hobereyyy!

Zaman en büyük yardımcıdır böyle vakalarda.
Acı hissetmez, uyuşmaya başlarsın yavaş yavaş.
O noktaya gelene dek inişli çıkışlı ruh hallerinden geçersin.
Sabır.

yok cıkmadım .:)

ister dene benimde 2 senedir hiç unutamadığım birisi vardı onu unutmak için başkalarıyla çıktım ama her ayrıldığım kişiden sonra o aklıma geliyodu sonunda karşıma beni sevdiğine inandığım birisi çıktı 2 senedir de onunlayım ve çokta çabuk unuttum :) yani kendine bi uğraş edin. başka şeylerle ilgilen yani illa git kendine bi sevgili bul demiyorum tabi

katılıyorum arkadaşa.çivi çiviyi söker.kafanın anlaştığı insanlarla takıl.gez.illa sevgili olmak zorunda değilsin.başka konular başka insan..kafanı dağıtırsın en azından.

eski sevgiliyi unutma çabanı anlıyorumda hobereyyy ne oluyorki:26:

bende cozemedim hobereyyyy ?? hehehehe

konuya gelince.. 5 sene once unutamadigim biri hala aklima geliyor.. arada bir gorurum..ilk askimdi.. en aci ne biliomusun evlendi..

ruyalarima giriyor bazen.. agliyarak kalkiyorum.. degmez diyorum kendi kendime.. o evli ve mutlu suan..

unutmak elde dgl.. okadar insan cikti karsima.. hala ruyalarimda..

unutmaya çalışma. dibine kadar acını yaşa ve kimseyi yara bandı gibi kullanma. zira onunla da yürümüyor kalbine değen bir başkası çıkıncaya kadar

eski sevgiiliyi unutma calışmalarında kim bana yardımcı olur acabaa??

önce kendine sen yardım etmelisin.kız arkadaslarınla mumkunse sevgılısız olanlarla tatil yaap alışverıs kıtap gez toz.ve iş ya da ders aşığı ol başarı seni güdümleyecektir.yeni uğras bul müzik dinleme aşk filmi izlemee kafanda büyütür eski aşkını.ortam değiştirmen de faydalı olur.bakım yap güzelleş kilo ver.yani yenilen! sil geç ve arkasından asla konusma.,Allaha ve ailene sığın.ben bunları yapmıştım. :)

unutmaya çalışma. dibine kadar acını yaşa ve kimseyi yara bandı gibi kullanma. zira onunla da yürümüyor kalbine değen bir başkası çıkıncaya kadar

Neden unutmaya çalışmasın ki ? Sadece kendisine zarar vermiş olur. Yeni, değişik şeyler yapıp unutması gerekir. Hep onun hayaliyle mi yaşayacak kız ? Olmayacak Duaya da Amin diyemeyeceği için vazgeçmesi gerek. Yani benim düşüncem bu onu düşünüp bunalımlara gireceğine kendisini yenilemesi, başka şeylerle uğraşıp kafasını dağıtması gerekir.

Arkadaş başkasını yarabandı olarak kullanma demiş. Doğru da işe yaramaz çünkü, her yeni kişide eskiyi hatırlar. Hem hayatına soktuğu adama da yazık olur.

Unutmaya çalışmasın, acısını yaşasın ağlasın eğer kaçmazsa gerçekten tükenir hissizleşir ona karşı

Benim de böyle bi'ayrılık hikayem vardı ölüyorum sanmıştımArkadaşların çivi çiviyi söker demeleriyle hayatıma birini soktum ve 1 haftada 3 kez olmuyo dedim çünkü ne zaman sevgilim-miş gibi davransa gözlerim doluyodu, iyce eskiyi hatırlıyodum. Sonra ben bu evre eskimin mutlu fotolarına da baktım, ağladım da, bunalımdan bunalıma da koştum sonra bi'gün "O"nu gördüm şuan hayatımda olan adamıİyi ki bitmiş onu gördüğüm an eskisi bi'an olsun gelmedi aklıma. Konu sahibi de kendi gerçek aşkı bulduğunda görüp anlayacak, böyle unutmak için birini sokunca her türlü mutsuz olacağı gibi karşısındakini de mutsuz edecek.(bence)

bende aşk acısı yaşadım tam iki sene bekledim neler cektim ama bir işe yaramiyor üzülmek.gencligini kimsenin arkasindan ağlayarak heba etme.senii sevicek deger verice başka erkeklerde olcaktir

Arkadaşım sakın başka birini hayatına alma hatasını yapma bu seni daha çok hırpalar ...

Facebook'u kapat insanların mutlu mesut sevgilileriyle eşleriyle mucuk mucuk halleri seni daha da üzer

Sevgilisi olan arkadaşlarla bir süre takılma kendini bekar kızlar grubuna ada

Mutlaka bir kursa falan git inanılmaz kafan dağılır ( fotoğraf , resim , dans vs vs )

Şehrindeki seminerleri söyleşileri fuarları takip et ve katıl

Paintball yap hırsını al patlat boyaları

Eski sevgili anılarını ve melankolini etraftakilere belli etme ya vah tüh edip daha da içini karartırlar ya da senden bir süre sonra sıkılırlar

Dram filmleri falan izleme slow müzik dinleme

Bu hayatta aslında en kolay unutulan şey eski sevgilidir ... Allah hastalık , ölüm , çaresizlik vermesin ... Yani bu dönem geçecek bunu bilerek şu günlerini daha az mahvetmeye çalış

benimde böyle bi vakam oldu . hiç bitmez sandım ne çektiğimi tahmin edemezsin . şimdi öyle üzülüyorum ki o zamanlarıma herkes derdi bak geçer gider sonra ne aptalmışım bu kadar üzülmüşüm dersin inanmazdım . şu an o öldüğüm insan defalarca geldi tık yok içimde zerre bişey kalmamış .
acımayacak dersem yalan söylerim ama amacımız en az acıyla atlatmak en hızlı şekilde . önce yapman gerek onu düşünmek için boşluklar yaratmaman kendine . ne biliyim sırf ağlamak için yatma yatağa ya da ayrılık şarkıları şu bu dinleme . kendine vakit ayır arkadaşlarına zamanı gelince birini seveceksin . ona alıştığında bi bakmışsın bitmiş gitmiş :)

Dedikleriniz doğru tabi benimde aynısı oldu bunuda belirtmiştim ama ben de ona git sevgili bul demedim başka şeylerle uğraş dedim

Hobareyyyy bi sevinc duygu göstergesi ama bu konuda anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…