bugün çok güzel birşey olduu. saçlarımı kestirmiştimm ve hocam farketti işin tuhafıı sdece o farkettiii 1 hafta önce kestirmiştim 1 haftadır 4 kez dersanye gittim hiç kimsee hattaa arkadaşlarım bile farketmedi ama kestirdikten sonra ilkkez hoca bugün gördü beni ve saçını mı kestirdin sen dedi evet bi tek siz farkettiniz dedim o da yakışmış güzel olmuş dedi teşekkür ettim gülümsedimm oda gülümsedi güzel olan şeyleri farkederim ben dedii:) bu nedemek şimdi
amaa şokkk oldumm sınıfa girer girmez ismimi söyledi vee saçımı söyledi yakışmış filan diee ama nasl hoşuma gitti bide kendimi ağırdan satıyorum yaaa güyaaa:) bendekii hali bi görseniz hiç bişey blli etmemek içinnn yüzüne bile bakamıorumm kendi sesleniyo bana artık ona bakmam için :) umutlanmak istemiyim diyorum amaa bitaraftanda çok hoşuma gidiyooo bu durumlar:)
aslında hiç utangaç diilimdir ama konu o olunnca biraz utanıyorum ne yalan söyiyim. aslında çekinmek daha doğru kelime. nasıl davrancağım konusunda en ufak fikrim olmuyo. kasılınca saçmalarım diye korkuyorum. bu yüzdende yanında rahat olamıyorumm:)
inşllahh kuzumm yaaa. yaşımm küçük diil artıkk haliyleee bazı şeylere umutla bkmak istyorummm. tecrübelerme göre boş olmadığını dşünüyorummm ama yanılıyoda olabilirmm hççç blmyorummmm. olacklrııı çokk merakk edyorummm. gelişme oldukçaaa yazmya dvmm etcemm ltfnn bni ylnızz bırkmyınn tmm mıı:)))
inşllahh kuzumm yaaa. yaşımm küçük diil artıkk haliyleee bazı şeylere umutla bkmak istyorummm. tecrübelerme göre boş olmadığını dşünüyorummm ama yanılıyoda olabilirmm hççç blmyorummmm. olacklrııı çokk merakk edyorummm. gelişme oldukçaaa yazmya dvmm etcemm ltfnn bni ylnızz bırkmyınn tmm mıı:)))
hııhh banaaa böylee msj atıyosnuzz yaaa nsıll mtluu oluyorumm anltamammm arakdşlrımm olmaz onla unut onu fln dyolarr böyle farklı yorummlaraa bayıldımmm iyikii yazmışımm sizeee çokk sağolunn canlarımmm
seninn arkadasınla nsıl bşladılarr hocasııı meerak ettimm şimdi bakk belki bnadaa yrdmcı olurr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?