Ayrıca kız çocuklarını da yetiştirirken erkeğe hizmet edilir hizmet ettirilmez mantığından uzak yetiştirsinlerEvli ve çocuk sahibi bayanlar Lütfen özellikle erkek çocuklarınızı böyle yetiştirmeyin.. Belirli bir yaşa geldiklerinde herşeyi kendileri yapabilirler.. O erkek yapamaz demeyin. Fırsat verin yapsınlar.
Ayrıca kız çocuklarını da yetiştirirken erkeğe hizmet edilir hizmet ettirilmez mantığından uzak yetiştirsinler
Ah cnm hiç olur mu, benim eşimi anacığı ve ablacıkları öyle bir yetiştirmiş ki çayını doldurup şekerini atıp karıştırıp önüne getirerek , gel de delirme aile çok önemliEvli ve çocuk sahibi bayanlar Lütfen özellikle erkek çocuklarınızı böyle yetiştirmeyin.. Belirli bir yaşa geldiklerinde herşeyi kendileri yapabilirler.. O erkek yapamaz demeyin. Fırsat verin yapsınlar.
Of nasil tahammul ediyosunuz?ben babam oldugu icin kendi kendimi yiyorum yiAh cnm hiç olur mu, benim eşimi anacığı ve ablacıkları öyle bir yetiştirmiş ki çayını doldurup şekerini atıp karıştırıp önüne getirerek , gel de delirme aile çok önemli
direk kaynana endeksli yetistiriliyorum:)Ayrıca kız çocuklarını da yetiştirirken erkeğe hizmet edilir hizmet ettirilmez mantığından uzak yetiştirsinler
Ordaki alt mesaj "annen seni nasıl yetiştirmiş " demesinler aslındaOf nasil tahammul ediyosunuz?ben babam oldugu icin kendi kendimi yiyorum yi
direk kaynana endeksli yetistiriliyorum:)
Corbayi oyle karistirma yarin kaynanan ne derz?
Begenmeyen lokantada yer :/
Ne yerse yesin :/Ordaki alt mesaj "annen seni nasıl yetiştirmiş " demesinler aslında
Kaynana taş yesin tövbe tövbe
İnşallah ideallerine kavuşursunNe yerse yesin :/
Ideallerim var akademik yonde.
Bana çok sığ geliyo bunlar
Kendimi birilerine adamak begendirmeye calismak
tesekkur ederim :)İnşallah ideallerine kavuşursun
Başarılar diliyorum :)
Yok cnm tahammül etmiyorum. Aynı Eve girdik anladım Ada'mın ne olduğunu. Bir bıraktım evi bırakış o bırakış. Elimi sürmüyorum kendisi yapıyor şimdi mecburen. Hiçbir şey yapmıyorum yemek dahil. Hatta anasıgile giderken de tembihliyorum orada iş yapacaksın diye. Yemek servisi yapıyor , çayımı getiriyor anası da çatlıyor sinirdenOf nasil tahammul ediyosunuz?ben babam oldugu icin kendi kendimi yiyorum yi
direk kaynana endeksli yetistiriliyorum:)
Corbayi oyle karistirma yarin kaynanan ne derz?
Begenmeyen lokantada yer :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?