Hocama ilgi duyuyorum

birboslukta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
489
22
103
28
Herkese merhaba direksiyon hocam 31 yaşında erkek ben 24 yaşındayım hocama aşırı ilgi duymaya başladım sürekli hayal kuruyorum onu düşünüyorum evlendiğimizi falan, derste şakalaşıp hafif flörtleştiğmiz oluyor ama sonuçta mesafeyi koruyor, alfa tip erkek hiç evlenmemiş şimdiye kadar nedenini bilmiyorum ona nasıl açılabilirim ya da bi tavsiyenz var mı ya da aranızda böyle bi durum yaşayan var mı varsa olaylar nasıl gelişmişti

Herkese merhaba direksiyon hocam 31 yaşında erkek ben 24 yaşındayım hocama aşırı ilgi duymaya başladım sürekli hayal kuruyorum onu düşünüyorum evlendiğimizi falan, derste şakalaşıp hafif flörtleştiğmiz oluyor ama sonuçta mesafeyi koruyor, alfa tip erkek hiç evlenmemiş şimdiye kadar nedenini bilmiyorum ona nasıl açılabilirim ya da bi tavsiyenz var mı ya da aranızda böyle bi durum yaşayan var mı varsa olaylar nasıl gelişmişti
şimdiye kadar evlenmemiş dediğiniz zaten 31 yaşında adam , evde kalmış değil ki daha yeni yeni evlenmeyi düşünmelik yaş erkek için. :KK76: adamdan hoşlandığınız için hareketlerini yanlış anlayabilirsiniz,mizacı böyledir belki.Eğer niyeti varsa o size adım atar.ille ben adım atıcam diyorsanız dersler bittikten sonra sosyal medyadan bulup ekleyin.

Senin yuzunden işsiz gibi alfa tipi erkek arattim :işsiz:bunun betasi da varmis ya :KK70:

😅 Alfa erkek ne yapayım. Dayanamadım sosyal medyadan ekledim..tek bildiğim aklımdan çıkmadığı hatta kendime acı verecek derecede düşündüğümü farkettim.. Sanırım bende değersizlik düşüncesi var o yüzden beni sevmeyeceği ihtimalini çok düşünüyorum. Etrafımdaki çoğu insan standartların üstünde bir güzelliğin var diyor ama ben hala reddedilme korkusuyla yaşıyorum açılıp açılmama konusunda gidip geliyorum

Back
X