benim doktorum sait bey. kısmetse kasımda doğum kasımda. şimdiye kadar doktorumla herşey yolundaydı. umarım doğumda sonunsuz olur. doğumdan sonra umarım burada tavsiye yazısı yazabilirim. :)
mrb alper_gulnazkızlar bu arada hizmet hastanesinin doğumhanesini gören varmı odaları falan görmek istesek gösterirlermi acaba merak ediyorum bide bebeğin boyunu kilosunu ilk muayenesini falan doğumhanede yapıyolar heralde dimi bilen varsa cvplayabilirmi kızlar?
merhaba arkadaşlar.Ben Bakırköyde oturuyorum ve 9 haftalık hamileyim doktor ve hastane arayışı içindeyim Meltem eğilmeze gitmeyi düşünüyorum yazdıklarınıza göre çokk yoğunmuş kaç gün önceden aramam gerekiyo ve nasıl bir dr. bilgi verirseniz sevinirim.Benim ilk hamilelliğim sizin gibi tecrübeli bayanlardan bilgi almam gerek.Birazda korkuyorum.opuyorumnanaktan
benim doktorum sait bey. kısmetse kasımda doğum kasımda. şimdiye kadar doktorumla herşey yolundaydı. umarım doğumda sonunsuz olur. doğumdan sonra umarım burada tavsiye yazısı yazabilirim. :)
ben 24 haftalık hamileym cnm senin doğumun aralığın sonuna falan denk gelio sanırım allah hepimizin yardımcısı olsun bende normal doğum yapmayı istiyorum ama hayırlısı olsun diyelim dimi benide doktorum yönlendirdi meltem hanıma o yüzden nedense görmeden güven duydum meltem hanıma çünkü diğer doktorumuda çok seviorum
ben gecen hafta 67 verdim. 12 si sgk 55 i hastane.
Peki nst, ikili test ne anlama geliyo?Doğumu sen hizmettemi yapmayı düşünüyosun?
hanımlar nst için ben son 4 haftadır gidiyrum hiç dogum haneye girmedim bir hasta odasını ayırmışlar orda refakatçinle birlikte bu süreci geciriyosun. Bu arada ekim annesiyim ben inşşş ilk dogum hikayesini benden dinleyeceksiniz. 10 unda yani yarın kaydirigubbakcemile3 olmazsa engec cuma günü olur herhalde öyle konustuk meltem hanımla.
hanımlar nst için ben son 4 haftadır gidiyrum hiç dogum haneye girmedim bir hasta odasını ayırmışlar orda refakatçinle birlikte bu süreci geciriyosun. Bu arada ekim annesiyim ben inşşş ilk dogum hikayesini benden dinleyeceksiniz. 10 unda yani yarın kaydirigubbakcemile3 olmazsa engec cuma günü olur herhalde öyle konustuk meltem hanımla.
merhaba ıtırekim.Yardımların için çooook teşekkür ederim.Birilerin yardımına çook ihtiyacım vardı.Bu semtte hiç tanıdığım olmadığı için endişeleniyordum artık.Hepinize çoook teşekkürleropuyorumnanaktan
nedemek canım. kendini yanlız hissetme. hepimiz senin yaşadığın şeyşleri yaşadık, yaşıyoruz. hepimiz aynı yoldan geçiyoruz sonuçta .
buradan herzaman irtibat halinde oluruz, kafana bir şey takılınca da sorarsın. sonuçta insan ilk zamanlar bilemiyor bende öyleydim, her başıma gelen şeyi , bir tek yaşamışım gibi düşünüyordum ama KK sayesinde bütün hamilelerin benzer sorunları yaşadığını gördükçe içim rahatladı. sorunlarımın normal olduğunu ve çözümünün olduğunu gördüm . :1hug:
İlk işim meltem hndan randevu almak olucak bugün olmaz herhalde.pazartesiyi beklicez artık.Ongün sonrasına veriyorlarmış galiba nie okadar uzun süre anlamadım.bilmiyorumkismile
bu hizmet hastanesi ist neresinde
doğru canım ilk doğum senin olacak kısmetse, unutmuşum birden :kedi:
ekimde önce sen , kasımda gkt, aralık ta ben kaydirigubbakcemile3
umarım hepimiz sorunsuz bir şekilde yavrularımıza kavuşuruz.
en başta da sen canım. tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. bizi gelişmelerle ilgili bilgilendir mutlaka. doğum hikayeni de merakla bekliyor olacağız. a.s.
beni unutmuşsun kasım sonuda benim.....
aaa evet liste yapsak olur valla
ekimde Mcd
kasımda gkt
kasımda nirili
aralıkta ITIREKIM
ocak alper_gulnaz
kaydirigubbakcemile5
hepimiz sağlıkla sorunsuz yaparız inşallah doğumlarımızı
daha cok diyorsun ya bir güne gelmiyor :) son haftalarda heyecanla gecmek bilmiyor. hamileliğim biticek diye üzülüyorum bir yandanda kızımı görücem artık diye seviniyorum .Bir bedende iki can olmak cok güzel di Rabbim herkese bizede saglıkla tamamlamayı mutluluklarla büyütmeyi hayırlı anne babalar olmayı evlatlarımızında bize hayırlı olmasını nasip etsin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?