Hjhhjhkhvjbnhb

Papipapii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
43
10
3
35
Jzlzznalxnalxkslzanxms

Kim sovdu ki size? Sikayet et butonu var ona bassaydiniz keske.
bi konu açtım asıl üyeliğimden gayet nazik bir dille bir konu hakkında yardım istedim duymadığım hakaret kalmadı üstelik hakaret etmediğim halde bir yoruma verdiğim cevaptan dolayı kiblendim

bi konu açtım asıl üyeliğimden gayet nazik bir dille bir konu hakkında yardım istedim duymadığım hakaret kalmadı üstelik hakaret etmediğim halde bir yoruma verdiğim cevaptan dolayı kiblendim
OOoooo 2.ci üyelik yakaladım yaşasın çok heycanlı ooff hemen ispiyonlamalıyım nihahahaha Mune

Olabilir,burda herkes hakaret etmez ama. Size denk gelmistir. Akli selim kadinlar var bazen benim dusunemediklerimi dusunuyorlar ve yol gosteriyorlar mesela. Her turlu yoruma ihtiyacimiz var olumluya da olumsuza da. Bence alinganlik yapmissiniz. He deyip gecmek zor degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…