hunter hastane hakkında bilgim yok ama çok üzüldüm, Allah sabır versin sizlerekızlar,malesef ki gelinim bebeğini kaybetti.8 haftalık bebek kalbi durmuş.
son bir hafta da bhcg si düştü.yarın bebek kürtajla alınıp,genetik testleri yapılacak.
doktoru mürüvvet sarıyar.hastane hizmet hastanesi.doktorundan herhangi bir şüphem yok ama hizmet hastanesini bilen,memnun olan veya olmayan var mı?gelinim çok korkuyor.dualarnızı eksik etmeyin ne olur.
ya çok sağolun kızlar,içimi çok rahatlattınız.keşke gelinim de bunları okuyabilse,şimdi duş aldı biraz uzandı.nadide hanımı keşke daha önce duysadyım.am mürürvvet hanımdan da umutluyum.benim doktorum du zamanımda.oğluma hamileleliğim sırasında gitmişti.43 yıldır bu işi yapıyormuş.biraz yaşlanmış ama yılların tecrübesi var.
bir de kürtaj da yatırmıyorlar değil mi ?hastaneye gidersen,bir iki çamaşır
ve rahat giyisiler kafi olur sanırım.
Ah ablacım çok üzüldüm.evet genel aneztezi.ben 55 yaşındayın bugüne kadar 1 doğum.3 düşüklü kürtaj yaşadım.hem de 35 sene öncesinin şartlarıyla ama ,,ne anlatırsam anlatayım korkuyor.hak da veriyorum.çok istediği bir bebekti.dün doktoruna söylediği söz,yüreğimi acıttı."bir hafta daha beklesek,kalbi atar mı" diye soruyor.hala kabullenip aldıramıyor.
bizde de tüm araştırmalar yapılacak.bizim doktorda dediki,artık her dört gebelikten biri düşüyor.o da çok ağlıyor.daha da çok ağlar biliyorum,çok istiyordu bu bebeği.yaşı 35 çok geç kaldığını düşünüyor.
Çok geçmiş olsun baska ne denir ki kelimlerin bittiği nokta öncelikle gelinine allah sabır versin çok üzüldüm ablakızlar,malesef ki gelinim bebeğini kaybetti.8 haftalık bebek kalbi durmuş.
son bir hafta da bhcg si düştü.yarın bebek kürtajla alınıp,genetik testleri yapılacak.
doktoru mürüvvet sarıyar.hastane hizmet hastanesi.doktorundan herhangi bir şüphem yok ama hizmet hastanesini bilen,memnun olan veya olmayan var mı?gelinim çok korkuyor.dualarnızı eksik etmeyin ne olur.
Bu cümleyi duyunca öyle kötü oldum ki geçmiş olsun çok üzüldüm çünkü aynı cümleyi doktora ben kendim kurdum 3 yıl önce ve hala atlatamadim o zamani gecmeyecek onu da biliyorum yaşamayan bilemez Allah vermesin kimsenin başına bol bol dua edin kendiside etsin okusun rabbim şifasını versin inşallah kurtajdan korkmasin zaten uyutulacak sizde insallah yaninda olun destek olun Rabbim yardımcısı olsunevet genel aneztezi.ben 55 yaşındayın bugüne kadar 1 doğum.3 düşüklü kürtaj yaşadım.hem de 35 sene öncesinin şartlarıyla ama ,,ne anlatırsam anlatayım korkuyor.hak da veriyorum.çok istediği bir bebekti.dün doktoruna söylediği söz,yüreğimi acıttı."bir hafta daha beklesek,kalbi atar mı" diye soruyor.hala kabullenip aldıramıyor.
Başınız sağolsun dualarım sizinlekızlar,malesef ki gelinim bebeğini kaybetti.8 haftalık bebek kalbi durmuş.
ah ablam ya çok üzüldüm meğer baya yakinmisiz bir zamanlar seninle ama artık orada (istanbul Bahçelievler )yasamiyorum zor ama yapacak bir şey yok vardır Rabbimin bir bildiği ...o kalp atarken birgün bende de durdu bir daha atmadi Rabbim sabır versin.evet bahçelievler hizmet.sağolun allah kimseye yaşatmasın çok zormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?