merhabaa. ben 24 yaşındayım ve bu sene üniversite sınavına tekrar girmye karar verdim. bu benim ikinci üniversitem olacak tabiki kazanabilirsemm. neyse bunun için dersaneye yazıldım ve oradaki tarih hocama aşık oldum. çok saçma dediğinizi duyar gibiyim. ama okadar çaresiz kaldım ki artık kimslere anlatamadığım derdimi tanımadığım insanlarla paylaşmak istedim belki sizin yardımınız olur. hocam 30 yşında ve 6 ay önce nişşanlısından ayrılmış. neden ayrıldığını bilmiorum. beşiktaşlı. hakkında bildiğim belirgin özellikler bunlar. onun dışında şakacı bi mizacı alıngan bi yapısı var. çok bilgili. beni kndine hayran bırakan yanıda bu oldu zaten:) benim yaşım diğer öğrencilere göre daha büyük olduğu için bana daha farklı davranıyor daha başka ilgileniyor. ilgisi çok hoşuma gidiyor. önceden hiç tarih çözemesken şimdi baya baya çözmeye başladım. napmam gerektiğini bilmiorum. ve hocanın ilgisi olup olmadığını da bilmiuorum. sonuçta öğrenci olarak görebilir beni ama ben hem çalışıp hem okuyorum yani ekonomik özgürlüğüm zaten var öyle küçük görürmü bilememsizce napmalıyım? ufak bi hediye alsam die düşündüm çok mu saçma olur. ilgimi hem farketsin istiorum hemde çok korkuyorumm. lütfenn yorumm yapın. neyapmalıyım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?