Hizmet meraklisi baba?

Evli ve çocuk sahibi bayanlar Lütfen özellikle erkek çocuklarınızı böyle yetiştirmeyin.. Belirli bir yaşa geldiklerinde herşeyi kendileri yapabilirler.. O erkek yapamaz demeyin. Fırsat verin yapsınlar.
kesinlikle haklisin.kardes. çak.

Aman çoğu baba böyledir ataerkil toplum olduğumuzdan ötürü ne yazık ki kadına en büyük düşmanlığı gene kadın yapıyor aman paşa oğlum dur suyunu ben getireyim derseler iş daha ne istemelere gelir.Kız çocuklarını köle gibi yetiştirmeye devam etsinler!

Bir söz var, 'Bir adamı eğitirsen, bir insan eğitmiş olursun, bir kadını eğitirsen bir milleti eğitirsin' diye, umarım istediğin yeri kazanır, istediğin yerlere gelirsin, kız çocukları bu ülkede hala akıntıya karşı yüzüyor ne yazık ki, o yüzden kadınların başardıkları gözümde daha değerli. Bu erkekleri bu kadar şımartan ne yazık ki yine kadınlar, annene söyle bir ay senin yerine getir götür yapsın, sonuçta babanı böyle alıştıran o. İyi çalışmalar, sakın hevesin kırılmasın.

Annem seve seve goturur :) acaip ataerkil o.zaten babamin boyle olmasi annem yuzunden
Kadin hizmet eder cunku.aslinda mesele cay su goturmek de deil.mesele bu zihniyet

Annem seve seve goturur :) acaip ataerkil o.zaten babamin boyle olmasi annem yuzunden
Kadin hizmet eder cunku.aslinda mesele cay su goturmek de deil.mesele bu zihniyet
Annen değil aslında babaannen ve ailesi babanı öyle yetiştirmişlerdir annende değişmesini istesede değişmemiştir.

İnsanlar yaşları ilerledikçe biraz huysuzlaşabiliyorlar, umursamamaya çalışın.
Annenize söyleyin en azından sınava kadar sizi idare etsin biraz.
Ne olursa olsun BABAdır o,böyle düşünmeyin.
Sizi yetiştirip bu zamana getirmiş .. :)

O zaman oda sizin için çalışıp sizi okutmaya mecbur degil.. Bi bardak su için bi ton laf, demekki elden ayaktan düşse yandı..ALLAH kimseyi kimseye muhtaç etmesin valla
Yahu ne garip bi yorum.neyse

Benim babamı anlatmışsın ama anne, babalar bizim başımızın tacı. Ne olursa olsun Allah eksikliklerini göstermesin.

Annen de kabahat. Baban bir daha bir sey istediginde cise de ben götüreyim ister misiniz de.

Böyle söyleme aldığın sevabi düşün baban o senin öyle kabul edeceksin yarın birgün zaten o evden ayrilip gideceksin bu soylediklerin dert olur içine kendimden biliyorum öf bile demeseydim keşke diyorum. Ders calisicagini söyle gir odana

Herkes kabahat babanda kabahat annende yok anneannende demiş kabahat arama kimse de bu saatten sonra o adami degistiremezsin onun senin üstündeki hakkını düşün hep birgün şikayet edecek bi babamizda kalmayacak

Keşke babanız

Sen eşinle onunda sorumluluk alması konusunda mücadele et. Çünkü çocuğun olunca o da babasını ve seni izleyecek. Babasının yapmadığı bir şeyi ondan istesen bile o da kaçacak veya isyan edecek bu duruma. Yani evde babaya hizmet edilirken oğlan çocuğun ev işlerinde sorumluluk almasını beklersin ama sadece beklersin gibi bişey olur.

Bu arada hizmet etmek değil bu. Ev içinde sorumluluk almak. O evde yaşanıyor ihtiyaçlar ortak ve bunu çözecek olanlar sorumluluk sahibi bireyler.

Yetişkin bir bireyin kendi başına gidip şu içermemesi bile ayrıca enteresan. Bu çok büyük bir aciziyet.

O zaman oda sizin için çalışıp sizi okutmaya mecbur degil.. Bi bardak su için bi ton laf, demekki elden ayaktan düşse yandı..ALLAH kimseyi kimseye muhtaç etmesin valla
Aminnn aminnn bizim evlatlarimizda bize diyecek demekki boyle

Canim baba olmanın bir sorumlulugu var zaten. Besleyip buyutmeyeceksen ne diye yaptın bu çocuğu o zaman. Bu çocuk kendi kendine toprakta bitip bu adama gelip yanasmadi besle büyüt diye. Evladın da anne babaya sorumlulugu vardır ama bu o sorumluluk değil.

Dinletemiyosunki.
Esimede diyorum. Bekarken enistemleri cok kinadim sen onlardanda beter ciktin. Onlar en azindan birseyin ucundan tutuyor .
Ablamlar ne yaoim zorla yaptiramiyorsun ki dediklerinde. Hadi be canim yumusak davraniyorsun onyuzdne diyordum. Ama basima geldi. Yapmiyor adam, yaptiramiyorum. Bir balkonu yika dedim. Onudami bana yaptiracan diyor benim gorevimmiste bilmem neymis. Okadar laf saydim yok...
Olmayinca olmuyor. Bazen yardim ediyor. Siniyi goturup getiriyor :) bukadar
Bende onu dusunuyorum. Cocuk olunca ne yapıcam. Bazen istemiyorum tek basima sorumlulugu kalacak diye. Ne bileyim. Bazen su erkeklere sinir oluyorum. :)

Iste bunu anlatmaya calisiyorum.aslinda mesele misafir ile tetikledi.
Ona garsonluk yapmak beni cileden cikariyo.keyfiyen geldi kaliyo

Benim arkadaslarimin babasi yemek de yapar boya badana da
Bizde yok mangali bile annem yaksib diye bekler

Biraz da feministlik var sinir oluyorum ben de :/

Lutfen uzun sure yatili misafir olmayin.burdan yetkililere sesleniyorum:)

Bastan konusmus muydunuz bunlari?cok gicik bi durum.

Benim arkadasim evde esi oldugu halde markete bebegi ile giderdi.
Adam ona bile bakmazdi 5dk.

Bastan konusmus muydunuz bunlari?cok gicik bi durum.

Benim arkadasim evde esi oldugu halde markete bebegi ile giderdi.
Adam ona bile bakmazdi 5dk.
Yok markete oazara evlendigimizden begri beraber gidiyoruz ama 2 yil oldu ya sıkılmaya basladi. Senin gorevin sen neden yapmıyorsun falan. Yook dedim bunu ustume yikamazsin. Beraber...

Konuştuk ama hep yardim etmem diyordu. Suclu benim galiba... ama sirf o yuzdende insan sevdiginden ayrilmak istemiyor o zamanalr.ama evlendikten sonra gercektende sevgili iken bile ayrilik sebebiymis ama bilmiyormussuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…