Basligi okuyunca anladim kim oldugunu
Fitre konusuna sok oldum yalniz,kendisini dusurdugu durumu gectim,evlatlarini da zor duruma sokuyor kadin. Millet demez mi kazik kadar evlatlari var kadin fitre topluyor diye. Ayip etmis. Ama senin yapacagin bir sey de yok vicdansiz gelinsaliver gec ipini ogullari dusunsun
Taşınmazlar onun üstüne mi ?
Tuhaf bir Kişilik
Sorma bizim ailelerde de var azicik kafadan kontaklik. Benim ailem de hala kaynanani ara falan diyor bana,yahu oglu gorusmuyor ben arayip napam kadiniya canım benim ailem bile bizi suçluyor.
işte annenizle ilgilenin, yazık kadıncağıza diye
Sorma bizim ailelerde de var azicik kafadan kontaklik. Benim ailem de hala kaynanani ara falan diyor bana,yahu oglu gorusmuyor ben arayip napam kadini
Kv rahatsiz , bazi insanlar boyle oluyor maalesef , kac yasinda goha?
Bi psikologa falan goturseniz aninda cozer onu psikolog
Ya gecmisinde cok fakirlik cekmistir yada asiri cimridir para harcayamiyordur
Anladim , o zaman umursamayacaksinizbence çile çekmeyi seviyor.
canım şöyle ki, ben çok üstüne düştüm bu konunun, hatta herkesin içinde dedim ki benim annem olsa ben bu koşullarda yaşamasına izin vermem, ama artık böyle sanki ben mal düşkünü gibi görülmeye başladığımı hissettim. Hani evin küçük oğlu her şeyi sattırır da anasını kandırır yer ya paraları, bakışlardan onu hissettim. O yüzden karışmıyorum artık. Psikoloğa götürmeyi teklif edemem o sebeple.
He herkes egri olsun ama biz dogru olalim. Dogru da neye gore kime gore yani? Hic isim olmaz diyorum her telefon gorusmemiz annemin alinmasiyla sonuclaniyoraynen,
aman siz doğruyu yapın.
niye manyak mıyız biz.
senin annen de benimkiler gibi verici, aman bizden gitsin de herkes iyi olsun kafasında.
Ama olmuyor işte.
ya o değil de aklıma geliyor,
şimdi fitre veren kadın bilse sence haram etmez mi? düşünsene fakir diye yardım ediyorsun, kadın malına kıyamadığı için yemeyengillerden.
Valla işiniz zor.
Öyle alışmış öylede gidecek muhtemelen.
Bu saatten sonra değişebileceğini sanmıyorum,yaşlılar sabit fikirli oluyorlar zaten,kolay kolay kendi doğrularından vazgeçmiyorlar.
Fitre konusu çok can sıkıcı ama.
Sonuçta ihtiyaç sahibi birine gitse ne makbule geçerdi. Veren de üzülur bilse durumu.
Anladim , o zaman umursamayacaksiniz
Millet de ne derse desin
Senin yuzune soyleyene yapistirirsin cevabi
He herkes egri olsun ama biz dogru olalim. Dogru da neye gore kime gore yani? Hic isim olmaz diyorum her telefon gorusmemiz annemin alinmasiyla sonuclaniyorsinir oluyorum valla arayasim da gelmiyor.
Amanin fitre veren kadin da guya hayir yapmis kendince yazik ogrenirse duser bayilir bence. Ne buyuk utanc kaynanan acisindan. Da o farkinda degilse yapacak bir sey yok tabii
Yeme icme konusunu anlamadim
milleti boş vereyim de o evde yediğin içtiğin ne olacak milana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?