hocamaa aşığımmm:((( lütfenn yardım edinnn!!

canım ablamm. bana mesaj atıyoo ama mesajlarında sana ümit vermiş oluyomuyum diyoo. bende atmayın mesaj diyorumm üzmek istemiyorum seni diyoo ben üzülmüyorum diyorumm surat asınca peşimden koşuyo napcam ben adam resmen senden hoşlanıyorum da dedi ama onun hayatındaki kişi kapalı olmalıymış bunu da söyledi. ne istiyoo yaa kafamı karma karışık ediyoo:((

ben dedim kii arkadaş kalalım çünküü knuşmasam kafamı karıştırıyoo aşkımdanda anlamıyo zaten. zamana bırakalım olursa olur gibi oldu yani şimdii. arkadaşız hep mesaj atıyo bakalımm neler olcak ablacm

had bu kız bi heyecenla bunları yazdı da bunca insan ne akla hizmet gaz verdi ben onu anllamadım....
nihayetinde hocandır ve bence öyle de kalması ikiniz için de en iyisi.

had bu kız bi heyecenla bunları yazdı da bunca insan ne akla hizmet gaz verdi ben onu anllamadım....
nihayetinde hocandır ve bence öyle de kalması ikiniz için de en iyisi.

Canım gaz vermek değil bu,duygusalık hepimiz buna benzer aşklar yaşamadık mı? Aşk böyle hesap işi değil ki, iyi ki de aşık olabiliyoruz dünyanın en güzel şeyi.Ben sevenlere çok saygı duyarım.İnşallah Allah herkese karşılıklı aşklar nasip eder.En iyisi olayları oluruna bırakmak.

hoca karaktersizmişş o kadar iğreniyorum ki ondannnn.. ona dedim ki sakın beni bidaha aramaa. numaramı da değiştirdimm ilişkimi kestim o sorunlu adamla allahımmmmmmmmm ben napmışım yaaaa kime ilgi duymuşummm kurtuldum neyseki banaa resmennn geçip dedi ki senden çok hoşlanıyorum sinemaya gidelimmi dedi sonrada sinemaya gidicez ama senle çıkamam çünkü olmaz ama senden etkileniyorum aramızda bişeyler olsun istiyorum ama bu sadece yaşanıp geçilen bişey olabilir dedi resmen pislikkkkkkkkkkkkkk

En azından aranızda birşeyler geçmediği için mutlu olmalısın bence ((: Boşver daha geç olmadan kendini belli etmiş :4:

Resmen iki ruhlu değişken ne istediğini bilmeyen denge problemi yaşayan birisiymiş.Vazgeçerek çok iyi yapmışsın canım.Umarım gönlüne göre iti birisi çıkar karşına

yeni biri değil amaa bu olayı kapattığım gün şans bu yaa taaa 5 yıl önce hoşlanığım çocuk faceden ekledi beni:) yeni bi konu açtımm istersen bi okuu tatlımm:)

valla bu duruma söylenebilecek en güzel söz bence geçmiş olsun uucuz kurtulmuşsun..
işallah bundan sonra haytına birilerini sokmak için aceleci davranmazsın.
önce biraz kişiliğini ve karakterini öğrenip öyle harekete geçersin.
ve işallah gönlüne göre sana değer veren birini bulursun.

Back
X