Ya cok zor surekli evde ne mesai var ne tatil.oh valla zor seyler kadnin goreviYok markete oazara evlendigimizden begri beraber gidiyoruz ama 2 yil oldu ya sıkılmaya basladi. Senin gorevin sen neden yapmıyorsun falan. Yook dedim bunu ustume yikamazsin. Beraber...
Konuştuk ama hep yardim etmem diyordu. Suclu benim galiba... ama sirf o yuzdende insan sevdiginden ayrilmak istemiyor o zamanalr.ama evlendikten sonra gercektende sevgili iken bile ayrilik sebebiymis ama bilmiyormussuz.
Aynen. Ama simdilik rahatim vardiyalı calistigi icin. Bazi haftalar yemek falan yapmıyorum. :) ama ist. Tasindimi sabah gidip aksam gelecek. Ozaman bunalıcam.Ya cok zor surekli evde ne mesai var ne tatil.oh valla zor seyler kadnin gorevi
Iste bunu anlatmaya calisiyorum.aslinda mesele misafir ile tetikledi.
Ona garsonluk yapmak beni cileden cikariyo.keyfiyen geldi kaliyo
Benim arkadaslarimin babasi yemek de yapar boya badana da
Bizde yok mangali bile annem yaksib diye bekler
Biraz da feministlik var sinir oluyorum ben de :/
Lutfen uzun sure yatili misafir olmayin.burdan yetkililere sesleniyorum:)
Dyorum dememmi :) dun misafirin yaninda dedm ders caliscam hadi by :) ne tembelsin:) diyo.Ee hafiften tepkini belli et o zaman. Yani cagordiklarinda git yanlarına ders çalışıyorum hava sıcak konu zor konsantre olmak zor. Tam başlıyorum cagiriyorsunuz. Mutfak orada istediğiniz herseyi kendiniz de alabilirsiniz. Lütfen beni rahatsız etmeyin de. Bunu veya benzerini söylemenin lazım
Bir işiniz var mı merak ettim ? Hani ev hanımı isen çoğu şey görevin oluyor anlıyorum ama iş konusunda şartlar eşitse bu yapılan haksızlık olur.Dinletemiyosunki.
Esimede diyorum. Bekarken enistemleri cok kinadim sen onlardanda beter ciktin. Onlar en azindan birseyin ucundan tutuyor .
Ablamlar ne yaoim zorla yaptiramiyorsun ki dediklerinde. Hadi be canim yumusak davraniyorsun onyuzdne diyordum. Ama basima geldi. Yapmiyor adam, yaptiramiyorum. Bir balkonu yika dedim. Onudami bana yaptiracan diyor benim gorevimmiste bilmem neymis. Okadar laf saydim yok...
Olmayinca olmuyor. Bazen yardim ediyor. Siniyi goturup getiriyor :) bukadar
Bende onu dusunuyorum. Cocuk olunca ne yapıcam. Bazen istemiyorum tek basima sorumlulugu kalacak diye. Ne bileyim. Bazen su erkeklere sinir oluyorum. :)
Canim. Esimin isi cok ağır vinc bakiminda calisiyor. Vardiyali calisiyor.Bir işiniz var mı merak ettim ? Hani ev hanımı isen çoğu şey görevin oluyor anlıyorum ama iş konusunda şartlar eşitse bu yapılan haksızlık olur.
Benim böyle bir erkeğe sevgim kalmazdı....
Bi bardak suya ofluyo evlat daha buyuk sorumlulugu zor alırCanim baba olmanın bir sorumlulugu var zaten. Besleyip buyutmeyeceksen ne diye yaptın bu çocuğu o zaman. Bu çocuk kendi kendine toprakta bitip bu adama gelip yanasmadi besle büyüt diye. Evladın da anne babaya sorumlulugu vardır ama bu o sorumluluk değil.
Iste bunu anlatmaya calisiyorum.aslinda mesele misafir ile tetikledi.
Ona garsonluk yapmak beni cileden cikariyo.keyfiyen geldi kaliyo
Benim arkadaslarimin babasi yemek de yapar boya badana da
Bizde yok mangali bile annem yaksib diye bekler
Biraz da feministlik var sinir oluyorum ben de :/
Lutfen uzun sure yatili misafir olmayin.burdan yetkililere sesleniyorum:)
Bi bardak suya ofluyo evlat daha buyuk sorumlulugu zor alır
He evet konu bir bardak su zaten. Evet konumuz su vermeye dahi oflamak. Tipik kaynana agziyla yaziyorsunuz. Annem Babam bile hak verir bu siteme ama bu zihniyetteki kisiler hayatta anlamaz ortadaki inceligi.Bi bardak suya ofluyo evlat daha buyuk sorumlulugu zor alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?