- 23 Şubat 2012
- 1.874
- 15
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gereksiz yıycek dediğin hangisi canım ?belkı kuçuk çıkolatadırAlıntı yapamadigim için toplu yorum yapıcam:)
Nurgül masallah sabah sabah vitamin dolmuşsun güzel ama
pqapa menunu çok begendim tek fazlalık 8 yerine daha az kofte olsa daha güzel olur,
Fehiye ya menün için tek diyebileceğim dağınık kalori olarak gayet iyi ama gereksiz yiyecek dolu bence daha sağlıklı şeylerle degistir:)
Kendi menüme gelince
Sabah biri ballı biri beyaz peynirli 2 dilim ekmek ve çay
Öğlen 1 kase çorba, 1 haşlanmış but, yarım porsiyon salata
Arada 2 mandalina
Akşam 1 kase çorba ve 6 kaşık yeşil mercimek yemeği
Resmi olarak perşembeyi geçmiş olsa da fikren hala perşembede olduğumuzu düşünerek kilomu bildiriyorum malesef 72 :-(
Bugün gün güzel geçti taki annem iş dönüşü apar topar kendi gününe götürene kadar:-D yine de çok kötü bi gün sayılmaz başlangıç olarak su içmemek en kotusu şu an için gün boyu dışarıdayim korkudan su içemiyorum içtiğim su 1 litreyi geçmez buna acil çözüm bulmalıyım :'(
kilo veren herkesi tebrik ederim alanlar da üzülmesin vericez inşallah![]()
Alıntı yapamadigim için toplu yorum yapıcam:)
Nurgül masallah sabah sabah vitamin dolmuşsun güzel ama
pqapa menunu çok begendim tek fazlalık 8 yerine daha az kofte olsa daha güzel olur,
Fehiye ya menün için tek diyebileceğim dağınık kalori olarak gayet iyi ama gereksiz yiyecek dolu bence daha sağlıklı şeylerle degistir:)
Kendi menüme gelince
Sabah biri ballı biri beyaz peynirli 2 dilim ekmek ve çay
Öğlen 1 kase çorba, 1 haşlanmış but, yarım porsiyon salata
Arada 2 mandalina
Akşam 1 kase çorba ve 6 kaşık yeşil mercimek yemeği
sabah:1sekersiz cay,2 haslanmıs yum(160)
ara:1portakal(50)
öğle:1 porsiyon tavuk pırzola(300)
ara:20gr çıkolata(100)
ara:2 sutlu kahve(105)
akşam:1 porsıyon et ızgara(300)
1015 kal ediyo ben fazla olduğunu düşünüyorum keske 950 yı gecmeseydi![]()
vay dağyolu menünle yakıyorsunmenu
sabah bir haşlanmış yumurta biraz peynir ve çerez 4 kaayısı çay
öğlen bir kase yogurt cacık bir meyve
akşam iki kase çorba
2 litre su 25 dk bisiklet
aldiğim kiloyu vermek için bugun çok az yedim
bence menün güzel nurgül of benim de içimden gelmiyor sormaşimdide benim dünkü menüm
sabah 2 mandalin 1 elma yarım muz
öğle 3k tavuklu patates yemeği 2k pilav 1 kase yoğurt
akşam 3 dolma ayran :))
spor yok hiçç içimden gelmiyor ya((
merhaba kızlar
bugünkü menüm
sabah 1 dilim ekmek bol çökelek bol maydanoz 3şekerli çay
bu ara kötüydüm ve kaldığım yerden devam sağlıklı beslenmeye
bundan sonra şeker yerine az bal kullanacağım kızlar
bol protein tüketeceğim
kendime geldim e kızdıktan sonra
öğlen 8 tane köfte yarım kase salata
ara yeşil çay
ara yogurt
akşam halen belli degil
hafta sonu dersanem var elimden geldiğince yediklerime dikkat edeceğim
kendinize ii bakın kızlar![]()
canım çokk geçmiş olsun lütfen bol bol meyve ye vitamin al dikkkat et salgın var çunkuhumeyracım 2 gündür ugramamış iyidir inşallah:26:
kızlar ben de dun menü yazamadım eşim grip oldu, ben de bugun çok halsizim ben de mi olacağım acaba :26:
dünkü menüm:
sabah: semizotlu börek , peynir, şekersiz çay
ara: 1 portakal
öğle: haşlanmış tavuk, yoğurt
akşam: 4 köfte, biraz makarna, yoğurt, domates salatası
ara: iki dilim portakal
canım çokk geçmiş olsun lütfen bol bol meyve ye vitamin al dikkkat et salgın var çunku
kızlar menülerinizi okudum tek tek çok güzel gidiyorsunuz maşallah :) benim menülerime gelince dengeli yemeye çalışıyorum kilo almayım yeter :) çünkü annem sağolsun bayağı güzel yemek yapıyor haliyle bende ayda yılda bir geldiğim için yiyorum :/ inşallah haftaya tam menülerimle yazıcam :/
Fehiyem cikolata ve kahvenin biri yerine mesela bi elma yeseydin daha iyi olurdu,
Safahat menün gayet iyi sabahki böreği diğer öğünlerde güzelce dengelemissn![]()
evet canım ya cidden mutlu oluyorum :) vicdan azabıda duymuyorumAfiyetler olsun cnm ye tabi anneciğinin yemekleriniBen de gittim yedim özlemişim ya mutlu oluyor insan
![]()
yarın daha çok dikkat edersin browni gibi şeyler yerine daha besleyici şeyler yersin daha iyi olur gibi :)sabah:1 şekersiz cay,2 haslanmıs yu(160),kk peynir(77),1domates(14)
ara:1 kuçuk brownı(152)öğle: 1 porsıyon tavuk köfte(300),1bardak ayran(77)
ara:1portakal(60)
akşam:boll salata(70)1bardak ayran(77)
ara:1 kahve(55)
toplamda 1042 kal ediyo bu ıkı gün sasırdım resmen 1000 i geçmezdim ya öff
geçmiş olsun sen de çok dikkat et kendine inşallah iyisindirhumeyracım 2 gündür ugramamış iyidir inşallah:26:
kızlar ben de dun menü yazamadım eşim grip oldu, ben de bugun çok halsizim ben de mi olacağım acaba :26:
dünkü menüm:
sabah: semizotlu börek , peynir, şekersiz çay
ara: 1 portakal
öğle: haşlanmış tavuk, yoğurt
akşam: 4 köfte, biraz makarna, yoğurt, domates salatası
ara: iki dilim portakal