Hocama sevdigimi nasil soylerim ??

meleksdc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2014
14
1
0
İstanbul
Hocama ondan hoslandigimi soyleyecegim karne gunu.Kesin karar verdim onu sevdigimi dusunuyorum iki gundur aklimdan cikmiyor istahim kaciyor kalbime agirlik cokuyor.Soylecegimde isin kotusu evli .Nasil soyleyebilirim lutfen vazgec demeyin kararliyim.inandirici degilse yorum yapmayin zorlayan yok!!

Son düzenleme:
Sana şimdi ben bişey derdim ama neyse!!!!
Kızım senin evli adamla işin ne? Rahat bırakın şu evli adamları ya. Ki adamın sana olumlu tepki vereceğini sanıyorsan avucunu yalarsın
Hoşlanabilirsin, o yaşlardaki kalp çarpıntıları çok güzeldir; ama platoniktir gelir geçer. Söylersen çok pişman olursun.

Hocama ondan hoslandigimi soyleyecegim karne gunu.Kesin karar verdim onu sevdigimi dusunuyorum iki gundur aklimdan cikmiyor istahim kaciyor kalbime agirlik cokuyor.Soylecegimde isin kotusu evli .Nasil soyleyebilirim lutfen vazgec demeyin kararliyim.

Hee söyle siz beraber olun eşini boşasın seni alsın snra bi öğrencisi daha sevsin seni boşayıp onu alsın çok eğlenceli olur dimi

Hocama ondan hoslandigimi soyleyecegim karne gunu.Kesin karar verdim onu sevdigimi dusunuyorum iki gundur aklimdan cikmiyor istahim kaciyor kalbime agirlik cokuyor.Soylecegimde isin kotusu evli .Nasil soyleyebilirim lutfen vazgec demeyin kararliyim.

Aslı Aslan olayını okumanı tavsiye ederim sana..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şu konular neden bana inandırıcı gelmiyor acep

o değil hocalarla kafayı bozmus sevgili üye bir konuda hocası sapıklık yapıyor diğerinde başka hocayı konu sahibi seviyor
bu nasıl okul böyle ya

Bir de hiic inandırıcı degilsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o değil hocalarla kafayı bozmus sevgili üye bir konuda hocası sapıklık yapıyor diğerinde başka hocayı konu sahibi seviyor
bu nasıl okul böyle ya

Sen hele bi atan..
Bir öğrenci tarafından böyle bir olaya maruz kalınca görürüm ben seni

Sen hele bi atan..
Bir öğrenci tarafından böyle bir olaya maruz kalınca görürüm ben seni

kızım agzından yel alsın deme öyle şeyler Allah korusun

ama aynı kişi hem bir hoca tarafından sapıklıga ugrayıp hem başka hocayı seviyorum diye 2 konu acıyor bir günde
inandırıcı gelmiyor

Şimdi birşeyler diyeceğim de sonra da suçlu biz oluyoruz konuştuğumuz zaman !!

Ar damarın mı çatladı kızım senin? Ne bekliyorsun ? Hocan karısını boşayıp sana aşkını ilan edip, seni mi alacak kendisine kadın diye? Bu mu hayallerindeki yaşantın? Ne kadar çirkin düşünceler içerisindesin. Senin bu yaptığını babana yapsalar? İlerde evlenirsen kocana yapsalar? Ayıp değil mi durup düşünmüyor musun hareketinin saçmalığını? Allah ıslah etsin sizi. Küçüksün düşünemiyorsun diycem ama maşallah akıllar her türlü şeye çalışıyor yani !

Allahım ya sinirden ellerim titremeye başladı şuan. El kadar kızlar bile bu düşüncelere kapılıyorsa, koca koca kadınlar neler yapmaz? Kocalarımızı cam fanuslarda mı saklayalım arkadaş, ne istiyorsunuz insanlardan anlamıyorum ! Yazık yazık !

Bu bahsettigim ayni hoca

güzelim sen şaka mısın?
hem seviyorum sevdiğimi söyleyecegim diyorsun hem şikayet edeceğim diyorsun

gidin başka yerde oynayın

Son düzenleme:

Dur bismillah daha yeni geldim okumadım diğer konularını..
Benim başıma gelmez diye bakmıycan bro.. Güzel bir öğretmensin o yüzden dedim yani..

Bana da inandırıcı gelmiyor ..
Hocaları birbirine düşürmese bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…