- 23 Şubat 2012
- 1.874
- 15
- 358
evet canım ben de 500 grcık vermişim olsun ya vermeseydik de alsaydık çok üzülürdük buna da sukurgünaydın kızlar bende 400 gram vermişim geçen hafta verdiğm kiloyuda muhafaza ettiğim için kendimi başarılı sayiyorum
geçen hafta 67.400
bugun 67
süpersin yaa vallahı masallah canıımkızlar kilo bildirimimi yapıyorum
önceki kilo:65.2
şimdiki kilo:64.2
verilen kilo: 1kg
inşallah yağları eritmişizdir öyle umuyorum çünkü ölçülerim de 1-2 cm oynamış![]()
kilo ve hedefimiz aşağı yukarı aynı fehiye seni anlayabiliriyorum. Daha çok var diyorum ama gidenleri düşünüp sevinmemiz lazım sanırımBir de spor yaparken ya da aklıma geldiğince yağlarımın gittiğini kilo verdiğimi düşünüyorum. Kendimize olumlu telkinde bulunalım, motivasyonunu düşürme süpersin zaten
tatlım süpersin ya. mütavazılığına da cidden hayran kaldım yerim seni![]()
daha bünyen yeni alışıyor cnm menünü gördüm süperdi bu ayarda devam et. gördüğün kiloya da aldırma her zamnakinden az yediğin için kilo aldığını sanmıyorum. şişkinliktir o. kabızlık da büyük etken cidden menüne kayısı koymuşsun işe yarıyor cidden ben de oyle yapmıştım. form çayları da içebilirsin.
cidden son menünü beğendim o şekilde devam edersen haftaya birinci sen olacaksın emin ol
başarılısın tabi ki 400 gr az mı yarım kilo kıymayı canlandır gözünde vücudun o kadar hafiflemiş![]()
Kızlar başarıya giden yolda pes etmek yooooook. hedefimiz kilolar ileri:13:![]()
sağoll güzelim çok tatlısın