hocam genetık sonuclarım cıktı lutfen yorum yaparmısınız

ALYA_DUA

21.05.2014 CANIM BABAM...
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
3.612
2.069
448
37
hocam benım bebek kaybım kurtajım var ve 2 yıllık evlıyım cocugumuz olmuyor bende polıkıstlık over esımde morfolojı 2 cıktı tub bebege baslıycaz ve oncesınde butestlerı yaptırdık doktorum anadolu yakasında ve ben bazı nedenlerden dolayı karsıdayım 15 gun gosteremıycam sonuclarımı yorumlarmısınız lutfen hocam tesekkur ederım cevabınızı beklıycam... Hocam ben bırde ıtp aytıpi tıronbosıt hastasıyım son 6 yıldırdegerlerımde dusukluk olmadı degerlerım gayet ıyıcıkıyordu...
IMG_0889.webp
IMG_0890.webp
IMG_0888.webp

Son düzenleme:
tıronfolı panelınde sorun var sankı elım kolum baglı gösteremıoyorumda doktora benmı yanlıs anlıyorum acaba hocam daha ıyı bılır ınsallah tez zamnada yorumlar amınnn

tıronfolı panelınde sorun var sankı elım kolum baglı gösteremıoyorumda doktora benmı yanlıs anlıyorum acaba hocam daha ıyı bılır ınsallah tez zamnada yorumlar amınnn
Bana dusmez aslinda ama kanda pihtilasma ile ilgili problem var. Bu nedenle oncesinde muhtemelen kan sulandirici kulkanmaniz gerekecek

Yok canım devlet hastanesınde yaptırdım ınsallah cumlemız bebeklerımıze kavuşalım inşallah

C
Bana dusmez aslinda ama kanda pihtilasma ile ilgili problem var. Bu nedenle oncesinde muhtemelen kan sulandirici kulkanmaniz gerekecek
Çok tesekkur ederım canım ınana meraktan ıcım ıcımı yıyor ınan cok tesekkur ederım allah razı olsun

Trombofili panelindeki testler kan pihtilasmasiyla ilgili faktorlerdir. Heterozigot tasiyici (orta risk diyelim)homozigot ise risk grubudur. Kisa sure oncewine kadar boyle bir merkzde o kromozom analizlerini yapiyodum. Ordan anladim
Cvp için tşkler. Ben de bu testlerden yaptıracağim da öğrenmek için sordum. ;-)

hocam inşallah tez zamnada cevap verırı cok yogundur ama sonucları cok merak edıyorum

hocam benım bebek kaybım kurtajım var ve 2 yıllık evlıyım cocugumuz olmuyor bende polıkıstlık over esımde morfolojı 2 cıktı tub bebege baslıycaz ve oncesınde butestlerı yaptırdık doktorum anadolu yakasında ve ben bazı nedenlerden dolayı karsıdayım 15 gun gosteremıycam sonuclarımı yorumlarmısınız lutfen hocam tesekkur ederım cevabınızı beklıycam... Hocam ben bırde ıtp aytıpi tıronbosıt hastasıyım son 6 yıldırdegerlerımde dusukluk olmadı degerlerım gayet ıyıcıkıyordu...Eki Görüntüle 1343235 Eki Görüntüle 1343234 Eki Görüntüle 1343233
Merhabalar : bay - bayan karyotıp analızınız normal . Trombofili denılen pıhtılaşma panelınde pıhtılaşmaya meyil oldugunu görmekteyiz. Bu testler düşüklerden tek basına sorumlu olmamakla bırlıkte tekrar eden gebelık kayıplarında sorumlu tutulabılen mınor faktorlerdır. Tedavısı kan sulandırıcı iğne ve haplar ıle mumkun olmaktadır. Daha detay bilgi ve sorularınız var ıse 0533 580 14 81 nolu telefondan aramanız halınde bizimle görüşebilirsiniz.Bol şans dilerim.

Back
X