Hizmet meraklisi baba?

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.534
158
55 yasinda eli kolu tutan ama icecegi sudan yiyecegi meyveye kadar surekli benden isteyen babam....

Bunaldim isteklerinden.Tamam baba ama sanki ona hizmet icin dogdum

Asiri ataerkil.disaridan geldik yorgunum.girer girmez suuu!!dolabin onundn gecip arka balkona gidip oturuyo.ben de oraya tasiyorum.

Sinir oldum smdi gectim odama.sinava mi calisayim hizmet mi edeyim?

Tv yi acmayi bile bilmiyo.neden bu kadar beceriksiz anlamiyorum

Annem cok fena alistirmis ama artik kendisi de dayanamiyo

Abartiyo muyum?babam icin hizmet neferi mi olmaliyim?masanin ustundeki ya da dolaptaki suyu hep ben mi getireyim?

Akrabasi var bi haftadir.simdi koro halindeler.cinnet gecircem bi ders calistirmiyolar

Evli ve çocuk sahibi bayanlar Lütfen özellikle erkek çocuklarınızı böyle yetiştirmeyin.. Belirli bir yaşa geldiklerinde herşeyi kendileri yapabilirler.. O erkek yapamaz demeyin. Fırsat verin yapsınlar.
Ayrıca kız çocuklarını da yetiştirirken erkeğe hizmet edilir hizmet ettirilmez mantığından uzak yetiştirsinler

Hata babanızın annesi ve kendi annenizde. Benim babam da böyledir annem hayatından bıktı 35 senede. Ben zaten hiçbir zaman yapmadım aramız hep kötüydü çünkü ama annemi hep kullandı senelerce. Babanız tembel Allah sabır versin size.

Babana ders çalışacağım deyip odana geçebilirsin
Bu durum sadece annenden gelmiyor ama çoğunlukla annenden gelir
Benim babam.da hizmeti sever, kardeşim de
Ama kendileri de yapar illa su ayagina gelsin istemezler fakat yapılsa isine gelir kimin isine gelmez ki
Son zamanlarda ailemi ziyarete gittiğimde farkettim, onceden ev isleri bendeydi simdi ayri sehirdeyim, annem suyu bile ayagima getirir ben kiyamam anne ben alirim derim yani kadinlar erkeklere hizmete alistiriyor kendini sonra da isyan ediyorlar tabii çünkü isteklerin sınırı yok

En sinir olduğum konulardan biri.. Yukardaki arkadaşlara katılıyorum babanız ailesinde öyle yetiştirilmiş öyle sürdürülüyor..
Sizin yapabileceğiniz şey annenizle konuşmak belki ders çalışırken sizin yerinize o idare edebilir

Bazen annemin işi olur Bana 15 yasındaki erkek kardeşime yemek hazırla der.. Cevabım şu olur eli ayağı var yapsın yesin ben onun hizmetçisi değilim. (Anneme hazırlatmasına da ayrıca uyuz olurum, 15 yasında yanı 5 yasında çocuk değil)
Tabi bunu babama yapamam saygıdan ötürü :)

Evli ve çocuk sahibi bayanlar Lütfen özellikle erkek çocuklarınızı böyle yetiştirmeyin.. Belirli bir yaşa geldiklerinde herşeyi kendileri yapabilirler.. O erkek yapamaz demeyin. Fırsat verin yapsınlar.
Ah cnm hiç olur mu, benim eşimi anacığı ve ablacıkları öyle bir yetiştirmiş ki çayını doldurup şekerini atıp karıştırıp önüne getirerek , gel de delirme aile çok önemli

Tek tek alintilayamadim.@cileklisakiz basin sagolsun
Ama cok hassas bi donemden geciyorum kpss yedi bitirdi zaten beni.

Evet israrla hala balkondan bagiriyolardi.gittim artik verdim.bi yarim saat gecti.
Ama beni beklio hala.

Verdim .ders caliscam diyorum ne tembelsin diyo :/

Bu hayat hep boyle gidecek galiba.hayat erkeklere guzel.
Ne utulerini yapiyolar ne yemek ne camasir

Ogretmen oldugum zaman ogrencilerime ilk asilayacagim konulardan biri olacak bu.ESITLIK

Bu muameleden biktim

Ah cnm hiç olur mu, benim eşimi anacığı ve ablacıkları öyle bir yetiştirmiş ki çayını doldurup şekerini atıp karıştırıp önüne getirerek , gel de delirme aile çok önemli
Of nasil tahammul ediyosunuz?ben babam oldugu icin kendi kendimi yiyorum yi
Ayrıca kız çocuklarını da yetiştirirken erkeğe hizmet edilir hizmet ettirilmez mantığından uzak yetiştirsinler
direk kaynana endeksli yetistiriliyorum:)

Corbayi oyle karistirma yarin kaynanan ne derz?
Begenmeyen lokantada yer :/

Ordaki alt mesaj "annen seni nasıl yetiştirmiş " demesinler aslında
Kaynana taş yesin tövbe tövbe

Ordaki alt mesaj "annen seni nasıl yetiştirmiş " demesinler aslında
Kaynana taş yesin tövbe tövbe
Ne yerse yesin :/
Ideallerim var akademik yonde.
Bana çok sığ geliyo bunlar
Kendimi birilerine adamak begendirmeye calismak

Yok cnm tahammül etmiyorum. Aynı Eve girdik anladım Ada'mın ne olduğunu. Bir bıraktım evi bırakış o bırakış. Elimi sürmüyorum kendisi yapıyor şimdi mecburen. Hiçbir şey yapmıyorum yemek dahil. Hatta anasıgile giderken de tembihliyorum orada iş yapacaksın diye. Yemek servisi yapıyor , çayımı getiriyor anası da çatlıyor sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…