Allaha şükür sövmeyen biri ya bu kadınların ağzı ne pis beni anladığın için teşekkür ederim <3Sjdjsjdkakndjdabxbs
Kim sovdu ki size? Sikayet et butonu var ona bassaydiniz keske.Allaha şükür sövmeyen biri ya bu kadınların ağzı ne pis beni anladığın için teşekkür ederim <3
bi konu açtım asıl üyeliğimden gayet nazik bir dille bir konu hakkında yardım istedim duymadığım hakaret kalmadı üstelik hakaret etmediğim halde bir yoruma verdiğim cevaptan dolayı kiblendimKim sovdu ki size? Sikayet et butonu var ona bassaydiniz keske.
OOoooo 2.ci üyelik yakaladım yaşasın çok heycanlı ooff hemen ispiyonlamalıyım nihahahahabi konu açtım asıl üyeliğimden gayet nazik bir dille bir konu hakkında yardım istedim duymadığım hakaret kalmadı üstelik hakaret etmediğim halde bir yoruma verdiğim cevaptan dolayı kiblendim
Olabilir,burda herkes hakaret etmez ama. Size denk gelmistir. Akli selim kadinlar var bazen benim dusunemediklerimi dusunuyorlar ve yol gosteriyorlar mesela. Her turlu yoruma ihtiyacimiz var olumluya da olumsuza da. Bence alinganlik yapmissiniz. He deyip gecmek zor degilbi konu açtım asıl üyeliğimden gayet nazik bir dille bir konu hakkında yardım istedim duymadığım hakaret kalmadı üstelik hakaret etmediğim halde bir yoruma verdiğim cevaptan dolayı kiblendim
)Mune çok güzel kuş dili biliyormuşsun):)
ahretsin ben işte:)))Ne kadar komiksin :) :) :) :))
)
Boş yapmayalım lütfenValla hiçbir kadın durduk yere sövmez, sen kaşınıyorsundur sayın troll kardeş.
birikim yapmak isteyen 2000 tl ile olan üyemisin senbi konu açtım asıl üyeliğimden gayet nazik bir dille bir konu hakkında yardım istedim duymadığım hakaret kalmadı üstelik hakaret etmediğim halde bir yoruma verdiğim cevaptan dolayı kiblendim
Boş yapmayalım lütfen
Senin bu mesajının yanında benimki İlber Ortaylı makalesi gibi duruyo benceJzlzznalxnalxkslzanxms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?