hizmet hastanesini bilen var mı?

Geçmiş olsun abla çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demek ki umarım en kısa sürede bebeğine kavuşur inşallah.Tekrardan sağlıklı bir hamileliği olur inşallah.

ilk dogumumu orda yaptim , turk bobrek vakfinindi sonra satilmis galiba
9 sene once cok iyi bir hastaneydi simdi nasil bilmiyorum
cok gecmis olsun

kurtajda yatirmiyorlar
bende 11 haftalikken kaybetmistim bebegimi
ayni gun 3 saat sonra gonderiyorlar eve
fiziksel olarak kolay bi operasyon ama psikolojiyi cok etkiliyor
aglayarak gittim ameliyathaneye
aglayarak ayildim odada
allah yardimcisi olsun gelininizin insallah cabuk atlatir

hunter hastane hakkında bilgim yok ama çok üzüldüm, Allah sabır versin sizlere canım benim sen de üzme kendini olur mu

Muayene koltuğunda yapılıyor kürtaj, tabi damardan kısa süreli bir sedasyon veriliyor, herhangi bir acı falan hissedilmiyor.. ameliyat önlüğü giyiliyor.. işlemden sonra 2-3 saat yatırıyorlar... Doğum bölümünde ki ekip çok anlayışlı insanlar..çok çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alır..

hunter ablam çok üzüldüm
Hastane hakkında bilgim yok fakat kürtaj korkulacak birşey değil.
Umarım kısa zamanda tekrar müjdeli haber alırsınız.

Ah ablacım çok üzüldüm. Çabuk toparlansın inşallah.

Çok geçmiş olsun abla ben de 8 haftalıkken kalp atişlari durdu. Kürtaj yarim saat sürdü,zaman geçtikten sonra hamile kaldım 11 aylık bir kızım var Rabbim bağışlarsa,darısı senin gelininin başına inşallah

40 yaşında geçen sene doğum yapan tanıdığım var... artık insanlar erken yaşta evlenmiyor, 35 yaş hiç de geç bir yaş değil...

Geçmiş olsun abla. Hakkında hayırlısı böyleymiş demek.
Daha hayırlı daha iyi evlat gönderilecek demekki inşallah :)

Çok geçmiş olsun.
Konuyla ilgili bir fikrim yok ama inşallah cok cabuk atlatır gelininiz.
Allah sabır versin sizlere.

Çok geçmiş olsun baska ne denir ki kelimlerin bittiği nokta öncelikle gelinine allah sabır versin çok üzüldüm abla

Bu cümleyi duyunca öyle kötü oldum ki geçmiş olsun çok üzüldüm çünkü aynı cümleyi doktora ben kendim kurdum 3 yıl önce ve hala atlatamadim o zamani gecmeyecek onu da biliyorum yaşamayan bilemez Allah vermesin kimsenin başına bol bol dua edin kendiside etsin okusun rabbim şifasını versin inşallah kurtajdan korkmasin zaten uyutulacak sizde insallah yaninda olun destek olun Rabbim yardımcısı olsun

Başınız sağolsun dualarım sizinle

Rabbim dayanma gücü versin. Şefaatcisi olacak inşallah oğlunuza ve gelininize o bebek..
Geçmiş olsun

evet bahçelievler hizmet.sağolun allah kimseye yaşatmasın çok zormuş.
ah ablam ya çok üzüldüm meğer baya yakinmisiz bir zamanlar seninle ama artık orada (istanbul Bahçelievler )yasamiyorum zor ama yapacak bir şey yok vardır Rabbimin bir bildiği ...o kalp atarken birgün bende de durdu bir daha atmadi Rabbim sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…