Bende öğretmenlik yapıyorum bir öğrencim bana da aynı şekilde aşık olduğunu itiraf etti nişanlı olduğumu bildiği halde.Çocuğum ufacık veletlersiniz yaşıtlarınız bitti biz kaldık.Bunu duyduğum anda çektiğim azabı sıkıntıyı anlatamam.Ben mi yanlış bir hareket yaptım.Bu çocuk neyden umutlandı diye kendimi yedim bitirdim.En son müdür beyle paylaştım.Rehberliğe gönderdi vs vs.Şuanda da tekrar umutlanmasın diye uzak duruyorum.Çok yıpratıcı bir durum.Kızım sana tavsiyem madem hocanı çok seviyorsun zarar vermemek üzmemek için kendine sakla.İş hayatını da mahvediyorsunuz insanın böyle.Sonunda hocan suratına bile bakamayacak umutlanma diye.Gereksiz atraksiyonlara girmeyin.Ailevi problemleriniz varsa psikolojik destek alın.Yaşıtınız birsürü arkadaşınız var.Bu duyguları yaşamanız gereken kişiler onlar.Kızdırma kimseyi 2 yıl sonra gülerek hatırlayacağın komik bir anı için boşuna hocanı huzursuz etme günah...
Canım eğer sen gerçekten bunları yaşıyorsan bir psikoloğa git. Başta şikayet edeceğim dediğin adama açılmaktan söz ediyorsun. Adam ne yapsın seni allah aşkına öğretmenin o senin? Cidden bence problemlerin var öğretmenine açılacağına git bi psikoloğa açıl da çare bulsunlar. Ayrıca lise 3 öğrencisisin yazık ülkenin gençliğine, otur ders çalış, kendini geliştirecek bi iki kitap oku. Sonra kendi yaşıtlarınla gez toz, yaşıtlarına aşık ol gidin beraber hamburgercide falan oturun. 24 oldum daha bi hocama aşık olmuşluğum yok, hiç anlamıyorum yani...
Heee ben de psikolog önerdim zaten, di mi ama hocaya açılacağına psikoloğa açılsa oh mis Ama bilemedim iki konusu var sadece. İkisi de bugün açılmış ve birinde hoca sapık şikayet edecekmiş, bunda da hocaya aşık...Kişilik bunalımı falan zaar
Heee ben de psikolog önerdim zaten, di mi ama hocaya açılacağına psikoloğa açılsa oh mis Ama bilemedim iki konusu var sadece. İkisi de bugün açılmış ve birinde hoca sapık şikayet edecekmiş, bunda da hocaya aşık...Kişilik bunalımı falan zaar