Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi:))
özellikle normal doğumu bukadar kolay anlatman,doğum hakkındaki endişelerimize su serpti:)
fakat erkek doktor olması biraz işi bozuyor..ne bileyim sanırım bayan doktorda daha rahat edebilirim.yobaz değilim ama anlayın işte..çok hayati bir durum söz konusu olursa tabiki cinsiyet farketmez ama sanırım hamile kaldığımda bayan doktor arayacağım..
merhaba taze anneler ve hamişler herkese huzurlu saglıklı günler olsun inşş
nirili sanada hayırlı ugurlu olsun bebeğin saglıkla büyüt inşş dogum hikayende harika senin adına cok sevindim eger bir daha hamile kalırsam genede normal doğum isterim gercekten sezeryandan sonra imkan olur mu bilmem amasana sormak istediğim bebeğini muayene eden doktor kimdi ve neden memnun kalmadın bende aynı hastanede bebeğimi muayene eden doktora götürüyorum şimdilik bir sorun yasamadık.
ıtır ekim dogurmussundur artık hayırlı haberlerini bekliyoruz
hayırlı olsun bebeğin ıtırekimarkadaşlaar merhabaaa
uzun zamandır KK ya giremedim
malum ufaklık hiç bir şey için fırsat vermiyor sağolsun
ben 3 aralık cuma günü sabah 9.30 da hizmet hastanesinde dr. um Meltem hanım ile sezaryen ile doğum yaptım.
ameliyat ürkütücüydü tabi, girene kadar çok heyecanlandım ama sonrası çoook güzeldi hastane adına söylüyorum tabi.
hemşireler, özellikle de bebek hemşireleri, muhteşemdi.
oğlum, solunumunda biraz problem olduğu için ilk gece küveze alınarak yoğun bakımda kaldı. o gece çok kötüydü. ilk gecemizi ayrı geçirmiş olduk ama sabah düzeldi.
biraz süt problemi yaşadık. sütüm 2 gün geç geldi. o arada hastanede mama verdiler. maalesef bende hala günde bir kez mama veriyorum. sütüm gündüz çok ama geceleri kalmıyor.
onun dışında herşey çok güzeel.
ayy çok heyecanlandım karman çorman anlatıyorum herşeyi herhalde ama ne yapayım .
bebiş uyanıcak yarım kalacak diyeendieşe ediyorum.
özetle Hizmet hastenesi kontrollerimde olduğu gibi doğum um da da beni yanıltmadı. herşeyden çok çok memnun kaldım.
çocuk dr.u Lale hanımda iyiydi ama ben de eve geldikten sonra bir problem için cepten arayınca ulaşamadım. bende hastaneyi doğum katındaki bebek hemşirelerini aradım. Onlar benimle telefonda bayağı ilgilendiler.
şimdi anadolu yakasında olduğum için burada bir bebek dru bulmam gerek. tavsiye edeceğiniz dr. lar varsa memnun olurum kızlar.
herkese selamlar...
merhabalar...bende hizmet hastanesinde sait beye gidiyorum ve gelecek ay sait halilde doğum yapmak istiyorum.Fiyatları hiç konuşmadım ama şubatta uzaktan bir tanıdığımız sait beyde doğum yapmıştı ve toplam 3500 lira ödediklerinin söylemişti.Bu fiyat bence çok fazla.Bu konuda bir bilgisi olan varmı?
Bazı arkadaşlarım doğumda yaptıkları hep aynı,bu kadar parayı vermeyi gerek yok diyorlar...sait beyide çok beğeniyorum,çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşım bir yanlışın olmasın.Hastanede sgk geçiyor.Daha 15 gün önce kontrole gidince muhasebeyle konuşmuştum ben doğum fiyatlarını ve içinde neler olduğunu.Zam gelmişti yeni o zaman normal 1350 sezeryan ise 2200 demişlerdi.Bu kadar kısa sürede değişmez sanırım.
bende 16 haftalik hamileyim ilk defa hizmet hastanesine gidicem meltem hanima olumlu cevaplar beni sevindirdi...onsallah iyi bir doktordur..
kızlar bende 2.5 haftalık hamileğim meltem hanıma gittim. 25 ağustosta tekrar gitcem kesenin görünmesi için meltem hanım nasıl ..inşallah canım bende 8 haftalık hamileyim haftaya meltem hanıma gitmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?