hizmet hastanesini bilen var mı?

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.

Üzüldüm basınız sagolsun
Temiz düzgün bi yer hep memnuniyet duydum hiç şikayet duymadım. Orası vakıf hastanesi. Merdiven altı bi yer değil yani.
Şimdiden gecmiş olsun

Gelininiz adına üzüldüm, sizi ise takdir ettim. Ben de ilk düşüğümde aynı şeyleri hissetmiş ve sormuştum. Çok zordu benim için. Aynı şehirde olduğum annem(o ara türkiyenin bir ucunda tatildeydi) hiç arayıp sormamıştı, hiç arayıp sormadı da, yanıma kayınvalidem gelmişti, sağ olsun. Ama o da doğumumda (aradan4 yıl geçti) eşime yalan söylemiş, neymiş ben o gün ellerimi kapıya dayamış sizlik bir şey kalmadı gidebilirsiniz demiş mişim!! Başta saf saf inanıp aa tüh niye öyle dedimki falan demiştim de kv nin son yalanından sonra öyle bir şey söylemediğime emin oldum yani.

Aman her neyse. Konuyu dağıtmayayım ben. Çok geçmiş olsun tekrardan. Rabbim sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlatlar da nasip eder inşallah. Üzülmesin diyemiyorum, çok üzücü. Ama zamanla üzüntüsü hafifleyecek inşallah.

bir de kızlar,bilen bilir biz de sağlık işiyle uğraşıyoruz.

sağol canım.amin inşallah.hastaneyi bilmiyoruz.doktoru mürüvvet sarıyar.ama hamileliğini takip eden doktor o değildi.buna tavsiye üerine yeni gittik
.ilk doktoru gaziosmanpaşa medicalpark,ibrahim bey.hiç bir test istemeden 8.haftaya kadar bekledi.halbu ki,35 yaş üstü hamileliklerde,düşük riski yüksek olduğundan,salmonellla,toxoplasma ,burucella gibi bir çok test istenir.biz öyle biliyoruz.bu doktor hiç birisini istmed.hla da bthcg takibi yapalım diyor adam.düşüyor işte.belli,kalp hiç gelişmemiş.
bu doktoru eşim tanıyor du.dinlemedi gelinimi,aldık götürdük.şimdi,kürtajı buna olmayı
kabul etti.tedavisi için,senin verdiğin ismi de bir kenara yazdsm.teşekkür
ederim.

bizde de tüm araştırmalar yapılacak.bizim doktorda dediki,artık her dört gebelikten biri düşüyor.o da çok ağlıyor.daha da çok ağlar biliyorum,çok istiyordu bu bebeği.yaşı 35 çok geç kaldığını düşünüyor.

O dediğiniz testler aslında rutinde istenmişti benden.
Mürüvvet hnmı da duymuştum sanki iyi diye.
Siz sağlıkta hangi alandasınız

nadide korkut,hizmet hastanesinde mi canım?

O dediğiniz testler aslında rutinde istenmişti benden.
Mürüvvet hnmı da duymuştum sanki iyi diye.
Siz sağlıkta hangi alandasınız
evet rutin de isteniyor,ilk haftalarda,bizimki istmemeşti.hatta ben eşime dedim,biz yapalım(laborant kendisi)olur mu doktorun işine karışmayalım demişti.keşke yapsaymışız.

evet rutin de isteniyor,ilk haftalarda,bizimki istmemeşti.hatta ben eşime dedim,biz yapalım(laborant kendisi)olur mu doktorun işine karışmayalım demişti.keşke yapsaymışız.
Anladım
Olacağa care yok. İlk Gebelikte düşük cok oluyor. Elbette hayal kurmuştu. İnsan çift cizgi yi görünce hemen o bebeğin tüm hayatını cizgi yor gözünde. Allah sabır versin

Evet abla simdi yine baktim Hizmet hastanesinde, cok ilgili, yardimsever bir doktor isterseniz ona da bir bakin.

sağol canım araştracağım.şimdi kürtajı mürüvvet hanımın yapacağı kesinleşti.ondan dönemeyiz artık ama daha sonrası için düşünebiliriz.

Öncelikle geçmiş olsun, umarım kolay atlatır.
Ama size tavsiyem ilk çocuk diye pıhtılaşma vs testleri yapmıyorlar fakat siz yaptırın, maalesef düşüklerin ve anne karnında ölümlerin nedeni pıhtılaşma oluyor. Fakat bu testi ilk kürtajda yapmıyorlar. Bu da kadını zor duruma sokuyor. Tekrar aynı şeyleri yaşamasına sebep oluyor.
Umarım tekrar aynı şeyler yaşanmaz. Allah her şeyin hayırlısını versin.

Ben Hizmet Hastanesinde doğum yaptım, doktorum da Nadide Hanımdı... hangi hastaneye geçse, peşinden oraya gidiyorum... Allahım eksik etmesin kendisini...

Mürüvvet Hanımı da biliyorum, o da gayet iyi bir doktor..

Memorial, Hizmet hastanesinin 10 senelik işletme hakkını satın almıştı, hastane eski bir bina zaten.. hemşireler çok ilgili... odalar temiz.. ben çok memnun kaldım.. çok geçmiş olsun gelininize, çok üzüldüm..

amin canım.
evet genelde,ilk hamileliklerde istenmiyor.ama genç yaşta hamile kalmışsa,ve de ailede bir genetik faktör yoksa,istenmiyor.benim gelinim 35 yaşında,2.5 yıl sonunda hamile kaldı.ablası 3 kez düşük
y aptı.ve doktoru bunları biliyordu.buna rağmen istememiş olması,beni üzüyor.
ya da insan oğlu,bir suçlu arıyor.,bu yüzden.böyle düşünüyorum.
belki bu doktordan da çok memnun olanlar vardır.ama bana ilgisiz geldi.en uzun muayenemiz,4-5 dakika sürdü.,herseferinde.oysa ki bu doktor,tam 45 dakika konuştu,her sorumuza bıkmadan cevap verdi.

Maalesef bazıları önemsemiyor. Doktor çok önemli. 4-5 dakikalık muayene olmaz.
Umarım daha güzel olur her şey.

ya çok sağolun kızlar,içimi çok rahatlattınız.keşke gelinim de bunları okuyabilse,şimdi duş aldı biraz uzandı.nadide hanımı keşke daha önce duysadyım.am mürürvvet hanımdan da umutluyum.benim doktorum du zamanımda.oğluma hamileleliğim sırasında gitmişti.43 yıldır bu işi yapıyormuş.biraz yaşlanmış ama yılların tecrübesi var.

bir de kürtaj da yatırmıyorlar değil mi ?hastaneye gidersen,bir iki çamaşır
ve rahat giyisiler kafi olur sanırım.

kızlar bütün bu yazdıklarınızı,kendisini toparladıktan sonra okutacağım.tecrübeli insanların sesine kulak vermek,gerekir bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…