Hla dk yapamadm

erkder

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2007
291
11
296
45
İzmir
arkadaşlar 7+4 haftalık hamileyim. her iki bebek kesesi de gelişmemiş ve kalp atışlarını duyamadık. doktor kesin düşer dedi. zaten 5 gündür de kanamam var. herhangi bir şey yapmam gerekmiyormuş. kendiliğinden düşermiş. ama ne zaman? yarın işe başlıyorum. hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum. çünkü daha önce düşük yaşadım ve çok kanamayla birlikte ağrı oluyor. bir de bu iki bebek aynı anda mı düşecek yoksa ayrı ayrı mı? var mı benzer şeyler yaşayan?

çok geçmiş olsun canım .düşük iğnesi vurulduğunu duymuştum ama doktorun beklemeni söylemiş.

çok geçmiş olsun canım .düşük iğnesi vurulduğunu duymuştum ama doktorun beklemeni söylemiş.

evet canım on gün bekleme vermişti doktorum. 9 gün kahverengi akıntı geldi. onuncu gün kanama başladı. onbirinci gün doktora gittiğimizde yukarda anlattıklarımı yaşadım işte. halen de kanamam devam ediyor. ama düşük yok

düşük yok derken kanaman düşük değil mi zaten?ben kanama ile düşürmüştüm yoğun kanama olmuştu.6 haftalık filandı.

düşük yok derken kanaman düşük değil mi zaten?ben kanama ile düşürmüştüm yoğun kanama olmuştu.6 haftalık filandı.

daha önceki düşükte yoğun kanama ve bir sürü pıhtı düşmüştü. şimdikinde pıhtı yok. sadece kanama var. yoğun değil ama. biraz mide bulandırıcı olacağım ama bir gün boyunca bir pet ancak doluyor.

olur sakin ol kanaman varsa illaki keseyede ulaşıp düşecektir.ultrasonda doktorun tahmin edebilir aslında.

Ay çok gecmis olsun bende Cuma kalp atışlarına gidicem ins duyarım

o yoğun kahverengi akıntı büyük bir ihtimalle... zira ben daha 4 haftalıkken bunu yaşadım.doktorum öyle söylemişti.
tutunma kanaması ya da düşük kanaması diye.
tekrar kan verdim; değer düşmeye başlamıştı.

kızlar bugün 18.gün ve kan değerim düştü.ilki 10.81,2.si 57.30,3.sü 214.7,4.sü 86.29.1 haftadır kanamam vardı,şimdi kesildi.düşük olsa 0 çıkması gerekmiyor mu?birden sıfırlanmıyor mu değer?kimyasal mı,düşük mü,dış gebelik mi nasıl anlıycam?

Değerin yavaş yavaş düşüyor canım...
1 ayda sıfırlananlarda var
15günde sıfırlananlarda.

rabbim yardımcın olsun cnm... insallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…