HLO burun estetiği ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi HLO
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

HLO

Oğlum ve Ben
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
711
10
318
arkadaşlar bugün ameliyatımın 10. günü. Albümüme fotoğraf ekledim. Bakmak isteyen arkadaşlar olursa bakabilirler. Henüz bandajlı ama yarın çıkacak bandajlarım yeni fotoda eklerim.Belki fikir olur ameliyat olmak isteyen arkadaşlara .İzmir'de Cemil Tugay doktorum . Ben çok memnun kaldım .Yardımcı olabileceğim birşey olursa seve seve olurum . Yorumlarınızı bekliyorum.:)))sevgiler

arkadaşlar bugün ameliyatımın 10. günü. Albümüme fotoğraf ekledim. Bakmak isteyen arkadaşlar olursa bakabilirler. Henüz bandajlı ama yarın çıkacak bandajlarım yeni fotoda eklerim.Belki fikir olur ameliyat olmak isteyen arkadaşlara .İzmir'de Cemil Tugay doktorum . Ben çok memnun kaldım .Yardımcı olabileceğim birşey olursa seve seve olurum . Yorumlarınızı bekliyorum.:)))sevgiler

sevindm canım gerci alsancakta karşılaşmıştık.ya ben resm koyamıyorum daha şu şişlikler inmesini beklyorum.hem cemil beyden tasarım ve eski halini almadım zamanında bana yollaycaklrını söylediler onları bekliyorm.

sevindm canım gerci alsancakta karşılaşmıştık.ya ben resm koyamıyorum daha şu şişlikler inmesini beklyorum.hem cemil beyden tasarım ve eski halini almadım zamanında bana yollaycaklrını söylediler onları bekliyorm.

senin burnunda çok güzel olmuştu çok şişlikte yoktu bence yeni olmasına rağmen gayet güzeldi canım

Canım beni de eklermisin. Cemil bey in hastaları hep çok memnun. Açıkcası merak ettim yaptığı burunları..

Çok beğendim.. Çok güzel olmuş ki bu daha şiş hali.. Şimdi içine sinmeyen ne carsa zamanlar hepsi geçiyor merak etme. Senin adına çok sevindim :nazar:

Çok beğendim.. Çok güzel olmuş ki bu daha şiş hali.. Şimdi içine sinmeyen ne carsa zamanlar hepsi geçiyor merak etme. Senin adına çok sevindim :nazar:

çok teşekkür ederim canım ama inanki şu halini bile çok beğendim darısı isteyen herkesin başına :)

bandajlarım çıktı 12.gün bugün bandajsız fotolarımı ekledim özel albümüme :)

HLO, cok guzel gorunuyor. gule gule kullan. cok kalkik istemedin galiba degil mi? dogal duruyor cunku.
bir sorum var sana. hastanede yaninda refakatci kaldi mi? kalana ayri yatak mi veriyorlar? kendim kalsam idare edemez miyim dersin?

fotona da yorum yazmıstım ama tekrar belırtıyorum cok guzel olmuş burnusun gule gule kullan canım :) darısı olmak ısteyen herkesın basına dıyelım ,)

HLO, cok guzel gorunuyor. gule gule kullan. cok kalkik istemedin galiba degil mi? dogal duruyor cunku.
bir sorum var sana. hastanede yaninda refakatci kaldi mi? kalana ayri yatak mi veriyorlar? kendim kalsam idare edemez miyim dersin?

kaldı canım annem kaldı yalnız zor olur diye düşünüyorum canım insan yanında destek istiyor. Ameliyattan ilk çıktığında tuvalete gitmekte zorlanabilirsin başın dönüyor çünkü kalkınca.Kaldığın odada yatak olan rahat bir koltuk var refakatçi orada kalıyor. Burnum için evet kalkık değil doğal olmasını istedim canım bende memnunum açıkcası sonuçtan:)

fotona da yorum yazmıstım ama tekrar belırtıyorum cok guzel olmuş burnusun gule gule kullan canım :) darısı olmak ısteyen herkesın basına dıyelım ,)

çok teşekkür ederim canım seninkide öle :34:doktorumuz sağolun:)

Merhaba HLO oncelikle bana arkadaslik talebi gonderdigin icin cok tesekkur ederim canim.Bu arada cok buyuk gecmis olsun,ve senin adina burnusundan memmun kaldigin icin cok sevindim.
Bende Cemil bey ile Can Kopal arasinda gidip geliyorum,senin fotoraflarini cok merak ediyorum yanliz burdan mesaj sayim dolmadigi icin malesef bakabilme gibi bir ihtimalim yok,mumkunse bana onceki ve sonraki halinin resimlerini mailime gonderebilirmisin canim sana cok zahmet vermiyeceksem eger.
Mail adresimxxxxxx burdaki arkadaslarin sen de dahil resimlerine ve tecrubelerine cok ihtiyacim var karar verebilmek icin:18:,umarim beni kirmazsin.

Sevgiler :3:

Son düzenleyen: Moderatör:

slm cnm ne kadara oldun acaba:)

Back
X