hizmet hastanesini bilen var mı?

hunter7

şükür...:))
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.639
8.253
773
kızlar,malesef ki gelinim bebeğini kaybetti.8 haftalık bebek kalbi durmuş.

son bir hafta da bhcg si düştü.yarın bebek kürtajla alınıp,genetik testleri yapılacak.

doktoru mürüvvet sarıyar.hastane hizmet hastanesi.doktorundan herhangi bir şüphem yok ama hizmet hastanesini bilen,memnun olan veya olmayan var mı?gelinim çok korkuyor.dualarnızı eksik etmeyin ne olur.

Bahçelievler Hizmet değil mi,İstanbul da
Ben az çok biliyorum hastaneleri,bu hastanenin iyi olduğunu duymuştum.
Yani herhangi bir falsosu veya kötü bir durum gelmedi hiç kulağıma.
Gelin ve oğlunuz içinse çok geçmiş olsun.
Allah bir daha yasatmasin inşallah.

Ben de iki kez kurtaj oldum.Hastane ve doktor hakkinda bilgim yok ama genel aneztezi olucaksa zaten bir sey anlamaz .Uyuyup uyanmak gibi oluyor.Cok gecmis olsun.Hakkinda hayirlisi olsun.

evet genel aneztezi.ben 55 yaşındayın bugüne kadar 1 doğum.3 düşüklü kürtaj yaşadım.hem de 35 sene öncesinin şartlarıyla ama ,,ne anlatırsam anlatayım korkuyor.hak da veriyorum.çok istediği bir bebekti.dün doktoruna söylediği söz,yüreğimi acıttı."bir hafta daha beklesek,kalbi atar mı" diye soruyor.hala kabullenip aldıramıyor.

Bir fikrim yok geçmiş olsun, aynı zamandaymışız. Allah tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.

evet bahçelievler hizmet.sağolun allah kimseye yaşatmasın çok zormuş.

ay canım kıyamam ..
çok geçmiş olsun abla. umarım çabuk atlatır. sende üzülme lütfen.

Ya çok üzüldüm. Zor maalesef. Allah tekrarını, beterini yaşatmasın. Zaman ilaç olacaktır inşallah.
Hastaneyi bilmiyorum

Çok çok geçmiş olsun. Hizmet hastanesi iyi bir hastanedir. Memorial grubu aldı orayı zaten.

Offff abla ya cok cok uzuldum rabbim insallah tez zamanda bir bebek nasip eder uzuntusunu dindirir.. o hastaneden genel olarak cok memnunum Memorial in hastanesi ve Nadide Korkut sahane bir kadin dogumcudur gelinin dusunmek isterse gorusmeyi, tavsiye ederim.

Gercekten cok zor bir durum, ilkinde bende korkmustum ama korktugum gibi bir sey yasamadim.Su an ne dersenizniz deyin anlayamaz.Asil kurtajdan sonra cok hassaslasicak o donemde cok onemli, siz zaten ilgili bir insansiniz belli, tekrardan cok gecmis olsun.

Çok üzüldüm adınıza hunter7 abla. Ben Bahçelievler’deyim, kendim hiç gitmedim ama çevremde hep iyi bir hastane olarak anılır.

İhşallah geliniz de kısa zamanda kendini toplar hem bedenen, hem de ruhen.

Benim doktorum artık ilk gebeliklerin 1/3 i düşükle sonuçlanır oldu demişti. Benim de kaybım var. Eğitim araştırma hastanesinde tam teşekküllü araştırmayı tavsiye ederim ve özellikle pıhtılaşma testini. Ben de pıhtılaşma çıkmıştı. İlaç ve iğnelerle iki ayrı gebelik geçirip bebeklerimi kucağıma aldım çok şükür.
Darısı bekleyen isteyen herkese olsun inşallah.

Anestezi ile kürtaj 15 dakika sürüyor, inanın girdiği ile çıktığı bir olacak. Ben çok ağlamıştım, ağlayarak girip ağlayark çıkmıştım ama Allah tekrar nasip etti, sizin ailenize de edecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…