Hizmet hastanesinde doğum yapanlar.

merhaba taze anneler ve hamişler herkese huzurlu saglıklı günler olsun inşş
nirili sanada hayırlı ugurlu olsun bebeğin saglıkla büyüt inşş dogum hikayende harika senin adına cok sevindim eger bir daha hamile kalırsam genede normal doğum isterim gercekten sezeryandan sonra imkan olur mu bilmem ama sana sormak istediğim bebeğini muayene eden doktor kimdi ve neden memnun kalmadın bende aynı hastanede bebeğimi muayene eden doktora götürüyorum şimdilik bir sorun yasamadık.
ıtır ekim dogurmussundur artık hayırlı haberlerini bekliyoruz
 
Benim dr dışarıdan hastaneyi gezdim dolaştım temiz ve ferah görünüyor suit odalarıda oldukça büyük hastanede hergün sanırım 3 4 doğum oluyor hastane personeli tecrübeliye benziyor ama tabi bunlar sadece dışardan gözlemlediklerim.
 

Haklısın bende hamile kaldığımda bayan doktor düşündüm medikal parkta bir doktora gittim fakat hiç elektirik alamadım çok samimiyetsiz geldi. sonra zaman kaybetmeden arkadaşların önerisi ile sait beye gittim 45 günlük hamile idim yanlış hatırlamıyorsam. bu tarz kaygılarının olması normal sonuçta sen nasıl kendini iyi hissedersen o düşünce ile doktorunu seçmen gerekir.
 

teşekkür ederim. seninde hayırlı olsun bebeğin.
Doğumdan sonra eve geldiğide bebişim ateşlendi çok korktum sonuçta ilk çocuğum ve hemen doktoru aradım cep telefonundan defalarca ama açmadı. daha sonra hastaneyi aradım bağlarmısınız dedim acil olduğnu söyledim fakat görevliler hastası var diye bağlamadı. sonuçta çocuk doktoru ve ben mesait saatleri içinde arıyorum ulaşamayacaksam o doktora götürmemin ne anlamı var. doktor lale hanım.
 
arkadaşlaar merhabaaa

uzun zamandır KK ya giremedim
malum ufaklık hiç bir şey için fırsat vermiyor sağolsun

ben 3 aralık cuma günü sabah 9.30 da hizmet hastanesinde dr. um Meltem hanım ile sezaryen ile doğum yaptım.
ameliyat ürkütücüydü tabi, girene kadar çok heyecanlandım ama sonrası çoook güzeldi hastane adına söylüyorum tabi.
hemşireler, özellikle de bebek hemşireleri, muhteşemdi.
oğlum, solunumunda biraz problem olduğu için ilk gece küveze alınarak yoğun bakımda kaldı. o gece çok kötüydü. ilk gecemizi ayrı geçirmiş olduk ama sabah düzeldi.
biraz süt problemi yaşadık. sütüm 2 gün geç geldi. o arada hastanede mama verdiler. maalesef bende hala günde bir kez mama veriyorum. sütüm gündüz çok ama geceleri kalmıyor.
onun dışında herşey çok güzeel.

ayy çok heyecanlandım karman çorman anlatıyorum herşeyi herhalde ama ne yapayım .
bebiş uyanıcak yarım kalacak diyeendieşe ediyorum.
özetle Hizmet hastenesi kontrollerimde olduğu gibi doğum um da da beni yanıltmadı. herşeyden çok çok memnun kaldım.
çocuk dr.u Lale hanımda iyiydi ama ben de eve geldikten sonra bir problem için cepten arayınca ulaşamadım. bende hastaneyi doğum katındaki bebek hemşirelerini aradım. Onlar benimle telefonda bayağı ilgilendiler.

şimdi anadolu yakasında olduğum için burada bir bebek dru bulmam gerek. tavsiye edeceğiniz dr. lar varsa memnun olurum kızlar.

herkese selamlar...
 
hayırlı olsun bebeğin ıtırekim
bende de normal doğum yapmama rağmen 2 gün sonra süt geldi. mama vermek zorunda kaldım. sormak istediğim hangi mamayı kullanıyorsun. birde mama yediğinde bebişin ne kadar uyuyor.
 
selamlar arkadaşlar
yazılanları okudum umarım hersey yolundadır hepimiz için
bende kızımı lale hanıma götürüyorum ve iki kişide ulaşamadıgını ve bağlanamadıgını yazmış bu cok kötü ya napıcam şimdi ben. hoş kötü iki tesadüf olablir mi ama en azından hastanın telefonu alınır ve hekimin hastaya acil dönüşü sağlanır sinirlendim şimdi ya hastası varsa sadece oraya gelen mi hastası yani boyle bir durumda hemen halkla ilişkilere bağlanıp konuyu gündeme taşıtmak lazım sonucta orda telefonu acan sekreterinde sorumsuzlugu olabilir kesinlikle cep telefonunu acmamasını onaylayıp savunmaya calıstıgımdan değil hastane aranıyorsa hekimi hastayla bulusturmalı burda oradakilerdede ciddi sorun var demektir. hoş cocuk o haldeyken kimin aklına gelir halkla ilişkiler ya of evlat bu yani
 
bende bu ay şubatta hizmet hastanesinde doğurucam bakalım memnun kalıcakmıyım çok heyecanlıyım birde korkuyorum.
 
arkadaşlar merhaba
ben oğlumu lale hanıma götürüyordum ve çok memnundum.ama lale hanım hastaneden ayrılmış.sizden ricam bana özelden lale hanımın cep numarasını gönderirmisiniz.şimdiden çok teşekkürler.
 
arkdaslar merhaba,
ben de 12 haftalık hamileyim. eyluldde dogum insallah. benim doktum da meltem hanım.
cok sıra beklemek dışında bi sıkıntım yok. ama sormadan cevap vermiyo. mesela onemli bişeyi sormdan soylemiyo. belki de bana oyle geldi bilmiyorum. Bir de benim bir arkadasımın dogumunu meltem hanım yaptı. Ama arkadasım memnun kalmadıgını soyledi. Arkadasım dogum esnasında cok kotu olmus ve bagırmıs sancılardan. Meltem hanımın onu azarladıgını, 'bagırıp durma' diye cıkıstıgını soyledi. Yani meltem hanıma güveniyorum aslında ve benim de bayan doktor takıntım var. Erkek doktorda rahatsız oluyorum. Ve meltem hanımın iyi oldugunu dusunuyorum.Ay bu saaten sonra da baska doktore gitmek de istemiyorum aslında.
Acaba aranızda meltem hanımla dogum esnasında veya muayenede benzer sıkıntılar yasayan var mı?
 
canım ben aralık 3 te doğum yaptım. Meltem hanımla da hiç böyle bir problem yaşamadım. eşimle birlikte her muayeneye gülerek gittik gülerek çıktık. muayeneye sorular hazırlayarak gidiyordum. o da onlara cevap veriyordu. Yoğunluğu nedeniyle tabiki anlatacak vakti yok ama sen sorduğunda uzun uzuun cevaplar. doğumum sezaryen oldu, öncesi ve sonrası da iyiydi. ben Meltem hanım ile problem yaşayacağını pek zannetmem.
 
selam

Bende Hizmet hastanesinde doğum yapanlardanım 10 gün önce...
Hizmetleri kuaför ve fotoğraf çekimleri vardı, ayrıca e-bebek bölümü içinde foto çekiyorlardı.
Drum Hakan Pekerden çok memnun kaldım sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirdim her aradığımda ulaştım bazende merak edip kendisi beni arardı. Gittiğimde de kafama takılan herşeyi sorup uzun uzun cevaplar aldım.Doğum ve sonrasında da drum ve hemşirelerden, personelden çok memnun kaldım.

hastaneye mutlu girip mutlu çıktım ...
 
merhabalar...bende hizmet hastanesinde sait beye gidiyorum ve gelecek ay sait halilde doğum yapmak istiyorum.Fiyatları hiç konuşmadım ama şubatta uzaktan bir tanıdığımız sait beyde doğum yapmıştı ve toplam 3500 lira ödediklerinin söylemişti. Bu fiyat bence çok fazla.Bu konuda bir bilgisi olan varmı?
Bazı arkadaşlarım doğumda yaptıkları hep aynı,bu kadar parayı vermeyi gerek yok diyorlar...sait beyide çok beğeniyorum,çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim
 

Selam ben de Sait Beyin hastasıyım ve şu an 22 haftalık hamileyim.Doğum fiyatlarını normal 1300 sezeryan ise 2000 olarak biliyorum tabi sgk lıya.Daha geçen gün bir arkadaşım da sormuş ona da aynı fiyatı söylemişler.
 
bende 16 haftalik hamileyim ilk defa hizmet hastanesine gidicem meltem hanima olumlu cevaplar beni sevindirdi...onsallah iyi bir doktordur..
 
arkadaşlar hastaneyi aradım ve fiyat için bilgi aldım muayene sgk ya65+12 dedi ve dogumda sgk gecmıyor dedi ve 7800 ücer alındıgını soyledı meltem hanım ıcın nasıl oluyor cok fazla degıl mı bilgi verirseniz sevinirim.
 
Arkadaşım bir yanlışın olmasın.Hastanede sgk geçiyor.Daha 15 gün önce kontrole gidince muhasebeyle konuşmuştum ben doğum fiyatlarını ve içinde neler olduğunu.Zam gelmişti yeni o zaman normal 1350 sezeryan ise 2200 demişlerdi.Bu kadar kısa sürede değişmez sanırım.
 

evet canım bugun tekrar aradım ve bana yanlış bilgi vermişler meltem hanım ın normal dogum 1.450 sezeryanda 2.200 tl dediler bende 8 haftalık hamileyım ve meltem hanıma gitmeyi dusunuyorum burdan ona karar kıldım sen kıme gıdıyorsun hastaneden memnunmusun?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…