Hocam dış gebelik değil rahim içi gebelikmiş!

ertorun

Kün Feyekun
Kayıtlı Üye
24 Mart 2015
297
209
48
Sayın Hocam sizin dediğiniz gibi devamlı beta hgc değerlerim kontrol edildi. ve ultrasında da küçak bir kese göründü. 4 nisandan beri çok az yükselen değer perşembe günü düşüşşe geçti ilaç verilerek düşmesi sağlandı. Halen kanamam ve ağrım var.

Hocam şimdi ben size ne zaman geleyim. Tedaviye ne zaman başlayım. Hikayemi size uzun uzun anlatmıştım. Nekadar beklelem gerek tüp bebek için. Tabi ben genetik taramalı istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Sayın Hocam sizin dediğiniz gibi devamlı beta hgc değerlerim kontrol edildi. ve ultrasında da küçak bir kese göründü. 4 nisandan beri çok az yükselen değer perşembe günü düşüşşe geçti ilaç verilerek düşmesi sağlandı. Halen kanamam ve ağrım var.

Hocam şimdi ben size ne zaman geleyim. Tedaviye ne zaman başlayım. Hikayemi size uzun uzun anlatmıştım. Nekadar beklelem gerek tüp bebek için. Tabi ben genetik taramalı istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar : ilk adetınızın 2. veya 3. günü var olan tüm tetkıklerınız ıle gelmenız uygun olur. Geldıgınızde yapılacak ultrasonografı ıle rahım ve yumurtalıklarınızın durumu kontrol edılerek tedavı surecı hakkında bılgılendırıleceksınız.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.