- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
Nasıl yapacağım haftanın altı günü görüyorum onu
2.dönem farklı bir öğretmenle devam ederek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yapacağım haftanın altı günü görüyorum onu
Ayirmiyorsun tabiki. İstemeden ona dogru meyilin artiyor. Farkindasin da. Onun da sana esiyle alakali sorunlarini anlatmasi cok gereksiz ve de iyi niyetli degil. 37yasindaki hicbir erkek ogrencisine ozel sorunlarini anlatmaz. Bu ogretmeninin niyeti iyi degil. Sakin ona kapilip da gitme. Gorme konusma. Arkadas da abi de olamaz asla bulundugunuz konumlar itibarıyla bu mumkun degil zaten. Farklı kulvarlardasınız. Akıllı bir kızsın. Durumun da farkındasın. Aklını karıstırma.İlerletme burda kal okulunu güzelce bitir.Iyi de ben onu eşinden ayirmaya çalışmıyorum ki ya da ona bir şeyleri belli etmeye ayni sekilde o da bana karşı yanlış bir davranışta bulunmadı zaten 37 yaşında adam asla ikimiz tarafından da o çizgiyi aşacak bir hareket çıkmadı
Iyi de sorunu sadece bana anlatmadi ki sinif ortaminda yapilan bir konsumaydi mizah amaçlıydi üstelikAyirmiyorsun tabiki. İstemeden ona dogru meyilin artiyor. Farkindasin da. Onun da sana esiyle alakali sorunlarini anlatmasi cok gereksiz ve de iyi niyetli degil. 37yasindaki hicbir erkek ogrencisine ozel sorunlarini anlatmaz. Bu ogretmeninin niyeti iyi degil. Sakin ona kapilip da gitme. Gorme konusma. Arkadas da abi de olamaz asla bulundugunuz konumlar itibarıyla bu mumkun degil zaten. Farklı kulvarlardasınız. Akıllı bir kızsın. Durumun da farkındasın. Aklını karıstırma.İlerletme burda kal okulunu güzelce bitir.
Sen ne diyorsun ya değişik?hocanla bu yaşta herhangi bir şey yaşaman hocanın hapse girmesine ve orada hapistekiler tarafından öldürülmesine sebep olacaktır. çünkü toplumumuz bu konuda çok duyarlı. hatta sen 18 yaşını geçsen bile öğrencisine kötü gözle bakan bir öğretmene kimse iyi gözle bakmaz.
Ya siz neyden bahsediyorsunuz böyle bir şey söz konusu bile değil üstelik o kadar iyi niyetli bir insan ki du an bu konuyu buraya açarak onu bu duruma soktuğum için o kadar pişmanım ve utandım ki bir kere her şeyden önce o evli bir adam üstelik de öğretmenim neden olmayacak şeyler sokuyorsunuz aklıma yardım istedim nifak tohumları değilhocanla bu yaşta herhangi bir şey yaşaman hocanın hapse girmesine ve orada hapistekiler tarafından öldürülmesine sebep olacaktır. çünkü toplumumuz bu konuda çok duyarlı. hatta sen 18 yaşını geçsen bile öğrencisine kötü gözle bakan bir öğretmene kimse iyi gözle bakmaz.
Teşekkür ederim en yapıcı olan konuşma sizinki çünkü benim ondan hoslandigim ya da ayartmaya çalıştığım yok şu an kendimden cok utandım Hocamın da farklı şeyler düşündüğünü sanmıyorum ve aileme bu durumu anlatamiyacagim için ondan ders almaya devam etmek zorundayım çünkü isinde çok iyiHayranlikla hoslantiyi karistiriyor olabilirsin.Yasin kucuk bu yaslarda hayranlik olabilir insan dalga gecer eglenir.Ama bu siniri asmamali ogretmenin de seni kullanabilir dikkat et yasitlarinla vakit gecir ve baska bir ogretmenden ders al.
Ailen acisindan dusunuyorsan ders hakkinda bahane bulabilirsin hocani kotulemeden.Ornegin hocanin anlatma tarzi bana uymuyor gibi.Ama kafanda bitirdiysen almaya devam et ve kendini koru canim cunku insanlar kurnaz ve bencil olabiliyor kirilabilirsin ilerde bunu daha iyi anlarsin.Teşekkür ederim en yapıcı olan konuşma sizinki çünkü benim ondan hoslandigim ya da ayartmaya çalıştığım yok şu an kendimden cok utandım Hocamın da farklı şeyler düşündüğünü sanmıyorum ve aileme bu durumu anlatamiyacagim için ondan ders almaya devam etmek zorundayım çünkü isinde çok iyi
Iyi de sorunu sadece bana anlatmadi ki sinif ortaminda yapilan bir konsumaydi mizah amaçlıydi üstelik
değişik mi geldi size?Sen ne diyorsun ya değişik?
bana eşiyle arasındaki sıkıntıları anlatır