- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Senin gibi derken
Beni hiç sevmiyorlar bu sitede yaMuhabbette ilerlemiyor ki,yaşatsın iki kelime ordan yurseydik böyle aklıma bişey gelmiyor: (
Böyle de yiyecekler zatenKız söyler miyim hiç bu yamyamlar beni yer :))
Aferin kız, derdi olanlardan çok ilgi gördün,Sadece eğleniyorum bu kadar kırıcı ve kindar olmanıza gerek yok size kötü bir şey söylemedim
Derdiniz ne benimle ya tek tek gelin :))Kötü ve kindar dışında bişey demiyosun. Kim sana kötü ve kin dolu mesaj yazdı.
Sen dalga geçersen burdakiler anne şefkatiyle sarılacak değil kimsenin eli armut toplamıyor takdir edersinki.
Dalgayı Az bile yapıyorlar( al sana kindarlık)
Zaten tanıdık değilim ya çok yeniydim vallaBöyle de yiyecekler zatenen iyisi soyle eglenceye overdose devam edelim
Bizim bi trol var üniversite öğrencisi. Hal hatır soruyo banlanacağı zamana kadar eğlendiriyo en azından.Derdiniz ne benimle ya tek tek gelin :))
Ya ben kendi halimde takılacaktım herkes çok asabiAferin kız, derdi olanlardan çok ilgi gördün,
on yüs bin puan sana
Git o zaman konumdanBizim bi trol var üniversite öğrencisi. Hal hatır soruyo banlanacağı zamana kadar eğlendiriyo en azından.
Sende oda yok, ÇOK SIKICISIN.
Derdiniz ne benimle canımMune ve kazen gelip konuna dalacak seni uçuracak siteden diger üyeliğini de ifşa edecek hazır mısın
Şuphelendigim iki kisi var ondan sordum.yenisin ve random giriş yaptin.ikinci kk klasigini de ben yapayim erkek misin????Zaten tanıdık değilim ya çok yeniydim valla
İstemiyorumE
Git o zaman konumdan
Yok valla değilimŞuphelendigim iki kisi var ondan sordum.yenisin ve random giriş yaptin.ikinci kk klasigini de ben yapayim erkek misin????
Çok haklısınızHAmlalöajamaölçaçaönnzöaçÇşal
Çok haklısınız
Random güldüm diye kızdılarEvet olay nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?