5 ay oldu hala aynı o acı ne zaman gececek bilmiyorum
yok cıkmadım .:)
eski sevgiliyi unutma çabanı anlıyorumda hobereyyy ne oluyorki:26:
eski sevgiiliyi unutma calışmalarında kim bana yardımcı olur acabaa??
unutmaya çalışma. dibine kadar acını yaşa ve kimseyi yara bandı gibi kullanma. zira onunla da yürümüyor kalbine değen bir başkası çıkıncaya kadar
Neden unutmaya çalışmasın ki ? Sadece kendisine zarar vermiş olur. Yeni, değişik şeyler yapıp unutması gerekir. Hep onun hayaliyle mi yaşayacak kız ? Olmayacak Duaya da Amin diyemeyeceği için vazgeçmesi gerek. Yani benim düşüncem bu onu düşünüp bunalımlara gireceğine kendisini yenilemesi, başka şeylerle uğraşıp kafasını dağıtması gerekir.
Arkadaş başkasını yarabandı olarak kullanma demiş. Doğru da işe yaramaz çünkü, her yeni kişide eskiyi hatırlar. Hem hayatına soktuğu adama da yazık olur.
Unutmaya çalışmasın, acısını yaşasın ağlasın eğer kaçmazsa gerçekten tükenir hissizleşir ona karşı
Benim de böyle bi'ayrılık hikayem vardı ölüyorum sanmıştımArkadaşların çivi çiviyi söker demeleriyle hayatıma birini soktum ve 1 haftada 3 kez olmuyo dedim çünkü ne zaman sevgilim-miş gibi davransa gözlerim doluyodu, iyce eskiyi hatırlıyodum. Sonra ben bu evre eskimin mutlu fotolarına da baktım, ağladım da, bunalımdan bunalıma da koştum sonra bi'gün "O"nu gördüm şuan hayatımda olan adamı İyi ki bitmiş onu gördüğüm an eskisi bi'an olsun gelmedi aklıma . Konu sahibi de kendi gerçek aşkı bulduğunda görüp anlayacak, böyle unutmak için birini sokunca her türlü mutsuz olacağı gibi karşısındakini de mutsuz edecek.(bence )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?