hocamaa aşığımmm:((( lütfenn yardım edinnn!!

sadgirl_

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
41
0
16
Ankara
merhabaa. ben 24 yaşındayım ve bu sene üniversite sınavına tekrar girmye karar verdim. bu benim ikinci üniversitem olacak tabiki kazanabilirsemm. neyse bunun için dersaneye yazıldım ve oradaki tarih hocama aşık oldum. çok saçma dediğinizi duyar gibiyim. ama okadar çaresiz kaldım ki artık kimslere anlatamadığım derdimi tanımadığım insanlarla paylaşmak istedim belki sizin yardımınız olur. hocam 30 yşında ve 6 ay önce nişşanlısından ayrılmış. neden ayrıldığını bilmiorum. beşiktaşlı. hakkında bildiğim belirgin özellikler bunlar. onun dışında şakacı bi mizacı alıngan bi yapısı var. çok bilgili. beni kndine hayran bırakan yanıda bu oldu zaten:) benim yaşım diğer öğrencilere göre daha büyük olduğu için bana daha farklı davranıyor daha başka ilgileniyor. ilgisi çok hoşuma gidiyor. önceden hiç tarih çözemesken şimdi baya baya çözmeye başladım. napmam gerektiğini bilmiorum. ve hocanın ilgisi olup olmadığını da bilmiuorum. sonuçta öğrenci olarak görebilir beni ama ben hem çalışıp hem okuyorum yani ekonomik özgürlüğüm zaten var öyle küçük görürmü bilemem sizce napmalıyım? ufak bi hediye alsam die düşündüm çok mu saçma olur. ilgimi hem farketsin istiorum hemde çok korkuyorumm. lütfenn yorumm yapın. neyapmalıyım???
 
İlgini fark ettirdiğinde sana tavır alma ihtimaline hazırsan belirt.
Ama hayal kırıklıklarına hazır değilim, yıkılırım diyorsan bir şey yapma ve zamana bırak bence.
Yüz yüze bakıyorsunuz, ters bi şey olsa dersine bile giresin gelmeyecek.
Gerçekten bir şeyler hissederse eminim ki devamı gelir muhabbetinizin.
Aceleci olma sakın. Sakin ve mantıklı davranmalısın bana kalırsa.
 
cvp verdiğiniz için çok tşkkürler arkadaşlar. hocam 30 yaşında. nişaanlısından yrıldığını da birinden öğrendim kendi söylemez. sadece geçenlerde sınıfta bi sohbette bekarlık çok zor demişti. hayatında biri olmadığını da inşallah kader kısmet bu işler daha bulamadık die cevap verdiğinden biliyorum:) ilgimi belli etmek isterim ama dediğin gibi kaybetmek de çok zor. işim de çok zor biliyorum. duyduğm his de çok hoşuma gidiyo. umarım boş değildir ona karşı ilgim. o da birşey hissediyodur hediye alma fikrim saçma olur dimi?
 
Bence şu aşamada saçma. Ben olsam kesinlikle almazdım. Çok acelecisin.
Zaman bırakmak o kadar da zor değil.
 
evet aceleci olduğum doğru ve ben ne yapmam gerktiğini bile bilemiyorum. sadece beklemeliyim öyle mi?
 

evet çocuk değilsn neticede bişeyler olablir ama ne hediyesi canım yaaa..
zaten o sana belli etmeden belli edersen aksi durumlar olablir..
beklemekten başka seçeneğinm yok,sadece sen bakışlarınla abartıya kaçmadan belli et..
eğer isterse o uğraşır zaten..artık face falan ooo ulaşımı gayet kolay olur..
sen atak yapma..
şunu da unutma bi dedikoduda bile işinden olur o adam..öğretmen neticede..
 
freyzacımm facebook taa altüst ettim bulamadımm hiç biyerde twiterda da yokk maleseff kendinden sınıftaki birileri telefon numarasını istedi yıl sonunda veririm ancak demişti isteyemedim bnde üstüne..
 
tamtatamm cımm teşekkürler cevabın için. ben napcağımı hiç bilmiyorumm. ama hediye almıycağım kesinn olduu:))
 
Yil sonuna kadar bekleyip telefonunu alsan ? Hem o zaman senin ogrenci olma durumun da bitmis olur, adamin basini da derde sokmazsin :)
Ben de acele etme derim, simdilik derslere yogunlas , lakin adam seninle konusursa tabi ki de cilveni yap :)
 
bugün biraz sohbet ettik işte hayatında biri olmadığını resmen kendi söyledi bugün bende hocam biri var sanıodum yokk kafama göre birini bulamadım arıyorum dedi güldü:) asıl konu dersten açıldı gerçi oralara kadar geldi ben sormadım kendi söyledi:) bugün illallah dedim artık dersaneyi bıraksam filan dedim sakın sakın birlikte halletcez dedi çünkü sınıftaki herkes benden çok küçük ve canımı sıkıyo bu durum malesef onların bağrışları filan beni sinir edio o yollardan gçtim ya ben yaşım gereği zorlanıyorum zaten. onlar için hayat tozpembee:) yavaş yavaş sohbet ederim böyle birşey belli etmeden. yıl sonundada numara alırım. beklemekten başka care gözükmüyo. pat die birşey istemek numara filan falan saçma olur. ağırbaşlı insanlardan hoşlandığını bildiğim için hoş olmaz die düşünüyorum teşekkürler yardım içinn
 
Eğer o da senden etkilenirse numaranı ister zaten.
Bence sen hiçbir şekilde istememelisin numara.
Ama ben olsam hoşlandığım bir erkeğin karşısında hayatımda biri yok, arıyorum deyip gülmezdim. :s
Daha ciddi olurdum herhalde.
Aşk arayışı lafının geçmesi ilginç olmuş.
Sen ağırdan git. Niyetini bilmeden çok yüksekten uçma bence. Kontrollü davran.
 
Son düzenleme:
yoookkk benn demedimm birini arıyorum diee ben asla öyle bişi demem. ben hayatınızda biri var sanıyorum diyince o öyle söyledii. bnde sasırdımm hiç bklemiyodum konuşmanın oralara gitceğini:)
 
bugün çok güzel birşey olduu. saçlarımı kestirmiştimm ve hocam farketti işin tuhafıı sdece o farkettiii 1 hafta önce kestirmiştim 1 haftadır 4 kez dersanye gittim hiç kimsee hattaa arkadaşlarım bile farketmedi ama kestirdikten sonra ilkkez hoca bugün gördü beni ve saçını mı kestirdin sen dedi evet bi tek siz farkettiniz dedim o da yakışmış güzel olmuş dedi teşekkür ettim gülümsedimm oda gülümsedi güzel olan şeyleri farkederim ben dedii:) bu nedemek şimdi
 
güzel heyecanlar bunlar,haydi hayırlısı:))
sen süreklı soru götürüp sor anlamadım, yapamadım falan dıye. soru aklıma takılınca da o an cevabını bulamadan duramıyorum de. belkı o bahaneyle numarasını alırsın:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…