Hizmetli olarak atanmak

Lilo14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2018
93
34
3
41
Kizlar bi arkadadim hizmetli oarak atandi ne is yapar kafasi karisik kendi sehit kardesi temizlik olmuyo masa bassi diyolar bilgisi llan varmi

bildiğim kadarıyla lise mezunuysa direk memurluğa ataniyor ama lise mezunu değilse hizmetli olarak ataniyor.

Eskiden hastanelerde vardı o durum, diğer kurumları bilmiyorum.
Eğitim durumu yeterli ise hizmetli değil veri giriş oluyorlardı.
Hala var mıdır nedir ne değildir bilmiyorum ama olan bir durum.

Benim yakinim mutfakta calisiyor. Ilkokul mezunu.
Sanirim atandigi kurum egitim durumuna gore gorevlendiriyor. Evrak isi de olabilir bu tarz bir is de.

Benim eşim lise terk ama şuan açıktan liseyi okuyor şehit kardeşi iş hakkı verildi hizmetiydi ilk başta ama memurluğa geçti 6 yıldır bu işte çok şükür masa basında iş yapiyor girdi gireli mahkemede calisiyor mübaşir gorevinde

Kizlar bi arkadadim hizmetli oarak atandi ne is yapar kafasi karisik kendi sehit kardesi temizlik olmuyo masa bassi diyolar bilgisi llan varmi
On yil herşeyi yapan bir tanidigim var daha sonra kurum ici sinavla masa badina gecti

Bu durum kurumdaki amire bağlı oluyor bir de işi yapacak insana. Uyanık biriyse ve pozisyon açığı varsa duruma göre evrak işleri verilir. Yoksa temizlik, getir götür angarya işlere baktırırlar.

Hizmetli olsun ne var ki.
Bizde de var ve hizmetli kadrosunda hizmetli görevini yapıyor.
Tahsil durumuna göre değişir.

Hizmetli olarak atandıysa hizmetlidir. Hizmetliye de çok ihtiyaç var. İlla masa başına alacaklar diye bişey yok. Alsalar bile geçici olur. Tayin falan olunca yine hizmetli olarak gider kadrosu.

Hizmetli; çay kahve yapar, temizlik yapar, tuvaletlerle ilgilenir, çöpleri alır, çiçek sular, evrak getirip götürür.

Back
X