Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlar, büyü bozdurmak için hoca arıyorum, çok araştırıyorum yorumları okuyorum ama en sonunda hepsinin sahtekar olduğunu öğreniyorum. önerebileceğiniz hoca var mı acaba çok acil :'(
merhaba kızlar, büyü bozdurmak için hoca arıyorum, çok araştırıyorum yorumları okuyorum ama en sonunda hepsinin sahtekar olduğunu öğreniyorum. önerebileceğiniz hoca var mı acaba çok acil :'(
Eğer böyle bir konuda yardım almak istiyorsan tanıdığım ve bütün tanıdıklarımdan onay alan birini biliyorum .. danışmak ve konuşmak istersen yardımcı olmak adına tel numarasını atabilirim :)
Eğer böyle bir konuda yardım almak istiyorsan tanıdığım ve bütün tanıdıklarımdan onay alan birini biliyorum .. danışmak ve konuşmak istersen yardımcı olmak adına tel numarasını atabilirim :)
Evet ya artik ders olsun herkese de dusmesin kimse bu sacma tuzaklara. Bir girin mesajlarina falan bakin uye olur olmaz cok iyi biri telefonu vereyim diyen kisiden ne beklenir ? Kimse düsmesin sunlara