Hoca arıyorummm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba

Hanımlar fal büyü vs günah farkındayım ama bana, acil üzerimizde bir şey var mı diye sorabilecegim bir hoca lazım telefon varsa onerebileceginiz biri varsa yardımcı olur musunuz? Ailecek tuhaf durumlar yasiyoruz Allah rızası için bize birini önerin.
Hocaların hepsi direk size üzerinizde büyü var derler sağlam bir para koparmak ve sürekli gitmeniz için. Allahın, ol dediğini kimse bozamaz, olmaz dediğini de kimse olduramaz. Büyüye falan inanmayın derim. Para tuzaklarına da düşmeyin. Nas felak okuyun hiç birşey sizi allahın ayetlerinden daha iyi koruyamaz

Merhaba

Hanımlar fal büyü vs günah farkındayım ama bana, acil üzerimizde bir şey var mı diye sorabilecegim bir hoca lazım telefon varsa onerebileceginiz biri varsa yardımcı olur musunuz? Ailecek tuhaf durumlar yasiyoruz Allah rızası için bize birini önerin.

Gel kardeş bakayım ben

1659623612106.webp

Hocaların hepsi direk size üzerinizde büyü var derler sağlam bir para koparmak ve sürekli gitmeniz için. Allahın, ol dediğini kimse bozamaz, olmaz dediğini de kimse olduramaz. Büyüye falan inanmayın derim. Para tuzaklarına da düşmeyin. Nas felak okuyun hiç birşey sizi allahın ayetlerinden daha iyi koruyamaz
Kesinlikle haklısınız güvenmek zor o nedenle belki burada bulurum diye yazdım. Bir şey bulduk evde kim neden koydu öğrenmek istiyoruz durum bu. Yoksa sürekli okuyoruz zaten

Merhaba

Simdi gelir carparlar bekle cagiralim Kazen Kazen Mune Mune

Dış fircasina sürelecek akıl olsa sizde..
Neyse vazgeçtim.
Acaba yanlış mi yazdın ?
Koca ariyorim yazacaktın da hoca arıyorum mu yazdın.
O bile bundan daha makbule geçerdi

Merhaba

Cevap veriyorum uzerinizde bir kara bulut var. 3 vakte kadar banlanacaksiniz.

Size adnan hoca gibisi lazımdı sanırım. Kendisi hapishanede maalesef mensure ablacim:KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X