Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.kızlar,malesef ki gelinim bebeğini kaybetti.8 haftalık bebek kalbi durmuş.
son bir hafta da bhcg si düştü.yarın bebek kürtajla alınıp,genetik testleri yapılacak.
doktoru mürüvvet sarıyar.hastane hizmet hastanesi.doktorundan herhangi bir şüphem yok ama hizmet hastanesini bilen,memnun olan veya olmayan var mı?gelinim çok korkuyor.dualarnızı eksik etmeyin ne olur.
Üzüldüm basınız sagolsunkızlar,malesef ki gelinim bebeğini kaybetti.8 haftalık bebek kalbi durmuş.
son bir hafta da bhcg si düştü.yarın bebek kürtajla alınıp,genetik testleri yapılacak.
doktoru mürüvvet sarıyar.hastane hizmet hastanesi.doktorundan herhangi bir şüphem yok ama hizmet hastanesini bilen,memnun olan veya olmayan var mı?gelinim çok korkuyor.dualarnızı eksik etmeyin ne olur.
Offff abla ya cok cok uzuldum rabbim insallah tez zamanda bir bebek nasip eder uzuntusunu dindirir.. o hastaneden genel olarak cok memnunum Memorial in hastanesi ve Nadide Korkut sahane bir kadin dogumcudur gelinin dusunmek isterse gorusmeyi, tavsiye ederim.
abla doktoru nadide hanım mı?
Benim doktorum artık ilk gebeliklerin 1/3 i düşükle sonuçlanır oldu demişti. Benim de kaybım var. Eğitim araştırma hastanesinde tam teşekküllü araştırmayı tavsiye ederim ve özellikle pıhtılaşma testini. Ben de pıhtılaşma çıkmıştı. İlaç ve iğnelerle iki ayrı gebelik geçirip bebeklerimi kucağıma aldım çok şükür.
Darısı bekleyen isteyen herkese olsun inşallah.
Anestezi ile kürtaj 15 dakika sürüyor, inanın girdiği ile çıktığı bir olacak. Ben çok ağlamıştım, ağlayarak girip ağlayark çıkmıştım ama Allah tekrar nasip etti, sizin ailenize de edecek inşallah.
O dediğiniz testler aslında rutinde istenmişti benden.bir de kızlar,bilen bilir biz de sağlık işiyle uğraşıyoruz.
sağol canım.amin inşallah.hastaneyi bilmiyoruz.doktoru mürüvvet sarıyar.ama hamileliğini takip eden doktor o değildi.buna tavsiye üerine yeni gittik
.ilk doktoru gaziosmanpaşa medicalpark,ibrahim bey.hiç bir test istemeden 8.haftaya kadar bekledi.halbu ki,35 yaş üstü hamileliklerde,düşük riski yüksek olduğundan,salmonellla,toxoplasma ,burucella gibi bir çok test istenir.biz öyle biliyoruz.bu doktor hiç birisini istmed.hla da bthcg takibi yapalım diyor adam.düşüyor işte.belli,kalp hiç gelişmemiş.
bu doktoru eşim tanıyor du.dinlemedi gelinimi,aldık götürdük.şimdi,kürtajı buna olmayı
kabul etti.tedavisi için,senin verdiğin ismi de bir kenara yazdsm.teşekkür
ederim.
Offff abla ya cok cok uzuldum rabbim insallah tez zamanda bir bebek nasip eder uzuntusunu dindirir.. o hastaneden genel olarak cok memnunum Memorial in hastanesi ve Nadide Korkut sahane bir kadin dogumcudur gelinin dusunmek isterse gorusmeyi, tavsiye ederim.
evet rutin de isteniyor,ilk haftalarda,bizimki istmemeşti.hatta ben eşime dedim,biz yapalım(laborant kendisi)olur mu doktorun işine karışmayalım demişti.keşke yapsaymışız.O dediğiniz testler aslında rutinde istenmişti benden.
Mürüvvet hnmı da duymuştum sanki iyi diye.
Siz sağlıkta hangi alandasınız
nadide korkut,hizmet hastanesinde mi canım?
Anladımevet rutin de isteniyor,ilk haftalarda,bizimki istmemeşti.hatta ben eşime dedim,biz yapalım(laborant kendisi)olur mu doktorun işine karışmayalım demişti.keşke yapsaymışız.
eşim laborant canım.O dediğiniz testler aslında rutinde istenmişti benden.
Mürüvvet hnmı da duymuştum sanki iyi diye.
Siz sağlıkta hangi alandasınız
Evet abla simdi yine baktim Hizmet hastanesinde, cok ilgili, yardimsever bir doktor isterseniz ona da bir bakin.
yok canım murüvvet sarıyar.özel muayenehanesi.çok tavsiye ettiler.operasyonlarını ve doğumunu orada yapıyormuş.ama onu da tavsiye ederseniz,düşünebiliriz
kızlar,malesef ki gelinim bebeğini kaybetti.8 haftalık bebek kalbi durmuş.
Öncelikle geçmiş olsun, umarım kolay atlatır.
Ama size tavsiyem ilk çocuk diye pıhtılaşma vs testleri yapmıyorlar fakat siz yaptırın, maalesef düşüklerin ve anne karnında ölümlerin nedeni pıhtılaşma oluyor. Fakat bu testi ilk kürtajda yapmıyorlar. Bu da kadını zor duruma sokuyor. Tekrar aynı şeyleri yaşamasına sebep oluyor.
Umarım tekrar aynı şeyler yaşanmaz. Allah her şeyin hayırlısını versin.
Maalesef bazıları önemsemiyor. Doktor çok önemli. 4-5 dakikalık muayene olmaz.amin canım.
evet genelde,ilk hamileliklerde istenmiyor.ama genç yaşta hamile kalmışsa,ve de ailede bir genetik faktör yoksa,istenmiyor.benim gelinim 35 yaşında,2.5 yıl sonunda hamile kaldı.ablası 3 kez düşük
y aptı.ve doktoru bunları biliyordu.buna rağmen istememiş olması,beni üzüyor.
ya da insan oğlu,bir suçlu arıyor.,bu yüzden.böyle düşünüyorum.
belki bu doktordan da çok memnun olanlar vardır.ama bana ilgisiz geldi.en uzun muayenemiz,4-5 dakika sürdü.,herseferinde.oysa ki bu doktor,tam 45 dakika konuştu,her sorumuza bıkmadan cevap verdi.
Ben Hizmet Hastanesinde doğum yaptım, doktorum da Nadide Hanımdı... hangi hastaneye geçse, peşinden oraya gidiyorum... Allahım eksik etmesin kendisini...
Mürüvvet Hanımı da biliyorum, o da gayet iyi bir doktor..
Memorial, Hizmet hastanesinin 10 senelik işletme hakkını satın almıştı, hastane eski bir bina zaten.. hemşireler çok ilgili... odalar temiz.. ben çok memnun kaldım.. çok geçmiş olsun gelininize, çok üzüldüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?