Ay o zaman 9 harfli oluyorYuva yıkan 3 harfli bey
Ama oldu mu şimdi bu gece gece yaMerhaba ablalarım ve akranlarım...
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.
27 yaşındayım bugune kadar her işte başarısız olmuş aşk acısı çekmiş defalarca çukurlara düşüp zorla toparlanmış biriyim.
İşe giriyorum 2 ay sonra atılıyorum seviyorum sevilmiyorum veya ben sevmiyorum..
En son nişan olacaktı abuk subuk nedenle vazgeçti gittiler herşey üst üste geldi.
Bir ortama girince kendimi tanıtabilen hoş görünümlü bir bayanım fakat hiç bir işim rast gitmiyor. En son teyzemler hocaya götürün demişler anneme buldular bir hocaya gittik.
Hoca bana baktı isim aldı doğum tarihi aldı vs ne yaptı orda tam anlayamadım. Sana iyi huylu bir üç harfli aşık olmuş dedi seni rahat bırakmıyor evlensen bile boşanır gelirsin dedi. Kalabalık ortamda duramıyorsun değil mi dedi ( kendi kabuğuma çekilip herşey den soyut yaşamayı tercih eden biriyim kitap okurum araştırma yaparım çoğunlukla) bu iyi huylu üç harfli bey bana aşık olduğu için etrafımdaki insanlara benim kötü suretle gözüktüğümü söyledi.
İlk defa böyle bir şey duyuyorum şok oldum. Birtane kuran yazdı boynuma asmam gerektiğini asla çıkarmamam gerektiğini söyledi. Gözünün önünde olacak yoksa götürür dedi. İyice korktum. ( benden de hiç bir ücret talep etmedi)
Böyle birşey duyan bilen örnekleri var mı bilen yazabilir mi. Bana duanızı esirgemeyin. Gün yüzü görmek istiyorum artık. Hakkınızı helal edin.
yeminle benimde aklıma cem gelmişti.Beyin ismi CEM mi
Harfler tutuyor
İlk defa böyle bir şey duyuyorum şok oldum.
Kafamda deli sorularYani neden acaba?
Sizi alıp nereye götürecekmiş?
Gittiğiniz yeri görebilecek misiniz? 3 harfli beyi göremiyorsunuz ya hani...
Kaç para verdiniz bu fantastik aşk hikayesi için?
Ya üç harfli bey daha fazla verip "aramızı yap" derse hocaya, o zaman ne olacak?
3 harfli bey 4-5 harfli beylere yol yordam göstersede bizde değer görsek keşke
Genel kültür ve bilgi birikiminiz “3 harfli bey” seviyesindeyse yalnız olmanız çok normal.
Hadi böyle bir akıl tutulması yaşadın ve gittin hocaya. Bu saçmalığı ciddiye alıp konu açmak nedir?
Malesef kadın olarakta kalmadı ondan herkes salmış durumdaBu zamanda böyle kibar, naif erkek yok gerçekten
Cin Aliilkokul 1. Sınıf kitabı. Nasıl bir uç harf ise çocuk kitabında var ama koca insanlar söyleyemiyor
Bir çay içsinler mi yaniİyi huyluysa bir şans ver derim
Palu ailesi geldi aklimaYahu kadınları böyle kandırıyorlar hiç mi tv izlemiyorsunuz
Önce sana aşık 3harfli 5bacaklı bir bey var diyorlar
Sonra gel bir imam nikahı yapalım ki beriki senden soğusun diyorlar ...sonrası malum
İn cin top oynuyor... Cin çarpmışa döndü... İn misin , cin misin? Cin olmadan adam çarpmak... Herkes söylüyor gayet normal olarak. Sonra bir hoca , bir gizem bir anda oluyor 3 harfliBu insanlar 'cin gibi' sifatini kullanmalari gerektiginde ne diyorlar acaba
Çayı konu sahibi içsin buharını da üç harfli bey:)Bir çay içsinler mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?