Hokka gibi burun yapay burun doktoru😂?

sebnemklc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2021
86
46
38
28
Ankarada bu tarz bi doktor var mı sürekli bakıyorum ve hepsi doğal yapıyor. Yokmu benim gibi düşünen tavsiyesi olan ? başka şehirden de olur. Benim burnum sorunlu bi burun değil dümdüz çıkıntılı bi burun değil ama o kaydırak gibi görüntü yapaylık hoşuma gidiyor doğal kesinlikle istemiyorum ve ileride burun ucu düşmesi olmaması lazım çok kaliteli bi doktor arayışındayım daha önce yaptıran bu tarz tercih edenler lütfen yardımcı olurmusunuz ?

Emre İlhan yapıyor galiba o tarz burunlar

Arkadaşlar merhaba burun estetiği olmak istiyorum ama kaydırak gibi veya ucu sivri hokka burun istemiyorum. Burnum ince derili ve normal bir büyüklükte tek sıkıntım sağa doğru bir yamukluk ( beni rahatsız eden de bu asimetri) var ve ufak bir kemer. Her zaman doğallıktan yanayım ama kulak burun boğaza gittiğimde de burnumda kemik olduğunu ağızdan nefes aldığımı 5 dklık bir operasyonla bunun halledilebileceğini söyledi. Şimdi size birkaç sorum var birincisi
Kbb uzmanına burun estetiği yaptırılır mı?
Dr Atahan Ağrılı’ya burun estetiği yaptıran var mı? Memnun mu?
Veya bana iyi aradığım tarzda bir estetisyen söyleyebilir misiniz?

Kbb ya da plastik cerrah farketmez iş doktorda bitiyor. Ama plastik cerrahlar şekli daha guzel veriyor bence...Atahan Agriliyi daha genç buluyorum, kankisi Furkan sengozu hiç ama hiç beğenmiyorum şikayet sitesinde dolu şikayetlerini okudum ve burunları gördüm. O yüzden 2sini de hiç düşünmezdim heralde (bu benim dusuncem)

Peki siz hangi doktorları önerirsiniz?
Bir de böyle bir listem var
Yorum yaparsanız çok sevinirim anladığım kadarıyla baya bilgilisiniz.
Hakan gence

Süleyman taş

Mert demirel

Erkan uygur

Fahrettin yılmaz

Güncel öztürk

Salih emre üregen

Barış çakır

Emre ilhan

Yakup avşar

Reşit Burak kayan

Nazım çerkeş

Şükrü yazar

Murat üstündag

Selçuk Yazan

Alparslan yıldırım

Ahmet alp

Süreyya Şeneldir

Arasında kesinlikle eleyin diyeceklerim var.Ben sadece önereyim ama gidip olun demiyorum, on görüşmeye değer.
-Ahmet Islam
-Yusuf Can (bağdat caddesinde ki)
-Uğur Şahin
-Cem Sefa Yavuz
-Onur Tuylu
-Cemil Yurtseven
-Bulent Koç

Bu arada listenizin hepsini araştırdım. Benim listem bence daha iyi :)

Ahmet islamı bende öneririm her gören şimdiden beğeniyor benim burunukalın derili olmasına rağmen baya küçültmüş diyor herkes bende farkettim ameliyat sonrasında ama insanların demeside beni mutlu ettiama yapay burun olur mu bilmiyorum bence kendisi doğal yapıyor.bana kavis seçeneği sundu ben hafif kavis istedim siz abartı isterseniz ne der bilmiyorum gidip görüşün isterseniz zaten ücretsiz muayene.mehmet yazarda iyi ben uzun vadeli sonucu gördüm ama onunda burunları yapmacık değil.

Bizde görsek burnunu herkesin beğendiğine göre odemler indi saniyorum. Öncesi sonrası atabilir misin özelden

Bizde görsek burnunu herkesin beğendiğine göre odemler indi saniyorum. Öncesi sonrası atabilir misin özelden
Ben paylaşmak istemiyorum birkaç arkadaş daha istedi ama hem ifsa olma ihtimalim var hemde şimdi tam iyileşmeden paylaşım yapmayı doğru bulmuyorum.önce ameliyatta kimse bana iyi bir yorum yapmamıştı bunda ise herkes doktoru soruyor hala ödemli tabiki zaten bende kalın ve yağlı bir deri var oturması 3 ayı sürer dedi doktor tüm iyileşmesi daha uzun sürecek.benim tek pişmanlığım şuan bana iki seçenek sunduğunda öteki seçeneğe bakmamak oldu.

Yüzünü kapatipta atabiliyorsun aslında sadece burun kısmı gözüküyor:)

Arkadaşımın burnunu ve benim burnumu yan ve ön profilden ciddi değiştiren, bendeki yamukluğu ve nefes alamamama sebep olan diğer problemleri çözen ve genel olarak yaptığı burunlar kalkık, yan profilden eğimi sürekli duran aynı zamanda reklam ve para peşinde olan doktorlardan kesinlikle farklı olduğunu düşündüğüm, gözlemlediğim doktorumu öneririm size. Prof. Dr. Kürşat Yelken

Yalnız Ankara demişsiniz bu detayı atladım, bu dr İstanbul'da

Doktorunuz görüşeceklerim arasında olduğundan ben de çok meraktayım açıkçası.Hazır olduğunuzda bir kısmını kapatarak bile olsa özelden atarsanız çok sevirim.

Doktorunuz görüşeceklerim arasında olduğundan ben de çok meraktayım açıkçası.Hazır olduğunuzda bir kısmını kapatarak bile olsa özelden atarsanız çok sevirim.
1-2 ay içinde olmazsanız mutlaka atarım size şuan aşırı şişti atel çıktığında resim çekmediğime baya pişmanım

Bu doktora bir tanıdığım olmuş estetik olduğu belli oluyor ama burun güzel sadece biraz fazla kalkık olduğu için burun delikleri görünüyor ama tarzım olmasada ben beğendim kendiside memnun olduğunu söyledi.

1-2 ay içinde olmazsanız mutlaka atarım size şuan aşırı şişti atel çıktığında resim çekmediğime baya pişmanım
Yok o kadar kısa sürede olmam mümkün değil.Şişliklerim hala devam ediyor çünkü.En geç Kasımda aklımdaki isimlere muayene olmayı düşünüyorum.

Estetik olduğu belli olmayan burun var mı acaba? Ben yanımdan geçen herkesin burnu yapılı mı, yapılıp sonradan bozulmuş mu , bozulduysa ne olmuş hepsini anlıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…