Hocaya gittimmm yardım

Ben de hep gece yarısı banyo yapiyorum ay korktum şimdi

Iyi dalga geçmiş gerizekali herif..
Hiç öyle şey olur mu .. sizin şeklinizi başkaları yani kötü surette görünme falan çok saçma şeyler .. inanmayın bunlara kafanızdan çıkarın .
Siz namazınızı kılıp düzgünce duanızı edin Allah yanınızda olur gerisini boşverin

Annen seni hic sevmedigin bir adamla evde kaldin diye evlendirmeye calisiyormus onceki mesajlarinda, annenin bagnaz oldugunu soylemissin. Evet bagnaz ama bunu bile bile hocaya gitmeye de ne denir bilemedim

27 yaşına gelebilmeniz bile başlı başına başarı öyküsü, gerçekten ülkemizdeki ölüm nedenlerini bir düşünsenize küçücük çocuklar, gencecik insanları hiç uğruna kaybediyoruz. Diğer verdiğiniz örnekler zaten hayatın kendisi, kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil ki. Adımlarınızın, kararlarınızın sorumluluğunu alın, hatalarınızdan ders çıkarın, daha fazla çabalayın. Her aksilikte suçu dış etkenlere atmaktan vazgeçin.

Üzgünüm pek itimadım yok. Geçen haftalarda bir tanıdığın evinden bir kağıda yazılmış Arapça büyü tarzı bir kağıt çıktı. Hocaya götürmüşler hoca size büyü yapılmış vs vs vs neler anlatmış.. kağıdı istedim bir Arap arkadaşa tercüme ettirdim. Dedi ki burada Kuran'da güzel ayetler yazıyor bu büyü değil.. ama hoca baya para da almış büyü bozmak için sfsgsfa ve zamanında bana da iki üç harfilin asıl olduğunu söylemişti bir hoca, evlenemez falan demiş anneme ama gördüğün gibi o yüzden ne diyeyim bilemedim..
Ama beyin gücüne inanırım.. daha doğrusu beynimizin bir alici-verici olduğuna, enerjiye inanırım. Çünkü beynimiz gerçekten muazzam yaratılmış. Kotuyeu kendine empoze Edip cekmemeni, pozitif olmanı bu konuda araştırma yapmanız öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…