Hoca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hacılı hocalı konular yasak.
Ama gider ayak bir iyilik yapmak isterseniz; terkip almak ne demek oluyor anlatabilirsiniz.
Ve bir doktor çare bulmadıysa, insan başka doktora gitmeli. Bunun başka yolu yok.

Bolca sabır dua inançla kendin el ac Allaha . Benim kuzenim epilepsi hastası ama çaresi yok zaten sürekli ilaç kullanmak zorunda diye biliyorum

Merhaba esimin epilepsisi var bunun icin hocaya gidip terkip alsak olur mu kafamda deli sorular .atikalide zeynep hanim varmis
Git canım okuyup üflesin kocanı kesin iyileşir. Hatta gitmişken kendini de okut üflet

Son düzenleme:
Kukrimin-z bitkisel takviye kullanın. Epilepsi nöbetlerini azaltıyor tedaviye yardımcı

A

Araba kullanmak istiyor
araba da kullanmayıversin yani şart değildir diye düşünüyorum. başa gelen çekilir, hayatını bu hastalığa göre şekillendirmek zorunda. yani bi hoca ne yapabilir de eşin araba kullanabilir hale gelebilir? akıl var mantık var, düşününce sen de doğru sonuca ulaşacaksın.

Benimde unrumda degil kullanmamasai ama o uzuluyo
de umrum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…