Komik değil de kırıcı sözlerini hatırlarım ben.
Sınıftakilere moronlar,kalaslar deyip duran hocamız vardı.:mymeka:
İlkokulda Fen Bilgisi dersinde.Küçücük çocuklara
aklıma gelen sadece şu bizim sınıftan biri at gibi kişnedi hoca kim o gerizekalı dedi onu yapan çocukta istifini bozmadan hocam aramızda iç güdüsel sesler çıkaranlar var dedi hoca da iç güdüsel sesleri kim çıkarır peki hayvanlar çıkarır dedi :roflol:
lisede edebiyatçımz öğretmen masasna yaslanmıştı. masa da çürüktü yamuktu filan kadın yaslanınca çökmüştükaydirigubbakcemile3 kadın çok utanmıştı aa ben kırdım diye
bi sonraki ders tarihçi geldi. masa kırık. 'hangi eşşoğlueşek kırdı lan bu masayı' dedi:1shok::roflol:
hepimiz .... hocaaaa diye söyleyince adam mosmor olmuş nasıl çevirceğini bilememişti:roflol:
lisede edebiyatçımz öğretmen masasna yaslanmıştı. masa da çürüktü yamuktu filan kadın yaslanınca çökmüştükaydirigubbakcemile3 kadın çok utanmıştı aa ben kırdım diye
bi sonraki ders tarihçi geldi. masa kırık. 'hangi eşşoğlueşek kırdı lan bu masayı' dedi:1shok::roflol:
hepimiz .... hocaaaa diye söyleyince adam mosmor olmuş nasıl çevirceğini bilememişti:roflol:
arkadaşlar hocalarınızın söylediği unutamadığımız, çok güldüğümüz cümleleri yazalım hatırladıkça veya oldukçakaydirigubbakcemile5
lisedeki biyoloji hocamız sınıfın arkasındaki elele çifti görünce: geldi bahar ayları coştu gönül yayları demişti
"gelir bahar ayları gevşer gönül yayları" bahar aylarında ben de "aman işi sıkı tutun" anlamında çok kullanırım bu deyimi...öğrencilerimin de çok hoşuna gider pek eğleniriz...günün birinde bir öğrencim biryerlerde bizimde bir hocamız vardı........diye bahseder mi acaba benden bilmiyorumkismile
"gelir bahar ayları gevşer gönül yayları" bahar aylarında ben de "aman işi sıkı tutun" anlamında çok kullanırım bu deyimi...öğrencilerimin de çok hoşuna gider pek eğleniriz...günün birinde bir öğrencim biryerlerde bizimde bir hocamız vardı........diye bahseder mi acaba benden bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?