Ben de iki kez kurtaj oldum.Hastane ve doktor hakkinda bilgim yok ama genel aneztezi olucaksa zaten bir sey anlamaz .Uyuyup uyanmak gibi oluyor.Cok gecmis olsun.Hakkinda hayirlisi olsun.kızlar,malesef ki gelinim bebeğini kaybetti.8 haftalık bebek kalbi durmuş.
son bir hafta da bhcg si düştü.yarın bebek kürtajla alınıp,genetik testleri yapılacak.
doktoru mürüvvet sarıyar.hastane hizmet hastanesi.doktorundan herhangi bir şüphem yok ama hizmet hastanesini bilen,memnun olan veya olmayan var mı?gelinim çok korkuyor.dualarnızı eksik etmeyin ne olur.
Bahçelievler Hizmet değil mi,İstanbul da
Ben az çok biliyorum hastaneleri,bu hastanenin iyi olduğunu duymuştum.
Yani herhangi bir falsosu veya kötü bir durum gelmedi hiç kulağıma.
Gelin ve oğlunuz içinse çok geçmiş olsun.
Allah bir daha yasatmasin inşallah.
evet 1 eylül doğm tarihi vermişti doktoru.Bir fikrim yok geçmiş olsun, aynı zamandaymışız. Allah tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah.
evet genel aneztezi.ben 55 yaşındayın bugüne kadar 1 doğum.3 düşüklü kürtaj yaşadım.hem de 35 sene öncesinin şartlarıyla ama ,,ne anlatırsam anlatayım korkuyor.hak da veriyorum.çok istediği bir bebekti.dün doktoruna söylediği söz,yüreğimi acıttı."bir hafta daha beklesek,kalbi atar mı" diye soruyor.hala kabullenip aldıramıyor.
Ya çok üzüldüm. Zor maalesef. Allah tekrarını, beterini yaşatmasın. Zaman ilaç olacaktır inşallah.evet genel aneztezi.ben 55 yaşındayın bugüne kadar 1 doğum.3 düşüklü kürtaj yaşadım.hem de 35 sene öncesinin şartlarıyla ama ,,ne anlatırsam anlatayım korkuyor.hak da veriyorum.çok istediği bir bebekti.dün doktoruna söylediği söz,yüreğimi acıttı."bir hafta daha beklesek,kalbi atar mı" diye soruyor.hala kabullenip aldıramıyor.
Benim de gebeliğim riskli ilaç kullanıyorum kanamam var. Allah nasip ettiyse gelir Çinden Yemenden, nasip değilse ne gelir elden.evet 1 eylül doğm tarihi vermişti doktoru.
Gercekten cok zor bir durum, ilkinde bende korkmustum ama korktugum gibi bir sey yasamadim.Su an ne dersenizniz deyin anlayamaz.Asil kurtajdan sonra cok hassaslasicak o donemde cok onemli, siz zaten ilgili bir insansiniz belli, tekrardan cok gecmis olsun.evet genel aneztezi.ben 55 yaşındayın bugüne kadar 1 doğum.3 düşüklü kürtaj yaşadım.hem de 35 sene öncesinin şartlarıyla ama ,,ne anlatırsam anlatayım korkuyor.hak da veriyorum.çok istediği bir bebekti.dün doktoruna söylediği söz,yüreğimi acıttı."bir hafta daha beklesek,kalbi atar mı" diye soruyor.hala kabullenip aldıramıyor.
Benim doktorum artık ilk gebeliklerin 1/3 i düşükle sonuçlanır oldu demişti. Benim de kaybım var. Eğitim araştırma hastanesinde tam teşekküllü araştırmayı tavsiye ederim ve özellikle pıhtılaşma testini. Ben de pıhtılaşma çıkmıştı. İlaç ve iğnelerle iki ayrı gebelik geçirip bebeklerimi kucağıma aldım çok şükür.kızlar,malesef ki gelinim bebeğini kaybetti.8 haftalık bebek kalbi durmuş.
son bir hafta da bhcg si düştü.yarın bebek kürtajla alınıp,genetik testleri yapılacak.
doktoru mürüvvet sarıyar.hastane hizmet hastanesi.doktorundan herhangi bir şüphem yok ama hizmet hastanesini bilen,memnun olan veya olmayan var mı?gelinim çok korkuyor.dualarnızı eksik etmeyin ne olur.
hizmete mi geçti o?
benim oğlanların ebesi:)
Evet evet medical parktayken bende gittim bir kac kere cok iyi doktor, benim yegenlerimin de ebesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?