Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar : sperm test sonucunda morfolojık degerlendırme yapılmamıs ancak dıger degerler normal gorunuyor.sızın hormonal degerlendırılmenızde fsh degerınız 9.2mlU/ml olması yumurtalık rezervınızın amh hormon degerı ve yapılacak usg ıle degerlendırılmesı gerektıgıne ısaret edıyor.Yumurtalık rezerv tayininde kullanılan en hassas metodlar ;ultrasonografi ile ıle sag ve sol yumurtalıktakı antral follıkul(3-9mm capındakı yumurta kesecıklerını saymak) sayımı yapmak ve kanda AMH (antımullerıen hormon ) bakmaktır. fsh hormon duzeylerı de yumurtalık rezervını gosteren bır dıger hormondur. fsh duzeylerı 8-10 mlU/ml nin üstüne cıktıkca over rezerv azalmasına işaret etmektedir.
Daha fazla bılgı için bize muracaat edebılırsınız.Bol şans dılerım.
Hocam ultrasondan baktı hiç bir sorun yok dedi ve klomen verdi kulandim sonuç negatif malesef hiç bir sorun yokken hamile kalamiyorum sizce ne gibi tedavi uygulama lazım
Hocam ultrasondan baktı hiç bir sorun yok dedi ve klomen verdi kulandim sonuç negatif malesef hiç bir sorun yokken hamile kalamiyorum sizce ne gibi tedavi uygulama lazım
Merhabalar : üreme ile ilgılenen deneyımlı bır hekım tarafından degerlendırılmenız yararlı olur. Adetınızın 3. gunu fsh,lh,e2, amh hormonlarınıza baktırıp sonucunu bızımle paylasmanız yararlı olur.Rahım tup fılmı ve hormon sonuclarınıza gore nasıl bır yol ızlenmelı karar verılecektır.
Daha fazla bılgı için bize muracaat edebılırsınız.Bol şans dılerım.