çoook teşekkürleropuyorumnanaktan

nedemek canım. kendini yanlız hissetme. hepimiz senin yaşadığın şeyşleri yaşadık, yaşıyoruz. hepimiz aynı yoldan geçiyoruz sonuçta .
buradan herzaman irtibat halinde oluruz, kafana bir şey takılınca da sorarsın. sonuçta insan ilk zamanlar bilemiyor bende öyleydim, her başıma gelen şeyi , bir tek yaşamışım gibi düşünüyordum ama KK sayesinde bütün hamilelerin benzer sorunları yaşadığını gördükçe içim rahatladı. sorunlarımın normal olduğunu ve çözümünün olduğunu gördüm . :1hug:

İlk işim meltem hndan randevu almak olucak bugün olmaz herhalde.pazartesiyi beklicez artık.Ongün sonrasına veriyorlarmış galiba nie okadar uzun süre anlamadım.bilmiyorumkismile

İlk işim meltem hndan randevu almak olucak bugün olmaz herhalde.pazartesiyi beklicez artık.Ongün sonrasına veriyorlarmış galiba nie okadar uzun süre anlamadım.bilmiyorumkismile

çok yoğun oldukları için canım öyle belki daha erkene de alabilrisin.
artık randevular 444 8 111 den alınıyor dolayısıyla bugün arayabilirsin. hem zaman da kaybetmemiş olursun :1rolleyes:

bu hizmet hastanesi ist neresinde

beni unutmuşsun kasım sonuda benim.....

beni unutmuşsun kasım sonuda benim.....

aaa evet liste yapsak olur valla

ekimde Mcd
kasımda gkt
kasımda nirili
aralıkta ITIREKIM
ocak alper_gulnaz

kaydirigubbakcemile5

hepimiz sağlıkla sorunsuz yaparız inşallah doğumlarımızı

aaa evet liste yapsak olur valla

ekimde Mcd
kasımda gkt
kasımda nirili
aralıkta ITIREKIM
ocak alper_gulnaz

kaydirigubbakcemile5

hepimiz sağlıkla sorunsuz yaparız inşallah doğumlarımızı

Ne güzel her ay birniz doğum yapıcak inşallah.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.benim daha çokkkkaydirigubbakcemile2

daha cok diyorsun ya bir güne gelmiyor :) son haftalarda heyecanla gecmek bilmiyor. hamileliğim biticek diye üzülüyorum bir yandanda kızımı görücem artık diye seviniyorum .Bir bedende iki can olmak cok güzel di Rabbim herkese bizede saglıkla tamamlamayı mutluluklarla büyütmeyi hayırlı anne babalar olmayı evlatlarımızında bize hayırlı olmasını nasip etsin inşş

amiiiin canım inşallaah. :Saruboceq:

çok güzel anlatmıissın mcd , bende bir yandan oğlumdan ayrılmak istemiyorum , onun kıpırtılarını bir daha içimde hissedemeyecek olmak üzüntü veriyor, bir yandan da birlikteliğimiz başka bir boyuta geçecek diye de seviniyorum.

sen nasılsın ? herhangi bir belirti var mı doğumla ilgili ?

Son düzenleme:
günaydınlar dün gece sanırım nişan geldi ve hfif hafif adet sancısına benzer agrılarım var dün geceden beri doğum başlamıs olabilir mi acaba kızım tarihi tutturur mu son saatlerimiz mi can cana acaba meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…