Hizmet hastanesinde doğum yapanlar.

ah canım hadi inşallah bebeğin tam gününde geliyordur inşallah. Dakik olacak demekki kızın

canım sancıların da yeni başlıyor sanırım. daha sıklıkları belli değil galiba. aradın mı Meltem hanım ı ?
hadi hayırlısı inşallah , kızından bir anlamda ayrılıp başka bir anlamda da kavuşuyor olacaksın . ne güzel .

daha aramadım bir ritmi yok çünkü kanama su gelmesi gibi bir durumda olmadı takipteyim :))))

ayyy bende senden çok heyecan yaptım canım nişan geldi diyince
hayırlısı , zamanında en hafif şekliyle olsun inşallah herşey.
bize de haber ver mutlaka. senin için dua edelim

mcd umarım rahat bir doğum geçirmişsindir canım..ben henüz hamile değilim...doğum hakkında bilgisizlikten dolayı çok korkularım var burda sizlerin tecrübeleriyle
kendime bir yol çizip,bilinçli ve güçlü olarak anneliğe adım atmak istiyorum..
burda yazdıklarınız benim ve benim durumumdakiler için çok önemli..

Anne adayları nasılsınız uzun zamandır kimse bir şeylerler paylaşmamış.umarım hepinizin sağlığı yerindedir.

kızlarr ilk önce herkes bişeyler paylaşıp bilgilendirdiği için teşekkür ederim. bende dr. hakan beye gidiyorum. çokda memnunum. ama hastaneyi bilmiyordurm. hakan bey doradayken gidiyordum oraya geçince devam ettim. ama ben gayrettepede oturuyorum. giderken trafik olur yolda doğrurum diye korkuyorum. bu taraftan giden varmı lütfen yardım

merhaba arkadaşlar ben doğum yaptım. bir haftalık bir tosuncuğum var. :) ben Sait beyin hastasıyım. sezeryan ile doğum yaptım. herşey yolundaydı. bence hastane fiyata göre çok iyi hizmet veriyor. (1900 TL)
özel olarak sormak istediğiniz birşeyler varsa cvp verebilirim.
herkezi Allah kurtarsın.

evet arkadaslar doğum yaptım ve kızım 35 günlük oldu bile ... 10 10 2010 00:00 da başladı sancılarım fakat kızım biraz iri kafasıda byük oldugu için bir türlü acılmam gercekleşemedi . sancılarlla beraber pazartesi günü öğlen 2 oldu acılmada bir değişiklik yoktu suni sancı verdiler 4 bucuk saat suni sancı cektim acılma gercekleşti sancılarım 1 dk da bire düştü doktorum meltem hanım dogumu hızlandıra bilmek için suyumu patlattı son bir saat kalmıştı ki bebeğim 2 günlük maratona ancak bu kadar mukavemet gösterebilmişti kakasını yapmıstı bu nedenle acil sezeryana alındım 18 40 da sezeryana alınıyorsun dediler 1900 da kızım ailesiyle bulusmustu bile doktorumun tavsiyesi ile genel anestezi oldum aslında ben spinal olsun dedim ama o bu riske değmeyeceğini ve herseyin cok güzel gececeğini soyledi hakikatende oyle oldu. normal dogum olması için harcadıgım mesai boşa gitsede gecmem gereken bir eşikti yaşandı ve bitti Allah herkese hayırlısı ve sağlıkla sevdiklleriyle tattırsın acılarını göstermesin onlar bize biz onlara hayırlı olalım inşş cok güzel bir nihayet kızımın adı Azra Delal

hastaneden hemşirelerden ebelerden hasta bakıcılardan muameleden cok cok memnun kaldım umarımö herkes memnun kalır.sezeryan korkusu olan ben korkacak bir sey yokmus diyorum arkadaslar.
normal dogum sancılarıda korkulacak bir sey değil suni sancı biraz zorluyor o kadar. Doktorum dogum sancılarının tamamını gördüğümü bir tek doğuramadıgımı soyledi sancılarda o kadar korkunc değil son bir bucuk saat biraz zorluydu herkese hayırlı doğumlar sevgiler ve dua ile

canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun
Allah analı babalı sağlıkla güzel bir ömür yaşamayı nasip etsin inşallah.
zaman bulursan doğumunun ayrıntılarını paylaşırsın canım bizimle, memnun oluruz.

canım seni hep merak etmiştim. hayırlı olsun. Kızına sağlıklı uzun mutlu güzel bir ömür diliyorum. boncuğumuzu da takalım da nazar değmesin annesine ve kızına

canım sen sazaryen ile doğurmuş sayılmazsın bence. normal doğumun tüm aşamalarını yaşamışsın . hayırlısı olsun deriz ya hep, öyle olmuş bak ne güzel. darısı biz doğumu bekleyen hamişlerin başına .

ben de bu arada anadolu yakasına taşındım. çevremde herkes bana baskı yaptı hastanemi ve doktorumu değİştirip evime yakın bir hastaneye gitmem için ben de bir süredir kararsız kalmıştım. hatta bugün başka bir doktora daha gittim kadıköy de ama Meltem hanım ın o güven veren tavrı yoktu doktorda. bu saatten sonra doktor ve hastane değişikliğini yapamıycam sanırım.
şimdi senin hikayeni de okuyunca böyle bir şeyi asla yapmamam gerektiğini düşünüyorum. benim doğumum da sezaryen olacak ve 3 aralık da .... bakalım ben neler yaşayacağım

umarım hersey en kolayından ve hayırlısıyla olur iyi dileklerin için cok teşekkürler.Rabbim mutlulukla kurtarsın . Hastane değişikliği için bişey diyemem ama meltem hanıma güvendikten sonra başka birine gitmek zor olacaktır. Dr undan ebesine anestezi ameliyathane hasta bakıcısı temizlikcisine kadar memnun kaldım gercekten.Doğum denen şey sancısı acısı telası stresi hersey ama hersey yavrunla son bulacak bütün bunları onu ilk gördüğün an anlayacaksın. ACI YOK SIZI YOK HİÇ BİŞİ YOK.... HAYIRLI BAYRAMLAR SEVGİLER.

lemozkarahan ben de daha önce b.çekmecede oturuyordum. 8,5 aylık ken anadolu yakasına taşındım. hamileliğimin başında orada çok dr. araştırdım ama kafama göre bir dr. ve hastane bulamadım. bana bççekmece kolan hastanesini ve beylikdüzü medicana yı çok tavsiye etmişlerdi ama ben pek ısınamadım oralara. Bahçelievler hizmet hastanesi Meltem hanım a 3. ayımdan itibaren gidiyorum ve çok çok memnunum. uzak demezsen tabiki Meltem hn.ı tavsiye ederim. dr. ve hastane çok hassas konular. hele de sonlara yaklaşmışken. ben şimdi anadolu yakasından bahçelievler e sırf bu memnuniyetim için gidip geliyorum !

canım merhaba
yazdığına göre yapmış olman lazım.nasılsın bebeğin nasıl?

vala hizmet hastanesi benim kanımca iyi bir hastane şu anda da memorial has. işletme hakkını almış.fakat pahalı tabi ancak hayallerde oraya gitmek!!

uzun aradan sonra merhaba arkadaşlar.
bende doğum yaptım. Sait beyin hastasıydım. Normal doğum yaptım epiduralsiz ve çok kolay oldu sabah sekizde hastaneye yattım onu yirmi geçe kızımı kucağıma aldım. Sait bey ve hemşireleri çoooook iyidi çooook memnun kaldım. doktorum doğum boyunca bir psikolog gibi yaklaştı konuşarak espiri yaparak beni rahatlattı. Herkese tavsiye ederim ama hastane memurları çok ilgisiz ve umursamaz ayrıca çocuk doktorundan da memnun kalmadım. Artık başka hastane araştıracağım.
ama şunu söylemeliyim ki eğer ikinci çocuk düşünürsem gideceğim doktor Sait beydir.

Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi:))
özellikle normal doğumu bukadar kolay anlatman,doğum hakkındaki endişelerimize su serpti:)
fakat erkek doktor olması biraz işi bozuyor..ne bileyim sanırım bayan doktorda daha rahat edebilirim.yobaz değilim ama anlayın işte..çok hayati bir durum söz konusu olursa tabiki cinsiyet farketmez ama sanırım hamile kaldığımda bayan doktor arayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…