Hobi amaçlı başladım belki harçlık çıkarırım..

NeKHBeT

Violet Is The Humblest Of Flowers :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
479
199
123
36
Kızlar selam,

Geçenlerde hobi amaçlı evde boncuk ıvır zıvır malzemelerle takı tasarımı yapmaya başladım. Ben olsam bunu alır mıydım diye düşünerek çokça güzel şeyler çıkarttım ortaya. Bu iş açıkçası hoşuma da gitti ama bunu ilerletmek istesem satışını nasıl yapabilirim? Böyle birşey yapıp satan ya da deneyimlemiş bir tanıdığınız varsa bilgi verebilir misiniz? Eğer isterseniz birkaç resim de atabilirim.

Teşekkür ederim :)

Bi komşumuz vardı incik boncuk satan yerlere satıyodu. Neredesiniz bilmiyorum ama ankarada suluhan çarşısına satıyodu

Bi komşumuz vardı incik boncuk satan yerlere satıyodu. Neredesiniz bilmiyorum ama ankarada suluhan çarşısına satıyodu

Ben de Ankaradayım. Malzemelerimi suluhan'dan aldım ama oraya satabileceğimi düşünmemiştim :) Instagram'da satsam mı acaba diye düşündüm. Becerebilir miyim bilemedim :)

Ben de Ankaradayım. Malzemelerimi suluhan'dan aldım ama oraya satabileceğimi düşünmemiştim :) Instagram'da satsam mı acaba diye düşündüm. Becerebilir miyim bilemedim :)
Olur neden olmasın dene. Suluhan çarşısına sor istersen. Birde komşumuz çok güzel farklı yapıyodu. Oradan boncukları veriyolardı ona göre yapıyodu kendinin gideri yoktu.

Konunun yeri burası değil ve dolayısıyla muhtemelen konun taşınacaktır. O yüzden bence alakalı bölüme tekrar açıp oraya fotoğraflar koyabilirsin. Ben de merak ettim :) Bol kazançlar.

Instagramda satış yapmak uzun soluklu bir şey.Hesabı açıp resimleri yüklediğin gün hemen sipariş yağmayacak ama zamanla çok başarılı olabilirsin.Bence bir hesap oluştur,düzenli olarak kontrol et,güncelle,dursun hesap orda zararı olmaz.Satış yapan hesapları incele,fotoğrafları nasıl çekmişler,satış usülü nasıl,kargosuydu ödemesiydi bunları öğrenmeye çalış.

Konunun yeri burası değil ve dolayısıyla muhtemelen konun taşınacaktır. O yüzden bence alakalı bölüme tekrar açıp oraya fotoğraflar koyabilirsin. Ben de merak ettim :) Bol kazançlar.

Teşekkür ederim. Bir dert olarak gördüm bunu :):) Ama taşınırsa ordan devam edeyim ben .. Umarım kusura bakmazlar.

Ayrıca birkaç resim ekliyorum.

Bende emzikaskisi satiyorum instagramda : emzikaskisi suan auda 200 300 lira kazaniyorum bu bile bana cok iyi gelior ve ben üniv. Mezunuyum eşim akademisyen fakat bulundugumuz sehirde calisma imkanim yok.Fakat satis yapmak icin böyle hesabi olurmak zaman aliyor ben 3 aydan sonra satis yapmaya basladim yani zaman aliyor. Tanitim yapman takipcileri cogaltman zaman aliyor.Ama şuanda arastirman gerekn bir taki söyliyim duydunmu bilmiyorum...Emzirme kolyesi Anne kolyeyi takiyor bebekte hem kolyeyle oynuyor hemde annesini emiyor.bi arastir derim şuan rövaşta o var

Teşekkür ederim canım. İnstagramda bir hesap açayım bari bir yerden başlamak lazım.

Güzeller hakikaten. Şimdi yaz mevsimi, gençlerin bol geçtiği caddeye bir tezgah koysanız bile satılır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…